Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Dyson 360 Vis Nav™ robotstofzuiger

Algehele beoordeling

88% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Inspirerende zuigkracht

Geverifieerde klant

Mijn huishouden: 140 m2, twee kleine kinderen en een kat. Ik: werkend, druk en kieskeurig. Dyson 360 visNav deed zijn werk heel goed. Alles wat toegankelijk was, werd schoon, zelfs in hoeken en randen. Hij maakte precies hetzelfde schoon alsof ik het had gedaan. Dankzij de MyDyson app kun je hem gemakkelijk programmeren, de zuigmodus wijzigen, hem naar bepaalde zones sturen en nog veel meer. De grote opvangbak kan veel haar opvangen en is heel gemakkelijk te legen. Geweldig product! (Vertaald met Google)

Nieuwste technologie

De krachtigste robot met 6 keer meer zuigkracht dan elke andere robot¹

360° visiesysteem om de omgeving te analyseren en in kaart te brengen

Inclusief volledig afgedicht HEPA-filtratiesysteem

Uitschuifbare zijkanaal reinigt tot aan de rand

Bedien, personaliseer en programmeer je robot met de MyDyson™ app

€1.299,00

Veelgestelde vragen

Wat is de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger?

De Dyson 360 Vis NavTM is onze nieuwste en meest geavanceerde robotstofzuigertechnologie tot nu toe. Dit is de krachtigste robotstofzuiger van België met onze nieuwste HyperdymiumTM motor. Met een panoramische 360° camera kan de robot alles om zich heen zien en waar hij moet schoonmaken, waarbij hij systematisch en intelligent zijn pad uitstippelt. En met de MyDysonTM app kun je, waar je ook bent, de reiniging regelen - aanpassen, plannen en controleren in realtime.

Wat maakt de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ anders dan andere robotstofzuigers?

De Dyson 360 Vis Navᵀᴹ genereert 6x zoveel zuigkracht als elke andere robotstofzuiger1 en zuigt meer op dan elke andere robot op alle vloeren¹. En dankzij onze gepatenteerde cycloontechnologie is er nooit verlies van zuigkracht. Het D-vormige lichaam van de 360 Vis Navᵀᴹ maakt schoonmaken in hoeken eenvoudiger in tegenstelling tot ronde robots en met de toevoeging van ons nieuwe afzuigkanaal aan de zijkant kun je tot aan de rand en in hoeken komen zodat geen enkel deel van je huis onaangeroerd blijft. Onze nieuwe borstelbeugel met drievoudige werking is de eerste met 3 manieren om alle vloertypes te reinigen, zodat het je huis als geen ander diep reinigt en dankzij de dubbele ophanging kan de robot tot 21 mm hoog klimmen. Een piëzosensor in de robot controleert het stofniveau en verhoogt automatisch de zuigkracht wanneer er meer stof wordt gedetecteerd, terwijl 'time of flight'-sensoren muren en voorwerpen tot op 2 meter afstand detecteren. Tot slot vangt de HEPA-filtering van de hele machine stof op en sluit 99,99% van de deeltjes af die microscopisch klein zijn tot 0,1 micron.

Reinigt de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger zowel op tapijt als op harde vloeren?

Ja, de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger bevat onze nieuwe drievoudige borstelbalk, die drie manieren combineert om diep te reinigen en is ontworpen voor alle vloertypen. Antistatische zwarte koolstofvezelfilamenten verwijderen stof van harde vloeren en kieren, stijve nylonborstels gaan diep om ingesleten vuil en haren van huisdieren van vloerkleden en tapijten te verwijderen en zachte geweven nylonvezels vangen groot vuil op alle vloertypen op. De Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger kan echter niet worden gebruikt op vochtige of natte vloeren.

Is de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger ontworpen voor huizen met huisdieren?

Ja, de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ heeft 6x zoveel zuigkracht als elke andere robot¹ en zuigt meer op dan elke andere robot op alle vloeren⁵, dus het kan overal in huis haren van huisdieren opzuigen. De drievoudige werking is ook ontworpen met een brede diameter om het klitten van haar te verminderen.

Hoe lang is de gebruiksduur van de Dyson 360 Vis Navvᵀᴹ robotstofzuiger?

Een lithium-ionbatterij van 12 cellen levert tot 65 minuten krachtige, constante zuigkracht wanneer de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger in de Stille modus staat. De totale gebruiksduur kan echter variëren op basis van de gekozen zuigkrachtstand, het type vloer, de indeling van meubels en de hoeveelheid stof. Wanneer de robot moet opladen, keert hij automatisch terug naar het dock om op te laden. Zodra hij volledig is opgeladen, gaat hij terug en hervat hij het schoonmaken vanaf het punt waar hij was gebleven. In totaal duurt het 2 uur en 45 minuten voordat de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ volledig is opgeladen.

Wat is het verschil tussen Pascals en Air Watts?

Pascals (Pa) zijn een meeteenheid die wordt gebruikt in de natuurkunde om het drukverschil binnenin en buiten een object te beschrijven. Ondertussen meten Air Watts (AW) de zuigkracht, rekening houdend met zowel druk (Pa) als luchtstroom. Omdat het een allesomvattende meting is, is het bekijken van Air Watts de meest nuttige manier om de prestaties van een stofzuiger te beoordelen.

Hoeveel Air Watts creëren de ideale zuigkracht voor stofzuigers?

Air Watts (AW) verschillen tussen robot-, draadloze en staande of cilinderstofzuigers. Hoewel Air Watts kunnen helpen om de zuigkracht van een stofzuiger aan te geven, is het niet het enige aspect om te overwegen. Hoe goed een stofzuiger is afgesloten en de intelligentie van het ontwerp spelen cruciale rollen in de algehele kracht en effectiviteit. Over het algemeen betekenen hogere Air Watts betere zuigkracht. Echter, robotstofzuigers hebben niet zoveel Air Watts nodig als draadloze, staande of cilinderstofzuigers - dit komt door een betere afdichting naar het oppervlak.

Hoeveel Air Watts creëren de ideale zuigkracht voor stofzuigers?

Air Watts (AW) verschillen tussen robot-, draadloze en staande of cilinderstofzuigers. Hoewel Air Watts kunnen helpen om de zuigkracht van een stofzuiger aan te geven, is het niet het enige aspect om te overwegen. Hoe goed een stofzuiger is afgesloten en de intelligentie van het ontwerp spelen cruciale rollen in de algehele kracht en effectiviteit. Over het algemeen betekenen hogere Air Watts betere zuigkracht. Echter, robotstofzuigers hebben niet zoveel Air Watts nodig als draadloze, staande of cilinderstofzuigers - dit komt door een betere afdichting naar het oppervlak.

Is de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger verbonden met een Smart home?

Ja, via de My Dysonᵀᴹ app kun je je schoonmaak bedienen, aanpassen en plannen, of je nu thuis bent of niet. De 360 Vis Navᵀᴹ is ook compatibel met Alexa en Google Assistant en kan worden bediend via spraakopdrachten. Je kunt je schoonmaakbeurt aanpassen door zones in je huis te definiëren en te kiezen hoe en wanneer je robot ze schoonmaakt door tijden, dagen en energiemodus in te stellen. Je kunt ook regels en routines instellen, zoals het uitschakelen van de borstelmotor voor stille ruimtes en hoogpolige tapijten, het instellen van zones waar je niet mag klimmen of zones die je helemaal wilt vermijden. Eenmaal klaar geeft de My Dysonᵀᴹ app een schoonmaakrapport weer - met wetenschappelijk bewijs van een dieptereiniging, waar je robot heeft schoongemaakt en hoeveel stof hij heeft opgepikt. Tot slot zorgt de MyDysonᵀᴹ app ervoor dat je robot altijd over de nieuwste functionaliteiten en functies beschikt door middel van automatische software-updates via WIFI.

Moet ik verbinding maken met de app?

Ja. Verbinding met de MyDyson™ app is vereist om je robot in te stellen. Hierdoor worden de intelligente functies geactiveerd.

Wat is het 360° vision-systeem en hoe brengt de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robot je huis in kaart?

De Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger heeft een intelligent 360° vision systeem, zodat het zijn omgeving kan analyseren, precies kan zien waar het moet schoonmaken en kan onthouden waar het geweest is. Deze machine heeft 26 verschillende sensoren en analyseert tot 10.000 datapunten per seconde, bouwt een kaart op van elke kamer en vloer in je huis en navigeert op intelligente wijze door je hele huis. Al deze informatie wordt onthouden door de My Dysonᵀᴹ app, zodat je zones kunt instellen en het gedrag van je robot kunt aanpassen.

Hoeveel verschillende schoonmaakstanden zijn er beschikbaar op de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger?

De Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger heeft vier verschillende schoonmaakstanden, zodat je op jouw manier kunt schoonmaken. De automatische modus wordt aanbevolen en analyseert stofniveaus, waardoor de zuigkracht automatisch wordt verhoogd wanneer er meer stof wordt geïdentificeerd. De Quick-modus optimaliseert de snelheid om de dagelijkse schoonmaak te voltooien. De stille stand vermindert het geluid voor rustige ruimtes - en een langere werktijd. De Boost-modus zorgt voor een grotere zuigkracht om ingewerkt vuil en haren van huisdieren te verwijderen. Je kunt het vermogen kiezen via de My DysonTM app of op het LCD-scherm van de 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger.

Hoe kan ik mijn Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger instellen en gebruiken?

Volg deze link om te leren hoe je je nieuwe Dyson 360 Vis NavTM robotstofzuiger instelt en in gebruik neemt, zodat je er optimaal van kunt genieten. Voor je eerste schoonmaakbeurt is het aan te raden om de mapping functie te gebruiken zodat de robot zijn omgeving en de indeling van je huis kan begrijpen.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger?

Je robot geeft aan wanneer hij aandacht nodig heeft en begeleidt je met eenvoudige instructies op het scherm. Leeg de vuilnisbak in één hygiënische handeling. De borstel en het levenslange filter kunnen worden gewassen, klaar om opnieuw te gebruiken. Volg deze link voor meer informatie over het schoonmaken en onderhouden van je Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger.

Worden alle gegevens die de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robot verzamelt beschermd?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens worden beschermd en nooit worden misbruikt. Hoewel de camera van de robot de kamer 'ziet', registreert hij alleen vormen en contrasten en zal hij nooit beelden opnemen of verzenden. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe laad ik mijn Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger op?

De Dyson 360 Vis Navᵀᴹ wordt opgeladen op een wanddock, dat je ontvangt bij aankoop van je robotstofzuiger. Je robot wordt altijd aangesloten op het wanddock als hij niet wordt gebruikt en keert automatisch terug naar het dock na elke schoonmaakbeurt en om op te laden indien nodig. In totaal duurt het 2 uur en 45 minuten voordat de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ volledig is opgeladen.

Hoe leeg ik de bak van mijn Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger?

Net als onze draadloze machines maakt de Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger gebruik van een hygiënisch uitwerpmechanisme met één druk op de knop om stof en vuil in één beweging diep in de stofzuigerbak te blazen, zodat je het vuil niet hoeft aan te raken.

Waar kan ik onderdelen en accessoires kopen voor mijn Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger?

Volg deze link voor reserveonderdelen en accessoires voor jouw Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger.

Hoe download ik de MyDysonᵀᴹ app?

Het downloaden van de My DysonAppᵀᴹ is essentieel om het meeste uit je Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstofzuiger te halen en alle functies te gebruiken. Je kunt de app downloaden door de QR-code in de doos te scannen of door gratis te downloaden in de App store of Google Play store.

  • 1 Zuigtest gebaseerd op IEC 62885-4 CL5.8 en CL5.9, met vol reservoir, in Boost-modus in vergelijking met robotstofzuigers (marktverkoopgegevens van jan. 2022 tot dec. 2022). Getest in SLG Duitsland tussen 2021 en 2023.
  • 2 Filtratie getest volgens ASTM F3150 in Boost-modus door een onafhankelijke derde partij, SGS US, in 2022.
  • 3 In stille modus in een onbelemmerde omgeving. De werkelijke gebruiksduur kan variëren afhankelijk van de energiestand en het vloertype.
  • 4 Zuigtests gebaseerd op IEC 62885-4 CL5.8 en CL5.9, met vol reservoir, in Boost-modus. Getest in SLG Duitsland in 2021.