Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Laten we jouw apparaat weer in orde maken

Dyson V15 Detect™ Absolute
Zie alle stappen

We vinden het fijn dat te horen.

Dank je wel dat je Dyson-online support gebruikt.

We vinden het fijn dat te horen.

Dank je wel dat je Dyson-online support gebruikt.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We vinden het fijn dat te horen.

Dank je wel dat je Dyson-online support gebruikt.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Neem contact op.

Onze experts staan klaar om je te helpen.

Bel ons gratis op 0800-0206203

Helpdesk in Nederland open
maandag tot vrijdag 8.00 - 20.00 uur
zaterdag en zondag 9.00 - 18.00 uur

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat High Torque borstel niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

High Torque borstel

Onderdeelnr. 971655-01

Vervangende High Torque-borstel voor je draadloze Dyson stofzuiger.

€45,00

High Torque borstel

High Torque borstel

Onderdeelnr. 971655-01

Vervangende High Torque-borstel voor je draadloze Dyson stofzuiger.

€45,00

Momenteel niet op voorraad

€45,00

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Neem contact op.

Onze experts staan klaar om je te helpen.

Bel ons gratis op 0800-0206203

Helpdesk in Nederland open
maandag tot vrijdag 8.00 - 20.00 uur
zaterdag en zondag 9.00 - 18.00 uur

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat Voetplaat achterzijde borstel niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

Voetplaat achterzijde borstel

Onderdeelnr. 969330-01

Vervangende voetplaat achterzijde voor uw turboborstel.

€17,00

Voetplaat achterzijde borstel

Voetplaat achterzijde borstel

Onderdeelnr. 969330-01

Vervangende voetplaat achterzijde voor uw turboborstel.

€17,00

€17,00

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat V-ball wiel niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

V-ball wiel

Onderdeelnr. 969332-01

Vervangend v-ball-wiel voor uw Dyson-stofzuiger.

€4,00

V-ball wiel

V-ball wiel

Onderdeelnr. 969332-01

Vervangend v-ball-wiel voor uw Dyson-stofzuiger.

€4,00

Momenteel niet op voorraad

€4,00

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat Reservoir niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

Reservoir

Onderdeelnr. 965443-01

Vervangend reservoir voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

€59,00

Reservoir

Reservoir

Onderdeelnr. 965443-01

Vervangend reservoir voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

€59,00

Momenteel niet op voorraad

€59,00

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat Muuroplaadstation niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

Muuroplaadstation

Onderdeelnr. 970011-02

Muuroplaadstation om uw stofzuiger op te laden en accessoires netjes op te bergen.

€29,00

Muuroplaadstation

Muuroplaadstation

Onderdeelnr. 970011-02

Muuroplaadstation om uw stofzuiger op te laden en accessoires netjes op te bergen.

€29,00

€29,00

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat Schroefvormige klitvrije borstel niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

Schroefvormige klitvrije borstel

Onderdeelnr. 972213-01

Anti-klitborstel verwijdert haren van huisdiermanden, autostoelen en trappen. Snel. Gemotoriseerde reiniging voor kleinere ruimtes.

€65,00

Schroefvormige klitvrije borstel

Schroefvormige klitvrije borstel

Onderdeelnr. 972213-01

Anti-klitborstel verwijdert haren van huisdiermanden, autostoelen en trappen. Snel. Gemotoriseerde reiniging voor kleinere ruimtes.

€65,00

Momenteel niet op voorraad

€65,00

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig.

Het lijkt er op dat Stang niet werkt. Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder.

Stang

Onderdeelnr. 969109-12

Vervangende stang voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

€59,00

Stang

Stang

Onderdeelnr. 969109-12

Vervangende stang voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

€59,00

Momenteel niet op voorraad

€59,00

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Dyson V15 Detect™ Absolute