Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Kan ik borstelen met een natte vacht?

Nee, want dit kan het apparaat beschadigen. Zorg ervoor dat de vacht van je huisdier volledig droog is voordat je de stofzuiger gebruikt.

Heb ik hulp nodig bij het borstelen van mijn huisdier met de huisdierverzorgingsset?

Bij huisdieren die zich goed gedragen, kun je het accessoire alleen gebruiken, met de stofzuiger in de ene hand en de borstel in de andere. Als je huisdier moet worden stilgehouden, kun je er beter voor kiezen om een extra iemand aanwezig te hebben voor een extra paar handen. Dit voor het ondersteunen van je huisdier of voor het vasthouden van de stofzuiger.

Welke vermogensstand moet ik gebruiken met de huisdierverzorgingsset?

Tijdens het gebruik van de borstel, dient de stofzuiger in de medium-stand te staan. Als er slechts twee vermogensstanden beschikbaar zijn, gebruik dan de laagste stand.

Moet mijn stofzuiger aan staan tijdens het borstelen van mijn huisdier?

Nee, je hoeft je stofzuiger niet aan te hebben staan tijdens het gebruik, wat vooral geschikt kan zijn voor meer angstige huisdieren. We raden echter wel aan om de stofzuiger zo veel mogelijk aan te laten staan, zodat dierenharen direct in het reservoir worden opgenomen.

Hoe vaak moet ik de borstel legen met de zelfreinigende functie?

Maak de borstel tijdens het gebruik regelmatig haarvrij met behulp van de zelfreinigende functie, om de borstel schoon te houden.

Hoe vaak moet ik het reservoir legen om verstopping te voorkomen?

Leeg het reservoir zodra het de MAX-lijn bereikt, voor het behouden van de prestaties.

Hoe kan ik de huisdierverzorgingsborstel, verlengslang XL en Quick Release-adapter wassen?

Je kunt de huisdierverzorgingsborstel, verlengslang XL en Quick Release-adapter met een vochtige doek reinigen.