Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

• Software release notes

Klik hier voor de laatste software release notes

Software vrijgegeven op 09/03/2022 (versie 7.003.2025)

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat verbeteringen van fouten.

Software vrijgegeven op 02/10/2020 (versie 6.5.12)

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat verbeteringen van fouten.

Software vrijgegeven op 04/09/2020 (versie 6.5.11)

Deze update voor jouw Dyson 360 Heurist™-robot bevat een nieuwe functie en een aantal algemene prestatieverbeteringen.

Eigenaren met een kaart met zonering kunnen hun robot nu specifieke zones laten reinigen, zoals ruimtes waar wordt gegeten of ruimtes met veel verkeer. Dit kan meteen worden gedaan of door de ruimte toe te voegen aan een geplande reiniging.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch een upgrade uitvoert wanneer we nieuwe software vrijgeven, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

(Robotsoftware werd voor het laatst bijgewerkt op 05/11/2019 (versie 5.2.27))

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral verbeteringen van de betrouwbaarheid.

Voor eigenaren met een kaart met zonering, omvat dit:

• Reinigen starten-verbeteringen – jouw robot detecteert sneller zijn locatie en navigeert met meer vertrouwen

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

(Robotsoftware werd voor het laatst bijgewerkt op 20/08/2019 (versie 5.0.19))

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat verbeteringen van fouten.

Je kunt nu ‘Niet klimmen’ gebieden instellen waar je robot mag stofzuigen maar niet over obstakels mag klimmen. Ook kun je ‘Geen borstel’ gebieden instellen waar je robot zal stofzuigen zonder de borstel te gebruiken. Deze update bevat ook verbeteringen van fouten.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Vrijgegeven op 23/07/2019 (versie 5.0.15)

We brengen regelmatig software-updates uit voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Voor eigenaren met een kaart met zonering, omvat deze update:

• Reinigen per zone – je robot gaat pas naar de volgende zone als de huidige zone volledig gereinigd is
    • Reinigen starten-verbeteringen– je robot detecteert sneller en met meer vertrouwen waar hij zich bevindt.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Vrijgegeven op 16.05.2019 (versie 4.2.5)

Wat is nieuw?

We geven regelmatig software-updates vrij voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.

Vrijgegeven op 17.04.2019 (versie 4.1.9)

We geven regelmatig software-updates vrij voor de Dyson 360 Heurist™-robot. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Deze update omvat:

• Verbeterde zoneringsprestaties
    • Zelfstandig herstel na bepaalde borstelfouten

Om ervoor te zorgen dat je robot automatisch de nieuwste software ontvangt, schakel je ‘Software automatisch bijwerken’ in via de Dyson Link-app. In de instellingen voor je robot kun je controleren welke versie je gebruikt.