Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Laten we jouw apparaat weer in orde maken

Dyson Gen5detect™ Absolute
Zie alle stappen

We vinden het fijn dat te horen.

Dank je wel dat je Dyson-online support gebruikt.

We vinden het fijn dat te horen.

Dank je wel dat je Dyson-online support gebruikt.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Voetplaat achterzijde borstel

Onderdeelnr. 969330-01

Voetplaat achterzijde borstel

Voetplaat achterzijde borstel

Onderdeelnr. 969330-01

Uw machine kan in aanmerking komen voor gratis vervangende onderdelen

Is uw machine onder garantie?

Gebruik dit formulier om ons Customer Support Team op de hoogte te brengen. Zij zullen controleren of uw machine in aanmerking komt voor gratis vervanging en het juiste onderdeel voor u bestellen.

*Verplicht veld

Vb: 07123 456789

Bijv. AB1-EU-ABC1234A

Kun je je serienummer niet vinden?

DD / MM / JJJJ

Sorry, maar deze aankoopdatum ziet er niet helemaal goed uit. Controleer het en probeer nogmaals.

Bedankt! We hebben uw gegevens ontvangen

We hebben een bevestigingsmail gestuurd en zullen binnenkort contact met u opnemen om uw probleem op te lossen of een nieuw onderdeel voor u te reserveren.

Sorry - there's been a technical issue

Please resubmit the form. Or contact our experts through another channel

Sorry - uw machine komt niet langer in aanmerking voor gratis vervangende onderdelen. U kunt uw nieuwe onderdeel hieronder kopen.

Voetplaat achterzijde borstel

Voetplaat achterzijde borstel

Onderdeelnr. 969330-01

Vervangende voetplaat achterzijde voor uw turboborstel.

€17,00

Meer informatie

V-ball wiel

Onderdeelnr. 969332-01

V-ball wiel

V-ball wiel

Onderdeelnr. 969332-01

Uw machine kan in aanmerking komen voor gratis vervangende onderdelen

Is uw machine onder garantie?

Gebruik dit formulier om ons Customer Support Team op de hoogte te brengen. Zij zullen controleren of uw machine in aanmerking komt voor gratis vervanging en het juiste onderdeel voor u bestellen.

*Verplicht veld

Vb: 07123 456789

Bijv. AB1-EU-ABC1234A

Kun je je serienummer niet vinden?

DD / MM / JJJJ

Sorry, maar deze aankoopdatum ziet er niet helemaal goed uit. Controleer het en probeer nogmaals.

Bedankt! We hebben uw gegevens ontvangen

We hebben een bevestigingsmail gestuurd en zullen binnenkort contact met u opnemen om uw probleem op te lossen of een nieuw onderdeel voor u te reserveren.

Sorry - there's been a technical issue

Please resubmit the form. Or contact our experts through another channel

Sorry - uw machine komt niet langer in aanmerking voor gratis vervangende onderdelen. U kunt uw nieuwe onderdeel hieronder kopen.

V-ball wiel

V-ball wiel

Onderdeelnr. 969332-01

Vervangend v-ball-wiel voor uw Dyson-stofzuiger.

Momenteel niet op voorraad

€4,00

Laser Slim Fluffy™ borstel

Onderdeelnr. 971634-01

Laser Slim Fluffy™ borstel

Onderdeelnr. 971634-01

Uw machine kan in aanmerking komen voor gratis vervangende onderdelen

Is uw machine onder garantie?

Gebruik dit formulier om ons Customer Support Team op de hoogte te brengen. Zij zullen controleren of uw machine in aanmerking komt voor gratis vervanging en het juiste onderdeel voor u bestellen.

*Verplicht veld

Vb: 07123 456789

Bijv. AB1-EU-ABC1234A

Kun je je serienummer niet vinden?

DD / MM / JJJJ

Sorry, maar deze aankoopdatum ziet er niet helemaal goed uit. Controleer het en probeer nogmaals.

Bedankt! We hebben uw gegevens ontvangen

We hebben een bevestigingsmail gestuurd en zullen binnenkort contact met u opnemen om uw probleem op te lossen of een nieuw onderdeel voor u te reserveren.

