Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Ondersteuning voor uw Dyson Corrale™ stijltang

 • Veelgestelde vragen

  Mag deze stijltang mee in het vliegtuig, ook al zit er een accu in?

  De Dyson Corrale™ stijltang heeft een "Flight-ready"-functie die de accu loskoppelt. Deze is ontworpen om te voldoen aan de voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO). Voor het meenemen van een apparaat dat warmte produceert en op accu werkt, hebt u van tevoren goedkeuring nodig van uw luchtvaartmaatschappij. Neem dus voorafgaand aan uw reis contact met ze op. Vervolgens moet u het "Flight-ready"-lipje uit uw stijltang verwijderen voor u door de veiligheidscontrole gaat en dit gedurende de vlucht losgekoppeld laten. Let op: vanwege de regelgeving in Japan kunt u met uw stijltang niet van of naar Japanse luchthavens vliegen.

  Kan ik mijn stijltang in verschillende landen opladen?

  Ja. Dankzij het universele voltage van uw stijltang kunt u deze opladen in landen met een andere netspanning dan het land waar u hem hebt gekocht. Mogelijk hebt u wel een reisadapter nodig.

  Ik krijg mijn nieuwe stijltang niet aan de praat. Hoe komt dit?

  Plaats het "Flight-ready"-lipje in uw stijltang als u dat nog niet hebt gedaan. Hiermee activeert u de bediening van uw stijltang. Zorg ook dat de stijltang voor gebruik volledig is opgeladen. Als u nog steeds tegen problemen aanloopt, kunt u de video bovenaan deze pagina bekijken, live chatten met een expert van Dyson of bellen naar 0800 298 0298.

  Schakelt mijn stijltang zichzelf uit als ik deze per ongeluk aan laat staan?

  Ja. Als u de stijltang langer dan vijf minuten onbeheerd aan laat staan, beginnen de buigzame warmteplaten automatisch af te koelen. Elke 10 seconden klinkt er een waarschuwingssignaal en de aan-uitknop gaat knipperen. U kunt uw stijltang weer activeren door op een willekeurige knop te drukken. Als de stijltang nog eens vijf minuten onbeheerd aan blijft staan, wordt hij volledig uitgeschakeld.

  Kan ik de stijltang na gebruik meteen in mijn tas doen?

  Als u uw Dyson Corrale™ stijltang na gebruik in uw tas wilt opbergen, schuif dan eerst de vergrendelknop omlaag om de platen vast te zetten. Doe uw stijltang vervolgens in het hittebestendige reisetui voordat u hem in uw tas stopt.

  Heeft mijn stijltang onderhoud nodig?

  We raden aan de buigzame platen van uw stijltang regelmatig schoon te maken, zodat ze optimaal blijven functioneren. Schakel eerst uw stijltang uit en laat de platen afkoelen. Wrijf de platen vervolgens voorzichtig schoon met een vochtige, pluisvrije doek om hardnekkige resten van haarproducten te verwijderen.

  Kan ik de geluidssignalen die mijn stijltang maakt uitzetten?

  Soms geeft uw stijltang geluidssignalen, bijvoorbeeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en wanneer de accu bijna leeg is. Deze geluiden kunt u uitzetten door tegelijkertijd de aan-uitknop en de temperatuurknop (–) meer dan vijf seconden ingedrukt te houden. Voor uw veiligheid is het niet mogelijk om slaapstandgeluiden of waarschuwingssignalen uit te zetten. U kunt de geluidssignalen weer aanzetten door de knoppen opnieuw ingedrukt te houden. 

  Kan ik de temperatuureenheid van mijn stijltang wijzigen?

  Ja. De temperatuur van uw stijltang kan worden weergegeven in graden Celsius of Fahrenheit. Houd de aan-uitknop en de temperatuurknop (+) meer dan vijf seconden ingedrukt om deze instelling aan te passen. Laat de knoppen los wanneer de gewenste eenheid op het scherm verschijnt.