Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson Pure Hot+Cool
Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator in woonkamer

Alleen luchtreinigers/verwarmingsventilatoren van Dyson werken door en door in een hele kamer¹

• Detecteert deeltjes en gassen

• Haalt verontreinigende stoffen uit de lucht die u niet kunt zien

• Verspreidt gereinigde lucht tot in elke hoek van de kamer

• Analyseert en rapporteert verontreinigende stoffen in real time

  • 1 Om een hele woonkamer goed te reinigen en te verwarmen, gaat de Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtests door automatisch vervuiling te detecteren, zeer fijne verontreinigende deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde en verwarmde lucht te verspreiden met behulp van Air Multiplier™-technologie.Het is de enige luchtreinigende verwarmingsventilator die op al deze onderdelen is getest.Getest op luchtverspreiding (DTM801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).
Altijd de beste prijs bij Dyson.
Licht dat in een woonkamer valt met detailopname van allergenen en verontreinigende stoffen

Verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in uw huis.Maar u kunt ze niet altijd zien.

De luchtkwaliteit binnenshuis kan zelfs 5x slechter zijn dan de luchtkwaliteit buiten.²

  • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

X-ray-view van sensoren van Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator

Detecteert automatisch deeltjes en gassen en rapporteert daarover in real time

De Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator detecteert automatisch deeltjes en gassen in de lucht.

  • 4 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

  • 5 Vereist een apparaat waarop de app kan worden uitgevoerd, wifi of mobiele gegevensverbinding, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger).De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.

Smartphone op tafel die de Dyson Link-app laat zien

Complete controle, waar u ook bent

Stel het soort luchtstroom, de oscillatiehoe en de te bereiken temperatuur in - onderweg, op uw werk, of gewoon thuis op de bank.

Demonstratie van Dyson Link-app waarmee de luchtreiniger/verwarmingsventilator wordt bediend

Controles van de gebruiksduur van het filter, binnen handbereik

Uw app controleert zowel het 360° HEPA-filter als het actieve koolstoffilter, en informeert u wanneer u de filters moet vervangen.U kunt dus altijd controleren of uw luchtreiniger optimaal presteert.

Opengewerkte tekening binnenkant Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator met sensoren

Snel, veilig en efficiënt verwarmen

Zelfregelende keramische platen bevinden zich aan de voorkant van de versterker, om de lucht te verwarmen wanneer die het apparaat verlaat.De platen geleiden minder stroom wanneer zij verwarmen. Hiermee wordt voorkomen dat ze oververhit raken.

Opengewerkte tekening binnenkant Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator met thermostaatregeling

Thermostaatregeling

Wanneer de door u gewenste temperatuur is bereikt, stopt het apparaat automatisch met het verwarmen van de lucht. Hiermee wordt energie bespaard.Als de temperatuur begint te dalen, schakelt het apparaat de verwarming weer in, zodat de kamer op temperatuur blijft.

Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator met demonstratie van Air Multiplier™ technologie

Krachtige Air Multiplier™ technologie

Air Multiplier technologie levert een gelijkmatige en toch krachtige luchtstroom van ruim 290 liter per seconde, die gezuiverde lucht door de hele kamer laat circuleren.

  • 7 In maximumstand.Getest op luchtverspreiding (DTM 801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

Opengewerkte tekening van het kleppenmechanisme in de Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator

Twee standen voor de luchtstroom

Het apparaat heeft twee aparte openingen die lucht via ofwel de voorkant ofwel de achterkant naar buiten laten stromen.Het kleppenmechanisme past de richting van de luchtstroom aan door een roterende plaat om de boog van de versterker te laten draaien.

  • Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator die koude lucht richt op vader en zoon
  • Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator in verspreide stand in de woonkamer

Video over Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator

Ontdek hoe de Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator een kamer gelijkmatig sneller verwarmt

  • Luchtreiniger van een ander merk waarbij delen van de kamer verontreinigd en onverwarmd blijven
  • Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator die warmte gelijkmatig door de kamer laat circuleren
  • 8 In maximumstand.Getest op luchtverspreiding (DTM 801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

Dyson Pure Hot+Cool™ 2019

Algehele beoordeling

76% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Doet wat men belooft.

Geverifieerde klant

De Dyson Pure Hot+Cool 2018 is niet alleen mooi, maar doet echt wat men belooft. Blaast op een onverklaarbare manier van een briesje tot hard koude of warme lucht door je kamer en filtert de lucht op diverse wijze. De bediening via een gewone afstandbediening of app is gewoon gemakkelijk. En niet op de laatste plaats zit is er ook een duidelijke papieren gebruikshandleiding bij.

Veelgestelde vragen

Blijft het lcd-scherm de hele nacht aanstaan?

Als u de helderheid van het lcd-scherm van uw luchtreiniger/verwarmingsventilator hinderlijk vindt, kunt u met uw afstandsbediening of met de Dyson Link-app de nachtstand instellen.Wanneer uw luchtreiniger in bedrijf is, wordt dat aangegeven met een icoontje van een maan; na 10 seconden wordt het hoofdscherm echter uitgeschakeld, zodat u ongestoord kunt slapen.

Hoe lang moet ik mijn luchtreiniger/verwarmingsventilator aan laten staan?

De automatische stand van uw luchtreiniger/verwarmingsventilator regelt de luchtkwaliteit bij u in huis zonder dat u het apparaat hoeft te bedienen. Hij staat dus alleen aan wanneer dat nodig is.Wij adviseren u in het bijzonder om de automatische stand van uw apparaat te gebruiken als u of iemand anders bij u thuis lijdt aan allergieën of ademhalingsaandoeningen

Waar kan ik mijn luchtreinigingsventilator het beste plaatsen?

Uw luchtreinigingsventilator is ontworpen voor het reinigen van de lucht in afzonderlijke ruimtes. U kunt hem dus het beste gebruiken in de ruimte van uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt.Plaats het apparaat altijd op een plek met rondom zo'n 50-60 cm vrije ruimte, zodat de lucht goed kan circuleren.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt