Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Van stijl haar naar krullen met de nieuwe Dyson Airwrap multistyler

Influencer Nanja Massy doet het voor

 • Sneller en makkelijker stylen met de nieuwe Dyson Airwrap multistyler

  Heb jij de Airwrap al eens gebruikt of kijk je er naar uit deze te gebruiken? Met de nieuwe Dyson Airwrap multistyler kan je nu nog sneller en gemakkelijker jouw gewenste haarstijl krijgen. Met de nieuwe en verbeterde opzetstukken is jouw haarroutine binnen een handomdraai klaar. Maar wat is er nu precies anders?

  • De opzetstukken om te krullen zijn veranderd van twee opzetstukken naar één opzetstuk. Met de roterende koele punt verander je de richting waarmee je krullen beide kanten op kunt creëren.
  • De stevige en zachte gladmakende borstels hebben een verbeterde Coanda-luchtstroom waardoor het haar nog gladder en steiler wordt.
  • Tot slot is er de Coanda gladmakende droger met twee verschillende standen. De pre-style modus gebruik je om je haar tot 80% te drogen voordat je begint met stylen (dit is de pre-styler op de voorgaande versie van de Airwrap). De ‘styler modus’ gebruik je als laatste stap om je pluizig haar te verbergen. Let op: dit gebruik je alleen op 100% droog haar en met koude lucht.
 • Influencer Nanja Massy toont hoe je de nieuwe opzetstukken gebruikt

  Nanja gebruikt de Airwrap al jaren en laat zien hoe zij het opzetstuk om te krullen gebruikt voor een mooie glam krul en daarna de pluizige haartjes verbergt met de Coanda gladmakende droger.

  -

  Een reeks opzetstukken ontworpen voor elk haartype

  De Dyson Airwrap multistyler maakt gebruik van een krachtige en nauwkeurige luchtstroom om van nat tot droog haar te kunnen stylen, waarbij je begint met stylen als je haar 80% droog is, waardoor de afhankelijkheid van extreme hitte wordt verminderd en het haar wordt beschermd tegen onnodige schade.

   

  Sinds de lancering van de Dyson Airwrap styler in 2018 (10 oktober 2018, New York) hebben Dyson-ingenieurs over de hele wereld vanuit laboratoria in Malmesbury (VK), Maleisië, Singapore en de Filipijnen, tegelijkertijd samengewerkt om een tool te maken die sneller, veelzijdiger en gemakkelijker te gebruiken is. Dankzij geavanceerde simulatie kunnen technici elk opzetstuk nog sneller tot in de kleinste details verfijnen.

   

  Het ontwerpen van lean machines is een kernprincipe bij Dyson: het ontwikkelen van duurzame, hoogwaardige en efficiënte producten met minder middelen, waardoor de volgende generatie ingenieurs in staat wordt gesteld een duurzamere toekomst te ontwerpen door middel van wetenschap en technologie. Dit is te zien bij de Dyson Airwrap multistyler: van de motor die het product aandrijft tot de verhoogde efficiëntie, verbeterde prestaties, wat uiteindelijk resulteert in een lager energieverbruik.

  Welke opzetstukken passen op mijn machine?

  Mocht je de Airwrap al in je bezit hebben, dan kun je de opzetstukken los bestellen. Ze zijn volledig compatibel met de bestaande machines. Bekijk ze hier en hier.

  Als je nu de nieuwe Airwrap aanschaft krijg je vanzelfsprekend deze nieuwe opzetstukken erin, evenals de vertrouwde ronde volumeborstel.

   

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson