Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Playdate, lunch of dinner date? Drie looks in een handomdraai met de Dyson Corrale stijltang

Influencer Nanja Massy doet het voor

 • Drie looks met Nanja Massy

  Influencer Nanja Massy heeft naast een drukke baan ook een gezin en wil graag goed voor de dag komen. Ze laat zien hoe zij drie looks maakt met de Dyson Corrale stijltang. Look 1 is een playdate met haar dochter Ella, look 2 is voor een lunch en look 3 is voor een dinner date met haar man Willem. Doordat de stijltang snoerloos is kan Nanja deze makkelijk meenemen voor een snelle touch-up tussendoor. De flexibele platen zorgen ervoor dat ze maar 1x door de lok heen hoeft, wat zorgt voor 50% minder haarbeschadiging.

  • Influencer Nanja Massy: "Golvend, stijl of glamorous krullen? De Dyson Corrale stijltang is multifunctioneel en helpt me om mijn haar er voor elke gelegenheid mooi en gezond te laten uitzien! De Corrale is draadloos, dat maakt hem zo makkelijk en snel in gebruik. Door de flexibele platen hoef je maar één keer over je haar te gaan: less heat, less damage. En het zorgt er daardoor voor dat je je gekleurde haar niet beschadigd. Ik hou zo van de volume en glans als resultaat, alsof ik net van de kapper kom!"

    

  Nanja Massy laat je drie makkelijke en mooie looks zien

  Ga jij voor krullen, stijlen of waves? Met de Dyson Corrale stijltang kan je alle kanten op. Nanja doet het voor in de video hieronder!

  Julia Mekkens video corrale styling

  Haarkleur behouden met 50% minder haarschade

  De Dyson Corrale stijltang maakt gebruik van microscharnieren, die ervoor zorgen dat de platen om de gewenste haarlok buigen. Door de flexibele koperen platen worden de haren als het ware ‘gevangen’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt - zonder dat je dit hoeft te herhalen. Stylen op lagere temperaturen leidt tot minder hitteschade en minder kleurvervaging.

   

  De stijltang heeft drie precieze hitte instellingen – 165°C, 185°C en 210°C. Deze temperaturen maken het mogelijk voor de gebruiker om de instellingen aan te passen die bij hun haartype en gewenste stijl past. Dit aanpassingsvermogen, gecombineerd met de toegenomen controle door de flexibele koperen platen, maakt het mogelijk voor gebruikers om het haar te steil te maken bij lagere temperaturen zonder af te doen op het resultaat.

  Snoerloos stylen

  Dankzij de snoerloze vrijheid kan je ook onderweg je haar stylen, van kleine aanpassingen tot een nieuw kapsel. Door de krachtige viercellige lithium-ionbatterij, levert de stijltang snoerloze flexibiliteit en universele voltage waardoor gebruikers - waar ze ook zijn - onderweg kunnen stylen. De vluchtmodusfunctie zorgt ervoor dat het apparaat voldoet aan de normen voor vliegen en ook mee kan in de handbagage[1]

   

  De Dyson Corrale-stijltang wordt volledig opgeladen in slechts 70 minuten en biedt tot 30 minuten snoerloos styen[2], waar je ook bent. Door de stijltang tijdens het steilen regelmatig op het ergonomische oplaaddock te plaatsen of de magnetische 360° -oplaadkabel te bevestigen, ontstaat er een hybride oplaadmodus voor langere stylingsessies.

   

  Van steile lokken tot golvende krullen, de stijltang is ontworpen om verschillende looks te creeren voor diverse gelegenheden. De punt is ontworpen om koel te blijven tijdens het aanraken, waardoor het vasthouden aan de uiteinden mogelijk is voor betere controle en gemakkelijk stylen.

   

  [1] Strengere regelgeving in Japan betekent dat je niet in of uit Japanse luchthavens kunt vliegen met een stijltang op batterijen

  [2] Exacte tijd hangt af van het haartype en de stijlgewoonten

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson