Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Dyson Airstrait™ wet-to-dry stijltang

Algehele beoordeling

80% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Een echte aanrader

Isabelle

Echt een geweldig product! De bediening is eenvoudig en intuïtief. Het stylen is snel en zacht voor het haar. Mijn haar ziet er van nature steil en glad uit en blijft dat ook. Ik kon mijn curtain bangs ook gemakkelijk stylen met een ronde borstel en de Dyson Airstrait. Ik kan de Dyson Airstrait van harte aanbevelen!

 • Nieuwste technologie - Exclusief bij Dyson

  Wet-to-dry stylen, met lucht. Geen hete platen.

  Voor een natuurlijke steile look. Geen hittebeschadiging.¹
  Exclusief bij Dyson.

  €499,00
 • Nieuwste technologie

  Wet-to-dry stylen, met lucht. Geen hete platen.

  Voor een natuurlijke steile look. Geen hittebeschadiging.¹

  €499,00

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Dyson Airstrait™ wet-to-dry stijltang op droog haar gebruiken?

Ja, je kunt de Dyson Airstrait™ gebruiken om je kapsel bij te werken als je haar droog is. Selecteer de stand 'Drogen' en kies een van de vooraf ingestelde temperaturen, afhankelijk van je haartype en gewenste kapsel, als je je kapsel wil bijwerken als je haar droog is.

Schakelt mijn stijltang uit als ik hem per ongeluk aan laat staan?

Als je de Dyson Airstrait™ stijltang vijf minuten neerlegt met de armen open, wordt automatisch de stand-bystand geactiveerd. Het lcd-scherm schakelt uit en je moet op de aan/uit-knop drukken om het apparaat weer in te schakelen.

Kan ik mijn stijltang gebruiken in landen met een ander voltage?

Je stijltang is nauwkeurig ontwikkeld voor het stylen van het haar met het voltage van het land waar het product werd gekocht. Dit om optimale prestaties te garanderen. Aangezien het voltage per land verschilt, dien je de richtlijnen te volgen in het garantiegedeelte van de gebruiksaanwijzing.

Hoe vaak moet ik het filter schoonmaken?

Om optimaal te blijven presteren heeft je Dyson Airstrait™ stijltang regelmatige verzorging en onderhoud nodig. We raden je aan het filter eens per maand te reinigen. Wrijf het vuil met een zachte, droge doek van de buitenkant van de filterbehuizing en van het filtergaas aan de binnenkant.

Moet ik mijn stijltang schoonmaken?

Ja, voor de beste prestaties raden we je aan het apparaat regelmatig schoon te maken. De diffusers met warmteregeling bevinden zich op de armen van het apparaat. Je kunt ze makkelijk verwijderen door de diffusers van het apparaat te schuiven. We raden je aan de diffusers 30 minuten in een warm sopje te weken en ze daarna onder de kraan af te spoelen. Verwijder achtergebleven vuil met een doek, borstel of je vingers. Laat ze volledig drogen voordat je ze terugplaatst op het apparaat. 

Het lcd-scherm toont je een waarschuwing wanneer het tijd is om het filter te wassen. Je vindt gedetailleerde instructies voor het reinigen en diepreinigen van je filter, spanstaven en diffusers in je online gebruikershandleiding, op onze Support-pagina's of in de MyDyson™ app.

 • 1 Bij gebruik in de wet-to-dry stand.
 • 2 Bij gebruik in de wet-to-dry stand vs. stijltangen met warme platen die werken met extreme hitte.
 • 3 Bij gebruik in de wet-to-dry stand vs. niet-gestyled, onbehandeld haar.
Koop rechtstreeks van diegene die het maakt