Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-supersonic-nural

Een echt juweeltje!!!

Ju-co

Een juweeltje van technologie met een strak design dat je haar beschermt terwijl het in recordtijd droogt! Deze haardroger is echt krachtig: hij is perfect voor het drogen van het dikke, lange haar van mijn dochter en de föhn- en stijlopzetstukken zijn echt effectief! (Vertaald met Goo

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik het filter schoonmaken?

We raden je aan het filter eens per maand te reinigen. Regelmatig onderhoud van je Dyson Supersonic Nural™ föhn zorgt ervoor dat deze optimaal blijft presteren.

Hoe moet ik het filter schoonmaken?

Verwijder de behuizing van het magneetfilter en laat deze gedurende 30 minuten weken in warm water met afwasmiddel voordat je hem afspoelt en droogt. Veeg het filter zelf schoon met een schone, droge doek.

Je vindt de volledige schoonmaakinstructies op het YouTube-kanaal van Dyson.

Kan ik de opzetstukken van andere Dyson Supersonic™ föhns gebruiken?

Eerdere Dyson Supersonic™ stylingopzetstukken passen op de Dyson Supersonic Nural™ föhn, maar zijn niet compatibel met de functie voor opzetstukherkenning van het nieuwere apparaat.

* Met uitzondering van de kam met brede tanden.

Hoe activeer ik Pauze detectie?

Pauze detectie is altijd ingeschakeld, tenzij er een diffuser is bevestigd. De functie maakt gebruik van een bewegingsgevoelige versnellingsmeter om te bepalen wanneer de föhn stopt met bewegen, waarna de temperatuur automatisch wordt verlaagd en de luchtstroom wordt geminimaliseerd.

Om ervoor te zorgen dat Pauze detectie alleen wordt geactiveerd wanneer het apparaat wordt neergegelegd, en niet voor elke kortstondige pauze tijdens het stylen, hebben we met opzet een kleine vertraging van 240 ms geprogrammeerd. Om er zeker van te zijn dat Pauzedetectie is geactiveerd, wacht je tot het motorgeluid afneemt voordat je je hand van de föhn haalt.

Zijn er aanbevolen instellingen voor intelligente opzetstukken?

Ja. intelligente opzetstukken zijn vooraf ingesteld met aanbevolen luchtstroom- en temperatuurinstellingen die je zelf kunt aanpassen. Pas deze instellingen eenvoudig aan jouw voorkeur aan.

Als je wil terugkeren naar de aanbevolen voorinstellingen, zijn dit de standaardinstellingen.

Opzetstuk voor zachte luchtstroom*: hoge temperatuur/hoge luchtstroom

Stylingconcentrator*: hoge temperatuur/middelhoge luchtstroom

Kam met brede tanden: hoge temperatuur/hoge luchtstroom

Wave+Curl diffuser: middelhoge temperatuur/middelhoge luchtstroom

Flyaway opzetstuk: lage temperatuur/hoge luchtstroom

*Schakel de Scalp protect modus uit om Opzetstuk herkenning te gebruiken.

Hoe weet ik welke Supersonic™ föhn de juiste voor mij is?

Met alle Dyson Supersonic™ föhns kun je snel drogen en stylen, maar elke föhn is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Bekijk onze handige vergelijkingstabel om de juiste föhn te kiezen.

Hoe breng ik het haar op mijn achterhoofd in model?

Om de achterkant van je hoofd te bereiken, kun je het beste je stylingopzetstuk 45° draaien en langzaam vanaf de haaraanzet omlaag drogen of stylen. Bekijk onze instructievideo's voor gedetailleerdere instructies.

Kunnen opzetstukken te warm worden om aan te raken?

We hebben al onze opzetstukken zo ontworpen dat ze aan de buitenkant aangenaam koel blijven. We raden je aan om deze koelere randen vast te houden wanneer je een opzetstuk draait of verwijdert.

Hoe zet ik de Scalp protect modus uit?

De Scalp protect knop bevindt zich aan de bovenkant van het ronde, doorzichtige afdekkapje van de föhn. Druk hierop om de Scalp protect modus in of uit te schakelen. De verlichting van de capsule gaat ook uit als de Scalp protect modus is uitgeschakeld.