Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Influencer Isaya Elais laat haar mooiste krullen zien met de nieuwe Dyson Airwrap multistyler

 • Maak jouw mooiste krullen met de nieuwe Dyson Airwrap multistyler

  Met de nieuwste versie van de meest bekroonde stylingtool kan je nu nóg makkelijker jouw mooiste krullen maken. De opnieuw ontworpen Airwrap heeft nieuwe opzetstukken die worden aangedreven door een verbeterde Coanda-luchtstroom.

  Met nog maar één opzetstuk om te krullen kan je nu de richting van de luchtstroom veranderen tijdens het stylen. Draai de roterende koele punt om en creëer krullen met de klok mee en tegen de klok in om de stylingtijd te verkorten. De Coanda-luchtstroom trekt haar aan en wikkelt het zelf rond het opzetstuk. Hierdoor creëer je natuurlijke, volumineuze krullen met lucht.

  De Dyson Airwrap multistyler maakt gebruik van een krachtige en nauwkeurige luchtstroom om van nat tot droog haar te kunnen stylen, waarbij je begint met stylen als je haar 80% droog is, waardoor de afhankelijkheid van extreme hitte wordt verminderd en het haar wordt beschermd tegen onnodige schade.

 • Influencer Isaya Elais laat zien hoe je het opzetstuk om te krullen gebruikt

  Isaya heeft lang, dik en veel haar. Ze is fervent gebruiker van de Airwrap en laat je in onderstaande video zien hoe zij prachtige krullen creëert met het nieuwe opzetstuk om te krullen en hoe ze tevens haar pluizige haartjes verbergt met de Coanda gladmakende droger.

  -

  Duurzame ontwikkeling

  Voor het eerst kunnen consumenten die al een Dyson Airwrap styler bezitten, de nieuwste opzetstukken aanschaffen met behoud van de originele machine. Dit bouwt voort op de duurzame mentaliteit tijdens de ontwikkeling van de machine. Ontwerpen in een digitale wereld vermindert de afhankelijkheid van het maken van fysieke prototypes, met als resultaat een drastische vermindering van de gebruikte energie en materialen. Door dit herhaalde proces van vallen en opstaan, zijn ingenieurs erin geslaagd om ventilatieopeningen te verkleinen om een nooit eerder gezien niveau van luchtstroomsnelheid, druk en controle te bereiken.

  Welke opzetstukken passen op mijn machine?

  Mocht je de Airwrap al in je bezit hebben, dan kun je de opzetstukken los bestellen. Ze zijn volledig compatibel met de bestaande machines. Bekijk ze hier en hier.

  Als je nu de nieuwe Airwrap aanschaft krijg je vanzelfsprekend deze nieuwe opzetstukken erin, evenals de vertrouwde ronde volumeborstel.

   

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson