Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Welke scholen komen in aanmerking voor het school donatie programma?

Momenteel zullen enkel scholen in Amsterdam in aanmerking komen voor het donatie programma, 10 basisscholen zullen worden geselecteerd op basis van de ligging in de stad en de eventuele aanwezigheid van een al bestaand ventilatie systeem.

Wat kunnen de geselecteerde scholen van het programma verwachten?

Elke school krijgt Dyson luchtreinigers (maximaal 10) om de klaslokalen van schone lucht te voorzien. Deze units worden in de klaslokalen neergezet zodat de luchtkwaliteit gemeten en geanalyseerd kan worden over een periode van een aantal weken. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Welke luchtreinigers zullen worden gedoneerd?

Scholen zullen de Dyson Purifier Cool FormaldehydeTM modellen ontvangen die stof, allergenen en virussen, waaronder het COVID-19 virus vangen¹. Deze units vangen 99.95% van de deeltjes met een grootte van 0.1 micron² en reinigen de lucht in het hele klaslokaal. De machine combineert een nauwkeurige formaldehyde sensor met een uniek katalytisch filter dat voortdurend formaldehyde vernietigt.³