Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Airwrap die gebruikt wordt om haren te krullen.

Drie verschillende looks voor Valentijnsdag met de Dyson Corrale stijltang

Influencer Julia Mekkes laat zien hoe

 • Drie looks voor Valentijnsdag

  Drie verschillende haarlooks voor Valentijnsdag, influencer Julia Mekkes laat je zien hoe. In een handomdraai maakt zij de meest mooie krullen met de Dyson Corrale stijltang, toont ze hoe je het haar kan stijlen en laat ze als derde look een simpele touch-up zien. En dit alles zonder snoer en met 50% minder haarbeschadiging!

  • Influencer Julia Mekkes: "Drie snelle Valentijn looks met de Dyson Corrale stijltang. Je kunt de Corrale draadloos gebruiken en ik kan mijn hele haar stylen zonder deze tussendoor op te hoeven laden (+/- 30 minuten). Mocht je uit werk gaan eten en even snel je haar willen doen dan is deze tang ideaal, omdat je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Door de flexibele platen hoef je maar 1x door je lok heen te gaan, waardoor je haar 50% minder beschadigd."

    

  Julia Mekkes laat zien hoe zij drie snelle looks voor Valentijn maakt

  Wil je je haar krullen, stijlen of een makkelijke ponytail maken? Julia doet het voor met de stijltang, zo ben jij ook in mum van tijd klaar voor jouw date!

  Julia Mekkens video corrale styling

  Geschikt voor alle haartypes

  De Dyson Corrale stijltang is de enige stijltang met flexibele platen en gebruikt micro-scharnierende plaattechnologie, die het haar als het ware ‘vangt’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt, zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor wordt gelijkmatig warmte en spanning toegepast op elke haarlok, waardoor er minder hitte nodig is voor de styling. Dit zorgt voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking bij andere stijltangen.  

   

  Deze unieke stylingtool is geschikt voor alle haartypes en gebruikt intelligente hitteregeling, een platinasensor waarmee de temperatuur 100 keer per seconde gemeten. Deze technologie communiceert met een microprocessor die op zijn beurt het verwarmingssysteem bestuurt en precieze, nauwkeurige warmte levert.

  Snoerloos stylen

  De stijltang heeft drie precieze hitte instellingen – 165°C, 185°C en 210°C. Deze temperaturen maken het mogelijk om de instellingen aan te passen die bij jouw haartype en gewenste stijl past. Dit aanpassingsvermogen, gecombineerd met de toegenomen controle door de flexibele koperen platen, maakt het mogelijk  om het haar te steil te maken bij lagere temperaturen zonder af te doen op het resultaat.

  De Dyson Corrale-stijltang wordt volledig opgeladen in slechts 70 minuten en biedt tot 30 minuten snoerloos stylen[1], waar je ook bent. In combinatie met de 4-cels lithium-ionbatterijtechnologie van Dyson kan je de stijltang ook snoerloos gebruiken. Door de stijltang tijdens het steilen regelmatig op het ergonomische oplaaddock te plaatsen of de magnetische 360° -oplaadkabel te bevestigen, ontstaat er een hybride oplaadmodus voor langere stylingsessies.

   

  [1]  Exacte tijd hangt af van het haartype en de stijlgewoonten

   

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson