Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Airwrap gebruikt om haar te stylen

Hoe voorkom je haaruitval?

Haaruitval of haarverlies kan vele verschillende oorzaken hebben; in sommige gevallen kun je er iets aan doen en in andere gevallen niet.¹

Volgens NHS statistics heeft ca. 50% van de vrouwen ouder dan 65 last van haarverlies of haaruitval² en twee derde van alle mannen.³

Hoewel het vaak voorkomt – en meestal niet iets is om je zorgen over te maken – kan haaruitval emotioneel belastend zijn en ons zelfvertrouwen en zelfbeeld aantasten.

Hoe kun je haaruitval behandelen en verminderen

Haaruitval kan voor mensen heel vervelend zijn. Haarverlies en haaruitval kunnen verschillende oorzaken hebben en worden vaak verergerd door de levensstijlfactoren als stress, onevenwichtige voeding, ijzertekort en plotseling gewichtsverlies.

Maar je kunt er iets aan doen. Om een gezonde, regelmatige en effectieve haargroei te behouden is het belangrijk om vanaf jonge leeftijd haaruitval preventief tegen te gaan.

 • Close-up van haar
 • Dyson Airwrap wordt gebruikt om haar te krullen en meer volume te creëren
Dyson Corrale, Dyson Airwrap en Dyson Supersonic

Ontdek Dyson haarstyling

Beschermt tegen extreme hitteschade. Met meer nadruk op
controle en minder op hitte.

 • guide
  Dyson Supersonic used to style hair

  Gezonde hoofdhuid, gezond haar

  We spenderen heel wat tijd en geld aan onze huid en aan ons haar, maar we hebben te weinig oog voor onze hoofdhuid. Ontdek hoe je een gezonde hoofdhuid krijgt met onze tips.

  Lees verder

 • guide
  Dyson Coralle hair straightener used by model to curl hair

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson