Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Diffuser accessory used by model to style hair

Vijf tips om je haar gezond te houden

Ons haar heeft dagelijks te lijden onder tal van agressies en wordt zwakker naarmate het groeit. Om broos haar te voorkomen en je haar gezond te houden, raden wetenschappers aan om schade door hitte, uv-licht en chemicaliën te voorkomen. Zo behoudt je haar zijn glans en blijft het glad en sterk met mooie punten.¹

Met een paar simpele tips en de juiste technologie ben je verzekerd van een gezonde haardos die gezien mag worden.²

 • Dyson Airwrap used by model to straighten hair
 • Model with long healthy-looking hair
Dyson Coralle, Dyson Airwrap and Dyson Supersonic

Ontdek Dyson haarstyling

Bescherm tegen schade door extreme hitte. Met meer focus op controle en minder afhankelijk van hitte.

 • News
  -

  Haarschade door verven is terug te voeren naar wat er op moleculair niveau gebeurt. Dus als je je haar hiertegen wilt beschermen, moet je het ook op dat niveau beschermen. Dyson heeft gekleurd haar onder de microscoop gelegd om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het langer gezond en vitaal blijft en zijn glans behoudt.

  Lees verder

 • News
  Corrale

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

  Lees verder

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson