Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Influencer Yara Michels toont twee looks met de Dyson Corrale stijltang

 • Twee makkelijke looks met de Dyson Corrale stijltang

  Wil je snel klaar zijn met je haar in de ochtend? Yara laat je twee makkelijke looks - met een twist - zien die je met de Dyson Corrale stijltang kan maken. Van slag naar stijl haar en van stijl haar naar mermaid krullen en zachte beach weaves.

  • Influencer Yara Michels: "Makkelijke beach waves. Of in de auto waves. Op je bed waves. In een restaurant waves. Bij je geliefde thuis waves. Noem de plaats en de snoerloze Dyson Corrale stijltang is er voor je. Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn arm niet in onmogelijke posities te hoeven draaien en ik hou van alles in deze perfecte roze tint. Andere grote bonussen zijn dat de Corrale de temperatuur 100 keer per seconde meet en dat het flexibele platen heeft die je haar ‘vastpakken’, zodat je niet meer dan één keer over je kostbare lokken hoeft te gaan. Dit betekent minder schade en minder kleurvervaging omdat de warmte zo goed onder controle is."

  Yara Michels toont je twee snelle en makkelijke looks

  Ben je op zoek naar een leuke twist voor 'waves' in je haar? Yara laat je twee gemakkelijke variaties zien in de video hieronder.

  Yara

  Haarkleur behouden. 50% minder haarschade

  De Dyson Corrale stijltang maakt gebruik van microscharnieren, die ervoor zorgen dat de platen om de gewenste haarlok buigen. Door de flexibele koperen platen worden de haren als het ware ‘gevangen’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt - zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor is er minder hitte nodig waardoor je kan stylen op lagere temperaturen.

   

  De stijltang heeft drie precieze hitte instellingen – 165°C, 185°C en 210°C. Deze temperaturen maken het mogelijk voor jou om de instellingen aan te passen die bij jouw haartype en gewenste stijl past. Dit aanpassingsvermogen, gecombineerd met de toegenomen controle door de flexibele koperen platen, maakt het mogelijk voor je om het haar steil te maken bij lagere temperaturen zonder af te doen op het resultaat.

  Flexibele platen

  Extreme hitte kan de eiwitten in het haar veranderen en hoe meer warmte er wordt gebruikt, des te sterker de kleurvervaging is in gekleurd haar. Om de flexibele platen te ontwerpen was een  speciale aanpak nodig. Elke plaat is nauwkeurig bewerkt tot 65 micron - de breedte van een mensenhaar -  die buigt rondom de haarlok, waardoor er minder warmte gebruikt kan worden tijdens het stylen, wat helpt om kleurvervaging te verminderen. De stijltang bevat intelligente hitteregeling, waarbij met behulp van een platinasensor de temperatuur 100 keer per seconde wordt gemeten. De flexibele platen zijn ontworpen om nooit de ingestelde temperatuurinstelling te overschrijden en om mechanische controle over de lokken te bieden.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson