Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-supersonic-nural

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Wat zit er in de doos

Specificaties

 • Gewicht

  0,56 kg

 • Snoerlengte

  4,225 m

Dyson Corrale stijltang
 • Hoogte

  45 mm

 • Lengte

  292 mm

 • Breedte

  41 mm

Veelgestelde vragen

Hoe verschillen de buigzame platen van Dyson van 'zwevende' platen?

Zwevende platen zijn massief: ze bewegen mee om de hoek aan te passen, wat de platen dichter bij elkaar brengt tijdens het stylen. Maar om haar steil te maken is een combinatie van warmte, spanning en controle nodig. Met zwevende platen hebt u geen goede controle over het haar en wordt de spanning dus niet gelijkmatig verdeeld. Daardoor is er meer warmte nodig. 

De buigzame platen van Dyson werken anders. Ze buigen daadwerkelijk mee en vormen zich rond het haar. Deze extra controle maakt een groot verschil en zorgt voor betere styleprestaties met minder warmte. En dus ook 50% minder haarschade¹.

¹ Thermische schade gemeten in haarsterkte, bij het creëren van een vergelijkbaar kapsel. Getest op buigzame platen versus rigide platen.

Hoe optimaliseer ik de gebruiksduur voor professioneel gebruik?

De Dyson Corrale™ stijltang kan met één acculading tot wel 30 minuten snoerloos gebruikt worden¹ en geeft u dus meer dan genoeg tijd om te stylen. Maar als uw sessie toch langer duurt, kunt u dit op twee eenvoudige manieren oplossen. 

1) Snoerloos: zet de stijltang wanneer deze niet wordt gebruikt in het laadstation. De stijltang laadt binnen 40 minuten op tot wel 90%, dus u kunt de gebruiksduur verlengen door hem regelmatig in het laadstation te zetten. 

2) Met snoer: voor een maximale gebruiksduur kunt u de magnetische laadkabel aansluiten en de stijltang in de hybride modus gebruiken.

¹ De exacte tijdsduur hangt af van het haartype en de stylingtechniek.

Hoe lang heb ik garantie op de Dyson Corrale™ stijltang?

De Dyson Corrale™ stijltang is getest door professionele haarstylisten om er zeker van te zijn dat hij bestand is tegen dagelijks intensief gebruik in professionele salons. De stijltang wordt geleverd met 2 jaar Dyson garantie, zowel op onderdelen als op arbeid. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Dyson experts. 

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

 • 1 Thermische schade gemeten door haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest op Corrale met flexibele vs Corrale met onbuigzame platen.
 • 2 Directe beeldanalyse versus onbehandeld haar.
 • 3 Exacte tijdsduur hangt af van je haartype en stylingtechniek.
 • 4 Vanwege strengere regelgeving in Japan kun je met je stijltang niet van of naar Japanse luchthavens vliegen.

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.