Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Wij dagen onze batterijen uit. Jij kan dat dus ook.

Wij dagen onze batterijen uit. Jij kan dat dus ook.

Steeds opnieuw getest

Onze batterijen worden meer dan 2000 uur intensief getest om de juiste balans te vinden tussen energiedichtheid, vermogensdichtheid en levensduur. De batterijcellen zijn uniek in hun soort - gemaakt om aan onze specifieke eisen te voldoen.

Veilig beheersysteem

Onze unieke batterijbesparende trigger helpt de gebruiksduur te maximaliseren - gebruik alleen stroom wanneer je die nodig hebt. Zo raakt de batterij niet oververhit of overladen.

Lichtgewicht maar krachtig

Onze speciaal afgestemde batterijen zijn gemaakt van lithium-ion, een krachtig en lichtgewicht materiaal - ontworpen met het oog op hoge veiligheid, kracht en energie.

Geen geheugeneffect

Sommige batterijen hebben een geheugeneffect. Dus als je een batterij korte tijd oplaadt, kan het zijn dat deze de volgende keer nog maar een klein beetje lading vasthoudt. Dyson batterijen hebben geen geheugeneffect, en passen zich aan hun omgeving aan, ongeacht de oplaadcyclus.

Steeds opnieuw getest
Veilig beheersysteem
Lichtgewicht maar krachtig
Geen geheugeneffect
X-ray image inside a Dyson cordless vacuum battery

Veelgestelde vragen

Dekt mijn Dyson Garantie van 2 jaar de batterij?

Dyson biedt 2 jaar garantie op alle draadloze stofzuigers en onderdelen, inclusief de accu. Als je machine binnen de garantieperiode valt, vervangen we de batterij gratis voor je. Als je een eigenaar bent, log dan in op MyDyson™ om te zien of je onder de garantie valt.

Kan ik een batterij van een andere fabrikant kopen voor mijn Dyson stofzuiger?

Dyson doet er alles aan om de beste batterijtechnologie te gebruiken. We voeren belangrijke veiligheidscontroles en kwaliteitscontroles uit als onderdeel van het proces. Alleen door een originele Dyson batterij te gebruiken, zorg je ervoor dat je apparaat blijft werken zoals bedoeld en dat je je garantie behoudt.

Wanneer moet ik de modus Boost / Max gebruiken?

De Boost en Max modi kunnen worden gebruikt voor een krachtige, intensieve reiniging van oppervlakken. Deze standen beïnvloeden de gebruiksduur van je stofzuiger, dus we raden je aan om het gebruik ervan te beperken.

Wat moet ik doen met mijn oude batterij?

Dyson producten zijn gemaakt van hoogwaardige recyclebare materialen. De batterij moet uit het apparaat worden verwijderd voordat het wordt weggegooid en gerecycled in overeenstemming met plaatselijke verordeningen of voorschriften. Klik hier voor meer informatie. Als je batterij vervangen moet worden, bel ons dan op 0800-0206203 zodat we je kunnen helpen, of zoek online een vervangende batterij.

Hoe lang gaat een Dyson batterij mee?

Lithium-ion batterijen zijn gemaakt om lang mee te gaan, met energie en kracht verpakt in een klein oppervlak. Na verloop van tijd zijn alle batterijen onderhevig aan degradatie. Dus als je gebruiksduur is afgenomen wanneer de machine niet in de Max / Boost-modus staat, is het misschien tijd om een nieuwe batterij te kopen. Al onze machines hebben een initiële garantie van 2 jaar, inclusief de batterij.