Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Airwrap die gebruikt wordt om haren te krullen.

Wel een stijltang gebruiken, maar zonder je haar te beschadigen?

Bekijk de how-to video voor de mooiste krullen zonder pluis - met tips van beauty influencer Julia Mekkes

 • Julia laat zien hoe je met de de Dyson Corrale stijltang een simpele maar elegante look kan maken waarmee je zo de deur uit kan lopen. En dit zonder je haar aan bloedhete temperaturen bloot te stellen!

  • Influencer Julia Mekkes: "De Dyson Corrale is voor mij de perfecte stijltang; hij is draadloos, wat maakt dat je hem overal mee naartoe mee kunt nemen om op ieder moment je haar te kunnen stylen, maar ook om er krullen mee te kunnen maken. De Corrale 'vangt' je haar dankzij de speciale keramische platen waardoor je je haar onwijs snel kunt stylen – met een mooie glans. Een uitkomst wanneer je weinig tijd hebt in de ochtend of tussen drukke dagen door!"

    

  Julia Mekkes laat zien hoe zij haar favoriete look met de Dyson Corrale stijltang maakt

  Julia laat zien dat krullen met een stijltang weinig tijd kost maar waarmee je er toch verzorgd en elegant uitziet – zonder je haar te beschadigen.

  Julia Mekkens video corrale styling

  De snoerloze Dyson Corrale stijltang - voor minder pluis en meer glans

  Stijltangen kunnen het haar behoorlijk beschadigen door de extreme hitte die vaak gebruikt wordt. De Dyson Corrale stijltang heeft flexibele platen die ervoor zorgen dat de platen zich om de gewenste haarlok buigen- waarbij het haar niet pluist en gladder aanvoelt. Door de flexibele koperen platen worden de haren als het ware ‘gevangen’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt - zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor kan je stylen op lagere temperaturen en heb je tot 50% minder haarbeschadiging dan bij andere stijltangen.

  Hoe werkt het?

  Omdat de stijltang snoerloos is, kun je ook onderweg je haar stylen, van kleine aanpassingen tot een nieuw kapsel. Ideaal, want er is niet altijd een stopcontact in de buurt als je het nodig hebt!

   

  De stijltang heeft drie instellingen – 165°C, 185°C en 210°C. Deze temperaturen maken het mogelijk om de instellingen aan te passen die bij jouw haartype en gewenste stijl past. Hierdoor kun je je haar stylen bij lagere temperaturen zonder af te doen op het resultaat.

   

  Maak steile lokken of golvende krullen. De stijltang is ontworpen om verschillende looks te creëren voor diverse gelegenheden. De stijltang kan zelfs op 'flight modus' gezet worden zodat het voldoet aan de normen die luchtvaartmaatschappijen stellen en in de handbagage mee kan.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson