Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson feature motif

Dyson introduceert voor de feestdagen nieuwe luxe kleuren op alle haarstylingproducten

Dyson's haarstylingproducten zijn speciaal voor de feestdagen in het Pruisisch blauw en koper als limited edition beschikbaar

 • De kleurencombinatie van Pruisisch blauw en koper werd voor het eerst ontdekt door Dyson-ingenieurs die aan de Dyson elektrische auto werkten, waar kleur een echte focus werd voor het ontwerpteam. Met een tijdloos, elegant kleurenpalet voor het interieur van de auto zocht het team een alternatief voor zwart. De kleur zwart, hoewel stijlvol, elegant en neutraal, wordt namelijk volgens James Dyson veel gebruikt.

 • “We hebben een doelgericht kleurselectieproces voor onze technologie en we kijken verder dan het vanzelfsprekende. De nieuwe kleur Pruisisch blauw en koper werd oorspronkelijk gekozen voor onze elektrische auto, waar we variatie in wilden brengen. Normaal gesproken wordt de auto-industrie gedomineerd door de reguliere kleur zwart.”

   - James Dyson

  Dysons ingenieurs leggen veel nadruk op het doelgerichte gebruik van kleur, waarbij de kleuren worden gebruikt voor het benadrukken van de technologie in de producten. De rijke koperen accenten op deze nieuwe limited edition-reeks benadrukken de belangrijkste technologie van elke haarstyling Dyson tool. Zo is bij de Dyson Supersonic haardroger de ronde opening in het koper, en bij de Dyson Corrale-stijltang de buigzame platen van koper.

   

  Dysons 2021 Pruisisch blauw en koper kleur is vanaf 1 november 2021 verkrijgbaar via dyson.nl. Elke machine is onderdeel van een cadeauset in combinatie met diverse accessoires, waaronder een opbergdoos en een Dyson ontworpen borstel en kam*. De klittenkam is ontworpen met brede, gladde tanden om gemakkelijk door nat en droog haar te glijden, en ontwart met minimale frictie. De ronde borstel is ontworpen om volume en vorm te creëren tijdens het stylen en ventileert via de luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Dyson Corrale stijltang

  De Dyson Corrale stijltang is geschikt voor alle haartypes en beschikt over flexibele platen, ontworpen om warmte en spanning gelijkmatig over de haarlok te verdelen, waardoor er minder hitte nodig is voor styling. In combinatie met de 4-cels lithium-ionbatterijtechnologie van Dyson kan je de stijltang ook snoerloos gebruiken. De perfecte machine voor iedereen die mooi glanzend haar zonder hittebeschadiging wil en met behoud van stijl. Snoerloze vrijheid zorgt voor stylingmogelijkheden achter het bureau tot op de dansvloer, ideaal voor het kantoorfeest of touch-ups onderweg naar feestelijke familiebijeenkomsten. De Dyson Corrale stijltang heeft drie warmte instellingen en gebruikt een platinasensor waarmee de temperatuur 100 keer per seconde wordt gemeten. Deze technologie communiceert met een microprocessor die op zijn beurt het verwarmingssysteem bestuurt en precieze, nauwkeurige warmte levert.

 • Dyson styling tools in prussian blue
 • Dyson styling tools in prussian blue
 • Dyson Supersonic haardroger

  De Dyson Supersonic haardroger is ontworpen voor verschillende haartypes en is krachtig en snel. De machine gebruikt een snelle maar gecontroleerde luchtstroom, is ontworpen voor balans in de hand, is stiller dan andere haardrogers en gebruikt intelligente hitteregeling om het haar te beschermen tegen extreme hitte. In tegenstelling tot andere traditionele haardrogers, meet de Dyson Supersonic haardroger de luchttemperatuur over 40 keer per seconde en reguleert het de warmte. Dit voorkomt hittebeschadiging en helpt om de glans van het haar te beschermen.

 • Dyson Airwrap multistyler

  Het stylen van je haar zou niet gelijk moeten staan aan het beschadigen van je haar. De Dyson Airwrap multistyler gebruikt ook intelligente hitteregeling, waardoor de gewenste haarstijl gecreëerd kan worden op een lagere temperatuur en hierdoor het haar beschermen tegen extreme hittebeschadiging. De Airwrap maakt gebruik van het Coanda-effect. Het Coanda-effect treedt op wanneer een luchtstroom met hoge snelheid naar een oppervlak geleid wordt, en de luchtstroming als gevolg van verschil in druk zich aan het oppervlak hecht. Door gebruik te maken van dit principe creëerde het team van aerodynamicia-specialisten van Dyson een manier om haar te stylen met alleen lucht in combinatie met warmte. Het resultaat, of je nu je haar krult, golft of steil maakt, heeft een natuurlijke uitstraling met een glanzende afwerking, waarbij beschadiging aan het haar door het gebruik van hete stylingtools wordt voorkomen. Elke Dyson Airwrap multistyler heeft verschillende opzetstukken die kunnen worden gebruikt op diverse haartypes, de lengte en stijl van de gebruiker, inclusief langere opzetstukken voor langer haar en kleinere borstels voor korter haar en een pony.

 • Dyson styling tools in prussian blue

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson