Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Supersonic opzetstukken

Opzetstukken van de Dyson Supersonic föhn uitgelegd

 • Dyson Supersonic haardroger: ontworpen voor elk haartype

  In 2016 zette Dyson met de Dyson Supersonic-föhn de eerste stap in de wereld van beauty. Tegenwoordig is deze haardroger niet weg te denken uit de badkamer en backstage bij de catwalk en wordt de Dyson-technologie gebruikt door werelds meest bekende stylisten.

   

  Sinds de introductie van de haardroger is Dyson blijven investeren in onderzoek en in de kennis over haar. Wereldwijd zijn de Dyson-labs uitgebreid om alle ins en outs van de verschillende haartypen te ontrafelen. Het is de wens van James Dyson om de stylingmogelijkheden van de Dyson Supersonic-haardroger te verbeteren ongeacht of het haar recht, golvend, krullend of kroezend is – en het haar te beschermen. Na uitvoerige tests in onze haarlaboratoria zijn we erin geslaagd een reeks opzetstukken te ontwerpen die geschikt zijn om verschillende haartypen te stylen en hierdoor jouw gewenste haarstijl te creëren.

 • Opzetstukken van de Dyson Supersonic föhn uitgelegd

  Door de jaren heen zijn er verschillende opzetstukken uitgebracht. Lees hieronder welke vijf opzetstukken nu standaard bij de Supersonic haardroger zijn inbegrepen en hoe je deze kan gebruiken. De opzetstukken zijn uiteraard ook los te koop. Alle opzetstukken – op het flyaway opzetstuk na – zijn bedoeld om je haar te stylen en gebruik je dan ook op (semi)nat haar en de warme stand. Het flyaway opzetstuk is als enige bedoeld als finishing tool en gebruik je daarom op compleet droog haar en op de koude stand.

 • Flyaway opzetstuk
 • Flyaway opzetstuk

  Dit opzetstuk is vorig jaar gelanceerd en gebruik je om pluizig haar glad te maken. Je gebruikt dit opzetstuk als laatste in je haarroutine, op 100% droog haar en de koude stand, door eenvoudigweg het opzetstuk langzaam van boven naar beneden over je haar heen te bewegen.

  Dit opzetstuk maakt gebruik van het Coanda effect om langere haren aan te trekken en pluizig haar glad te maken, door de haartjes naar ‘onderen’ te duwen. Het is het ideale opzetstuk voor het creëren van een glad en steil kapsel.

 • Stylingconcentrator

  Met dit opzetstuk kun je het haar deel voor deel heel nauwkeurig stylen met een gecontroleerde luchtstroom. Het bredere, dunnere ontwerp creëert een snelle luchtstroom die perfect is om mee te stylen.

   

  Dit opzetstuk is heel fijn als je handig bent om met een borstel je haar te föhnen of stylen, omdat je per sectie kan werken. Omdat het een gerichte luchtstroom is kun je telkens één deel stylen zonder de rest van je haar in de war te brengen.

 • Flyaway opzetstuk
 • Flyaway opzetstuk
 • Diffuser

  Dit opzetstuk is ontworpen voor krullend en golvend haar. Het verspreidt lucht gelijkmatig rond de krullen, wat een natuurlijke droging stimuleert en waardoor jouw haar minder pluizig wordt en meer glanst. De diffuser helpt je haar op één plek te houden, waardoor je meer volume en krul definitie krijgt.

   

  Tip: Draai een (natte) krul om je vinger heen. Buig je hoofd voorover, plaats een sectie van je haar in de diffuser en zet de föhn aan. Zet de föhn pas uit als deze pluk compleet droog is voor meer gedefinieerde krullen. Pak vervolgens een nieuwe sectie en doe hetzelfde, tot je gehele haar droog is.

 • Opzetstuk voor zachte luchtstroom

  Dit opzetstuk verspreidt de lucht geconcentreerd, waardoor een zachte, koelere luchtstroom ontstaat. Erg prettig voor fijn haar en als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid.

   

  Dit opzetstuk gebruikt het Coanda-effect voor een zachtere, meer diffuse luchtstroom waarmee het haar toch snel kan worden gedroogd. Het opzetstuk manipuleert de luchtstroom van het apparaat zodanig dat het traject ervan wordt verbreed, wat zorgt voor een milde, koelere luchtstroom op de hoofdhuid. Hierbij blijft dezelfde hoeveelheid energie gehandhaafd als wanneer het product zonder opzetstuk wordt gebruikt doordat de lucht over een groter gebied wordt verspreid.  

 • Flyaway opzetstuk
 • Flyaway opzetstuk
 • Opzetstuk met brede tanden (wide-tooth comb)

  Dit opzetstuk is ontwikkeld voor krullend en getextueerd haar. Het helpt het haar te vormen en te verlengen terwijl het droogt.

   

  De tanden van de wijduitstaande kam van Dyson hebben een groot en zacht bereik. Dit zorgt voor een gelijkmatige luchtstroomverdeling over het hele opzetstuk. Dit voorkomt pijnlijke manoeuvres en maakt een gelijkmatig droogresultaat mogelijk. De tanden worden bij elkaar gehouden door een flexibele torsiestaaf. Hierdoor kan het haar doeltreffend worden ontklit en volgen de kamtanden op natuurlijke wijze de contouren van de hoofdhuid.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson