Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Van krullen naar stijl haar met de Dyson Corrale stijltang

Influencer Zoey Ivory laat zien hoe

 • Twee looks met de Dyson Corrale stijltang

  Heb jij krullen maar wil jij ook weleens een andere look? Influencer Zoey Ivory laat je zien hoe je gemakkelijk een steile look maakt met de Dyson Corrale stijltang. Zij maakt two looks, gebaseerd op twee powervrouwen die haar inspireren. Met de stijltang binnen mum van tijd gepiept!

  • Influencer Zoey Ivory: "Rihanna & Zendaya, twee vrouwen die mij VEEL inspireren. Niet alleen qua persoonlijkheid en carrière, maar zeker ook qua uiterlijk. Deze twee vrouwen veranderen constant van uiterlijk en dat vind ik tof! Ik besloot om twee van hun looks na te maken met de Dyson Corrale stijltang. Super makkelijk en snel, want de Corrale is snoerloos en je kunt deze stijltang ook gebruiken om gemakkelijk krullen te maken."

    

  Zoey Ivory toont hoe snel je van krullen naar stijl haar gaat

  Vind je het normaliter lang duren voordat je van krullen naar steil haar gaat? Met de Corrale is dat verleden tijd! Zoey laat zien hoe je makkelijk en snel een complete transformatie ondergaat.

  Zoey Ivory

  Flexibele platen

  De Dyson Corrale stijltang is de enige stijltang met flexibele platen en gebruikt micro-scharnierende plaattechnologie, die het haar als het ware ‘vangt’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt, zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor wordt gelijkmatig warmte en spanning toegepast op elke haarlok, waardoor er minder hitte nodig is voor de styling. Dit zorgt voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking bij andere stijltangen.  

  Te gebruiken op elk haartype

  Deze unieke stylingtool is geschikt voor alle haartypes en gebruikt intelligente hitteregeling, een platinasensor waarmee de temperatuur 100 keer per seconde gemeten. Deze technologie communiceert met een microprocessor die op zijn beurt het verwarmingssysteem bestuurt en precieze, nauwkeurige warmte levert.

  Maak elke gewenste haarstijl

  De stijltang heeft drie precieze hitte instellingen – 165°C, 185°C en 210°C. Deze temperaturen maken het mogelijk om de instellingen aan te passen die bij jouw haartype en gewenste stijl past. Dit aanpassingsvermogen, gecombineerd met de toegenomen controle door de flexibele koperen platen, maakt het mogelijk om het haar steil te maken bij lagere temperaturen zonder af te doen op het resultaat.

  Van steile lokken tot golvende krullen, de stijltang is ontworpen om verschillende looks te creeren voor diverse gelegenheden. De punt is ontworpen om koel te blijven tijdens het aanraken, waardoor het vasthouden aan de uiteinden mogelijk is voor betere controle en gemakkelijk stylen.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson