Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson-Haartechnologien in der Farbe Violettblau-Rosé

Limited edition

Ontdek onze haarstylingtechnologie in limited edition Ceramic Pop.

 • Vrouw creëert French Chic look met Airwrap in Ceramic Pop

Luxe opbergdoos in Ceramic Pop

Voor het beschermen en netjes opbergen van de Dyson Airwrap™ multistyler of Dyson Supersonic™ föhn en opzetstukken. Afgewerkt in Ceramic Pop, met een voering van zachte stof en een verwijderbare deksel die je kunt gebruiken als antislipmat voor je multistyler of föhn.

Dyson Haarstylingtechnologie in limited edition Ceramic Pop

Vind de juiste haarstylingtool voor jou

Beantwoord een paar snelle vragen om je te helpen je haartype en stylingbehoeften af te stemmen op onze haarstylingtechnologie.

 • Gepersonaliseerde Dyson opbergdoos

  Personaliseer je limited edition

  Personaliseer gratis jouw leren opbergdoos met initialen. Deze service is op werkdagen beschikbaar in de Dyson Demo Store Amsterdam en Dyson Demo Zone Westfield Mall of the Netherlands.

 • Press release
  Dyson viert 25 jaar met limited edition Ceramic Pop kleur

  Dyson viert 25 jaar met limited edition Ceramic Pop kleur

  Ter viering van 25 jaar in Japan introduceert Dyson de limited edition Ceramic Pop kleur. Speciaal ontwikkeld om deze mijlpaal te markeren, zijn de tinten Blush Pink, Mandarin en Verdigris in deze kleurstelling toegepast op de Dyson SupersonicTM föhn, Dyson AirwrapTM multistyler en Dyson CorraleTM stijltang.

  Lees verder

 • News
  -

  Eenmaal beschadigd haar is niet meer te herstellen. Daarom is het belangrijk om je haar te beschermen om het gezond en glanzend te houden. De beste manier om je haar zo gezond mogelijk te houden, is om beschadiging te voorkomen.  

  Lees verder

 • 1 Thermische schade gemeten door haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest op Corrale met flexibele vs Corrale met onbuigzame platen.