Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-supersonic-nural

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Dyson Airstrait™ wet-to-dry stijltang op droog haar gebruiken?

Ja, je kunt de Dyson Airstrait™ gebruiken om je kapsel bij te werken als je haar droog is. Selecteer de stand 'Drogen' en kies een van de vooraf ingestelde temperaturen, afhankelijk van je haartype en gewenste kapsel, als je je kapsel wil bijwerken als je haar droog is.

Schakelt mijn stijltang uit als ik hem per ongeluk aan laat staan?

Als je de Dyson Airstrait™ stijltang vijf minuten neerlegt met de armen open, wordt automatisch de stand-bystand geactiveerd. Het lcd-scherm schakelt uit en je moet op de aan/uit-knop drukken om het apparaat weer in te schakelen.

Waarom verandert de luchtstroom van mijn apparaat wanneer het open of gesloten is?

Deze functie heet 'Idle mode'. Je apparaat schakelt automatisch over naar een lagere luchtstroom tussen de gangen door, voor gemakkelijk en efficiënt stylen.

Je kunt de Idle mode in- of uitschakelen in het menu 'Instellingen'. Om dit te doen:

1. Zet je apparaat aan.

2. Houd de knop 'Mode select' drie seconden ingedrukt om naar Instellingen te gaan. Druk nogmaals op Mode select om naar binnen te gaan.

3. Gebruik in het scherm 'inactive mode' de knop 'Cool mode' om in en uit te schakelen.

4. Als je klaar bent, houd je de knop 'Mode select' drie seconden ingedrukt om 'Instellingen' af te sluiten.

Kan ik mijn stijltang gebruiken in landen met een ander voltage?

Je stijltang is nauwkeurig ontwikkeld voor het stylen van het haar met het voltage van het land waar het product werd gekocht. Dit om optimale prestaties te garanderen. Aangezien het voltage per land verschilt, dien je de richtlijnen te volgen in het garantiegedeelte van de gebruiksaanwijzing.

Hoe vaak moet ik het filter schoonmaken?

Om optimaal te blijven presteren heeft je Dyson Airstrait™ stijltang regelmatige verzorging en onderhoud nodig. We raden je aan het filter eens per maand te reinigen. Wrijf het vuil met een zachte, droge doek van de buitenkant van de filterbehuizing en van het filtergaas aan de binnenkant.

Moet ik mijn stijltang schoonmaken?

Ja, voor de beste prestaties raden we je aan het apparaat regelmatig schoon te maken. De diffusers met warmteregeling bevinden zich op de armen van het apparaat. Je kunt ze makkelijk verwijderen door de diffusers van het apparaat te schuiven. We raden je aan de diffusers 30 minuten in een warm sopje te weken en ze daarna onder de kraan af te spoelen. Verwijder achtergebleven vuil met een doek, borstel of je vingers. Laat ze volledig drogen voordat je ze terugplaatst op het apparaat. 

Het lcd-scherm toont je een waarschuwing wanneer het tijd is om het filter te wassen. Je vindt gedetailleerde instructies voor het reinigen en diepreinigen van je filter, spanstaven en diffusers in je online gebruikershandleiding, op onze Support-pagina's of in de MyDyson™ app.

Hoe groot is de PRCD-stekker?

H 71mm x L 150mm x W 41mm.

Waarom hebben andere Dyson-machines geen PRCD-stekker?

Dit is een extra veiligheidselement, speciaal ontwikkeld voor de Dyson Airstrait™ stijltang vanwege de krachtige en directe nat-naar-droogfunctie.

Kan ik de PRCD meenemen in mijn handbagage?

Ja, de PRCD-stekker is een vast onderdeel van de Dyson Airstrait™ stijltang. Als je op reis gaat, controleer dan of het voltage van het land overeenkomt met dat van je Dyson Airstrait™ stijltang. Je kunt het voltage van je apparaat vinden in je gebruikershandleiding.

Waarom is de PRCD-stekker groter dan een traditionele stekker?

De ingenieurs van Dyson hebben de stekker zo ontworpen dat de belangrijkste elektronische elementen erin zijn verwerkt. Door deze naar de stekker te verplaatsen, werd het gewicht en de omvang van de machine zelf verminderd. De stekker is op dit moment de beste oplossing van Dyson om een lichtgewicht en compact product te maken dat wet-to-dry stylen mogelijk maakt.

Heb ik nog steeds een föhn nodig voordat ik de Dyson Airstrait gebruik?

Nee! De Dyson Airstrait™ stijltang gebruikt een krachtige luchtstroom om van handdoekdroog haar naar volledig droog en gestyled steil haar te gaan. Bovendien kunnen we er dankzij de root-drying-functie en de gerichte luchtstroom voor zorgen dat de haaraanzet volledig droog is voordat we het steil maken.

Kan ik een stylingproduct op mijn haar gebruiken voordat ik de Dyson Airstrait gebruik?

Absoluut, zolang het juiste haarproduct wordt gebruikt om het gewenste resultaat te ondersteunen.