Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Deze campagne is ten einde. Deelnemen was mogelijk wanneer de stofzuiger via de referral link is aangekocht tussen 03-04-2023 en 21-05-2023.

 • Veelgestelde vragen

  Hoe werkt de cashback als je al in het bezit bent van een Dyson V15 Detect™?

  Ben je in het bezit van een Dyson V15 Detect™, dan kan je een vriend doorverwijzen. Voor de eerste vriend die je doorverwijst, krijg je €50. Voor een tweede vriend, krijg je €25. De betalingen zullen uitgevoerd worden met PayPal. Indien je al in bezit bent van een Dyson V15 Detect™, dan kan je tot tweemaal iemand doorverwijzen - wat gelijk staat aan een cashback van €75. Indien je doorverwijscode later nogmaals zal worden gebruikt, ontvang je niet meer cashback dan €75. Ontvang jouw doorverwijscode op dysonreferral.nl.

  Hoe werkt de cashback als ik nog niet in het bezit ben van een Dyson V15 Detect™?

  Ken je iemand die een Dyson V15 Detect™ heeft, dan kan je gebruikmaken van de referrallink van die persoon. Hierdoor ontvang jij €50 cashback. De andere persoon krijgt €50 of €25 cashback, afhankelijk van hoe vaak deze andere persoon iemand heeft doorverwezen.

  Heb je je nieuwe Dyson V15 Detect™ inmiddels thuis ontvangen, dan kan je zelf anderen doorverwijzen. Hierdoor krijg je zelf opnieuw €50 voor de eerste vriend(in) die je doorverwijst en €25 voor de tweede persoon. In totaal heb je dan €125 cashback opgebouwd.

  Wanneer ontvang ik de cashback?

  1. Zodra de nieuwe Dyson V15 Detect™ bij de vriend is ontvangen, kan het serienummer worden geregistreerd.

  2. 35 dagen na het moment van registratie, wordt er een email verstuurd met het verzoek tot het claimen van de PayPal-cashback.

  3. Na het accepteren van de claim, wordt er binnen 12 uur een bevestigingsmail verstuurd. Hierna ontvang je binnen 24 uur per mail instructies over hoe je je cashback kan laten uitbetalen.