Sorry - there's been a technical issue

Please resubmit the form. Or contact our experts through another channel

Sorry - uw machine komt niet langer in aanmerking voor gratis vervangende onderdelen. U kunt uw nieuwe onderdeel hieronder kopen.

Laser Slim Fluffy™ borstel

Onderdeelnr. 971634-01

Vervangende Laser Slim Fluffy™ borstel voor je draadloze Dyson stofzuiger.

Momenteel niet op voorraad

€45,00

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Schroefvormige klitvrije borstel

Onderdeelnr. 972383-01

Schroefvormige klitvrije borstel

Schroefvormige klitvrije borstel

Onderdeelnr. 972383-01

Uw machine kan in aanmerking komen voor gratis vervangende onderdelen

Is uw machine onder garantie?

Gebruik dit formulier om ons Customer Support Team op de hoogte te brengen. Zij zullen controleren of uw machine in aanmerking komt voor gratis vervanging en het juiste onderdeel voor u bestellen.

*Verplicht veld

Vb: 07123 456789

Bijv. AB1-EU-ABC1234A

Kun je je serienummer niet vinden?

DD / MM / JJJJ

Sorry, maar deze aankoopdatum ziet er niet helemaal goed uit. Controleer het en probeer nogmaals.

Bedankt! We hebben uw gegevens ontvangen

We hebben een bevestigingsmail gestuurd en zullen binnenkort contact met u opnemen om uw probleem op te lossen of een nieuw onderdeel voor u te reserveren.

Sorry - there's been a technical issue

Please resubmit the form. Or contact our experts through another channel

Sorry - uw machine komt niet langer in aanmerking voor gratis vervangende onderdelen. U kunt uw nieuwe onderdeel hieronder kopen.

Schroefvormige klitvrije borstel

Schroefvormige klitvrije borstel

Onderdeelnr. 972383-01

Momenteel niet op voorraad

€65,00

Onderdeelnr. 971362-01

Onderdeelnr. 971362-01

Uw machine kan in aanmerking komen voor gratis vervangende onderdelen

Is uw machine onder garantie?

Gebruik dit formulier om ons Customer Support Team op de hoogte te brengen. Zij zullen controleren of uw machine in aanmerking komt voor gratis vervanging en het juiste onderdeel voor u bestellen.

*Verplicht veld

Vb: 07123 456789

Bijv. AB1-EU-ABC1234A

Kun je je serienummer niet vinden?

DD / MM / JJJJ

Sorry, maar deze aankoopdatum ziet er niet helemaal goed uit. Controleer het en probeer nogmaals.

Bedankt! We hebben uw gegevens ontvangen

We hebben een bevestigingsmail gestuurd en zullen binnenkort contact met u opnemen om uw probleem op te lossen of een nieuw onderdeel voor u te reserveren.

Sorry - there's been a technical issue

Please resubmit the form. Or contact our experts through another channel

Sorry - uw machine komt niet langer in aanmerking voor gratis vervangende onderdelen. U kunt uw nieuwe onderdeel hieronder kopen.

Onderdeelnr. 971362-01

Momenteel niet op voorraad

€35,00

Onderdeelnr. 972294-01

Onderdeelnr. 972294-01

Uw machine kan in aanmerking komen voor gratis vervangende onderdelen

Is uw machine onder garantie?

Gebruik dit formulier om ons Customer Support Team op de hoogte te brengen. Zij zullen controleren of uw machine in aanmerking komt voor gratis vervanging en het juiste onderdeel voor u bestellen.

*Verplicht veld

Vb: 07123 456789

Bijv. AB1-EU-ABC1234A

Kun je je serienummer niet vinden?

DD / MM / JJJJ

Sorry, maar deze aankoopdatum ziet er niet helemaal goed uit. Controleer het en probeer nogmaals.

Bedankt! We hebben uw gegevens ontvangen

We hebben een bevestigingsmail gestuurd en zullen binnenkort contact met u opnemen om uw probleem op te lossen of een nieuw onderdeel voor u te reserveren.

Sorry - there's been a technical issue

Please resubmit the form. Or contact our experts through another channel

Sorry - uw machine komt niet langer in aanmerking voor gratis vervangende onderdelen. U kunt uw nieuwe onderdeel hieronder kopen.

Onderdeelnr. 972294-01

€35,00

Meer informatie

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.