Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson WeChat App being used on connected products

De Dyson Solarcycle Morph-lamp. Eén lamp, vier schillende types licht.

De intelligente Dyson-lamp volgt automatisch natuurlijk daglicht en biedt het juiste licht op het juiste moment, precies waar nodig.

Veelzijdig in te stellen voor je activiteit

De Dyson Solarcycle Morph-lamp is geïnspireerd door natuurlijk licht.  Zo kan de lamp het lokale daglicht volgen door de locatie van de gebruiker te meten via de Dyson Link-app. De lamp past met behulp van daylight tracking- en drie warme en drie koele LED’s continu de kleurtemperatuur en helderheid aan in relatie tot lokaal daglicht, waardoor het juiste licht voor de tijd van de dag wordt voorzien.

 

De Dyson Solarcycle Morph-lamp is ontworpen voor veelzijdigheid. Van wakker worden met een kunstmatige zonsopgang in een slaapkamer tot studeren of werken in krachtig licht - voor sfeerverlichting of voor ontspanning in de avond. De lamp is ontworpen voor verschillende taken en is aan te passen voor de activiteit waarvoor je de lamp wilt gebruiken. Zo kun je de lamp in de Dyson Link-app instellen om te studeren, te relaxen, te ontwaken of om te gaan slapen. Het heeft ook handmatige bediening met slide-touch dimmen en kleurtemperatuurselectie om persoonlijke lichtvoorkeuren te bepalen.

 

De Dyson Solarcycle Morph-lamp kan vier verschillende types licht in een ruimte creëren, zoals indirect, taak-, accent- of sfeerlicht. Hiernaast is het mogelijk de lamp te programmeren voor 20 verschillende lichtinstellingen, afhankelijk van de taak of stemming. De vooraf ingestelde standen zijn: Studie, Relax, Precisie, Boost, Ontwaak, Slaap en Afwezig.

 

Woman basking in the glow of the Dyson Lightcycle Morph light

Lees meer over de Dyson Solarcycle Morph-lamp

Een lamp met veel verschillende toepassingen, voor het juiste licht voor het moment van de dag

Dyson Roundhouse

“Met de Dyson Solarcycle Morph-lamp was het ons doel om het fundamentele gebruik van huidige kunstmatige verlichting tegen te gaan en om een oplossing te vinden tegen problemen zoals flikkering. Dus ontwikkelden we een lamp die natuurlijk daglicht volgt en op intelligente wijze transformeert voor diverse doeleindes – waardoor je het juiste licht op het juiste moment hebt, precies waar nodig.”

- Jake Dyson, Chief Engineer

Dyson Roundhouse

Omgevingslicht en minder blauw licht

Wanneer de lamp wordt gebruikt als omgevingslicht, licht de stang van de lamp op om een rustgevende, oranje gloed te creëren.  Door een verwarmend oranje creëert de lamp licht tot de warmste lichtniveaus, waardoor het niveau tot kaarslicht wordt nagebootst. Ook kan de lamp worden ingesteld voor ontspanning in de avond met minder blauw licht.

Aanpassen aan de leeftijd

Een 65-jarige heeft tot vier keer meer licht nodig dan een 20-jarige. Dankzij Age Adjust corrigeert de Dyson Solarcycle Morph-lamp de helderheid gebaseerd op de leeftijd die is ingevoerd in de Dyson Link app, wat inhoudt dat hoe ouder de gebruiker is hoe helderder het licht is.

Levenslange lichtkwaliteit en geen flikkering

Weinig licht, flikkeringen en fel licht kunnen vermoeidheid van de ogen en visuele vermoeidheid veroorzaken. De Dyson Solarcycle Morph-lamp helpt de visuele prestaties te verbeteren. De intelligente optische kop produceert een gelijkmatige verdeling van hoogwaardig, krachtig licht, terwijl een lage flikkerscore wordt bereikt bij volledige helderheid (<1%) dankzij aangepaste stuurprogramma's en lichte motoren. De precisiestand bereikt een kleurweergave-index van 90 of meer (van de 100), waarbij kleuren er ongeveer uitzien zoals bij daglicht. In deze stand lijkt fijn tekenen, make-up aanbrengen, schilderen of knutselen levensechter. De precisiestand helpt de visuele prestaties te verbeteren door een pool van zeer intens licht uit te stralen met een koelere kleurtemperatuur (4.600 Kelvin).

 

Dit alles levert een lamp op met een lichtkwaliteit die tientallen jaren meegaat, mogelijk gemaakt door Dysons baanbrekende heatpipe-technologie. De heatpipe-technologie van Dyson trekt warmte weg van de LED's voor een non-stop, energievrije koelcyclus, waardoor de lichtkwaliteit van de lamp 60 jaar lang behouden blijft en de lichtkwaliteit na verloop van tijd niet minder of slechter wordt.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson