Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
  • Software downloaden

Het inschakelen van de mogelijkheid om automatisch updates uit te voeren, is de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat jouw robot up-to-date blijft. Dit is mogelijk door hem via de Dyson Link-app te koppelen aan jouw thuisnetwerk.

Als de robot niet als een wifinetwerk verschijnt in de netwerkinstellingen van je apparaat, is het misschien noodzakelijk om de wifi-modus van je robotstofzuiger in te schakelen.

Volg de onderstaande instructies om de software handmatig te updaten.

• Automatische upgrade via de Dyson Link-app

Door de Dyson Link-app te downloaden, word je geregistreerd voor automatische upgrades

Zodra er een upgrade beschikbaar is voor jouw robot, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd gedurende de volgende mogelijkheid die zich voordoet (wanneer de robot inactief is, in het laadstation staat en is verbonden met wifi)

Een ring met lampjes die in intensiteit toenemen/afnemen wordt weergegeven terwijl de update wordt uitgevoerd. Onderbreek de upgradeprocedure niet, maar wacht totdat deze is voltooid. Het verwijderen van de batterij tijdens een upgrade kan leiden tot onherstelbare schade

De lampjes gaan uit wanneer de upgrade is voltooid. De robot is weer klaar voor gebruik

• Handmatig upgraden via USB

Als er geen wifinetwerk beschikbaar is, kun je de software van jouw robot updaten via een USB-stick.

Let op: er wordt geen USB-stick met het apparaat meegeleverd. Als je een upgrade wilt uitvoeren via USB, moet je er een gebruiken die geformatteerd is naar FAT32 en minstens 256 MB vrije ruimte heeft.

Klik hier om de nieuwste software te downloaden op je USB-stick, zonder de naam ervan te wijzigen. Alleen de software mag op de USB-stick staan, dus geen andere mappen of bestanden.

Let op:  bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op je USB-stick op te slaan

Software release notes

Klik hier voor de laatste software release notes

Software vrijgegeven op 09/03/2022 (versie 7.003.2025)

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat verbeteringen van fouten.

Software vrijgegeven op 02/10/2020 (versie 6.5.12)

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat verbeteringen van fouten.

Software vrijgegeven op 04/09/2020 (versie 6.5.11)

Deze update voor jouw Dyson 360 Heurist™-robot bevat een nieuwe functie en een aantal algemene prestatieverbeteringen.

Eigenaren met een kaart met zonering kunnen hun robot nu specifieke zones laten reinigen, zoals ruimtes waar wordt gegeten of ruimtes met veel verkeer. Dit kan meteen worden gedaan of door de ruimte toe te voegen aan een geplande reiniging.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch een upgrade uitvoert wanneer we nieuwe software vrijgeven, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

(Robotsoftware werd voor het laatst bijgewerkt op 05/11/2019 (versie 5.2.27))

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral verbeteringen van de betrouwbaarheid.

Voor eigenaren met een kaart met zonering, omvat dit:

• Reinigen starten-verbeteringen – jouw robot detecteert sneller zijn locatie en navigeert met meer vertrouwen

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

(Robotsoftware werd voor het laatst bijgewerkt op 20/08/2019 (versie 5.0.19))

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat verbeteringen van fouten.

Je kunt nu ‘Niet klimmen’ gebieden instellen waar je robot mag stofzuigen maar niet over obstakels mag klimmen. Ook kun je ‘Geen borstel’ gebieden instellen waar je robot zal stofzuigen zonder de borstel te gebruiken. Deze update bevat ook verbeteringen van fouten.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Vrijgegeven op 23/07/2019 (versie 5.0.15)

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Voor eigenaren met een kaart met zonering, omvat deze update:

• Reinigen per zone – je robot gaat pas naar de volgende zone als de huidige zone volledig gereinigd is
    • Reinigen starten-verbeteringen– je robot detecteert sneller en met meer vertrouwen waar hij zich bevindt.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Vrijgegeven op 16.05.2019 (versie 4.2.5)

Wat is nieuw?

We geven regelmatig software-updates vrij voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Vrijgegeven op 17.04.2019 (versie 4.1.9)

We geven regelmatig software-updates vrij voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Deze update omvat:

• Verbeterde zoneringsprestaties
    • Zelfstandig herstel na bepaalde borstelfouten

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Schakel de robot uit door de aan/uit-knop in te drukken tot de lampjes uitgaan. Verwijder het post-filter en steek de USB-stick in de USB-poort.

Plaats de robot in het oplaadstation en zorg dat het laadstation is aangesloten (het blauwe lichtje op het oplaadstation brandt).

Schakel de robot in door de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden tot een ring met bewegende blauwe lampjes verschijnt.

WAARSCHUWING: Onderbreek de upgradeprocedure niet, maar wacht totdat deze is voltooid. Het verwijderen van de batterij of USB-stick tijdens een upgrade kan leiden tot onherstelbare schade

De lichtjes gaan uit zodra de upgrade voltooid is. Op dat moment kan de USB-stick veilig verwijderd worden en kun je de filterklep terugplaatsen.

• Wifi uitschakelen, inschakelen en resetten

De robot is automatisch ingesteld om periodiek een wifi-signaal uit te zenden dat kan worden opgevangen als een lokaal netwerk (ook wel wifi-modus genoemd). Indien gewenst, kun je deze uitschakelen, opnieuw inschakelen of resetten door de volgende instructies op te volgen:

Download het bestand voor het uitschakelen, inschakelen of resetten van de wifi van de Dyson-website op een USB-stick. Verander niets aan de naam. Er moet ten minste 256 MB vrije ruimte zijn op de USB-stick, en er mogen geen andere bestanden of mappen op staan.

De USB-stick moet onversleuteld zijn en zijn geformatteerd naar FAT32 of MS-DOS (FAT).

Let op: Bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dit gebeurt:

• Ga terug naar deze pagina met behulp van de terug-knop van je browser
    • Klik met de rechtermuisknop op de koppelingsknop
    • Selecteer "Opslaan als..." (of de gelijksoortige tekst voor jouw specifieke browser).
    • Sla het bestand op jouw USB-stick op.

Verwijder het filter op de achterkant van de stofzuiger en steek de USB-stick in de USP-poort op de achterkant van het apparaat.

Plaats de robot in het oplaadstation en zorg dat het laadstation is aangesloten (het blauwe lichtje op het oplaadstation brandt).

Schakel het apparaat in door de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden tot een ring met bewegende blauwe lampjes verschijnt.

De software zal automatisch de wifi-modus uitschakelen, inschakelen of resetten (geschikt voor het bestand dat werd gedownload)

De robot schakelt uit zodra dit voltooid is

Verwijder de USB-stick en plaats het filter en de filterklep terug. De robot kan nu weer normaal worden gebruikt

• Wifi uitschakelen

Let op:  bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op je USB-stick op te slaan

• Wifi inschakelen

Let op:  bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op je USB-stick op te slaan

• Wifi resetten

Klik hier om het bestand voor het resetten van de wifi te downloaden

Hiermee worden alle instellingen van het huisnetwerk uit de robot verwijderd.

Let op:  bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op je USB-stick op te slaan

Als je jouw wifi-instellingen reset, moet je de Dyson Link-app gebruiken om de robot opnieuw te verbinden met je huisnetwerk.