Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
News
Schone lucht, schoon huis

Hou de luchtvochtigheid s’ winters op peil in huis met Dysons nieuwste bevochtigingsventilator die ook de lucht reinigt 

Met de nieuwste Dyson luchtbevochtiger die ook als luchtreiniger dient, verbeter je naast de droge lucht ook de luchtkwaliteit in huis. De lucht in huis kan tot vijf keer meer vervuild zijn dan buiten, waarnaast de winter en de verwarming de lucht in huis kan uitdrogen.

De Dyson luchtzuiverende bevochtigingsventilator detecteert en vangt verontreinigende stoffen zoals formaldehyde op en meet automatisch het huidige vochtigheidsniveau in de lucht. Vervolgens verspreidt de machine de gezuiverde en hygiënisch bevochtigde lucht door de kamer, waardoor de droge lucht verholpen wordt en vervuilende stoffen uit de lucht gehaald worden.

 

Luchbehandelingsapparaten van Dyson

Ontdek Dyson luchtbehandeling

Dyson luchtreinigers en luchtbevochtigers behandelen de lucht die je inademt. Keuze uit luchtreinigers, luchtbevochtigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson