Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson haarstylingtools - beschikbaar in een reeks van kleuren.

Video Transcript

Videotranscript openen

Haarstyling

Creëer een reeks aan stijlen met technologie die jouw haar beschermt tegen extreme hittebeschadiging.
Onze stylingtools en accessoires zijn geschikt voor alle haartypen en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Beantwoord een paar snelle vragen om je te helpen je haartype en stylingbehoeften af te stemmen op onze haarstylingtechnologie.

Dyson Supersonic föhn in Pruisisch blauw en koper

Geef het cadeau van snel drogen en stylen

Exclusief in Pruisisch blauw en Koper.

 • Mooi half lang haar stylen met Airwrap

  Accessoires voor jouw Dyson

Exclusief bij Dyson.nl

Je nieuwe Dyson, altijd 40 dagen op proef*

Member zijn van het Dyson Loyalty Program geeft jou veel voordelen. Eén hiervan is het profiteren van een proefperiode. Hierdoor heb je de unieke mogelijkheid om je nieuwe Dyson 40 dagen in je eigen omgeving te gebruiken. Alsnog niet tevreden? Dan kan je het product eenvoudig terugsturen.

Heb je nog geen Dyson? Meld je dan simpelweg via één klik aan voor het Dyson Loyalty Program op de checkout-pagina.

 • Close-up van een gezonde haarcortex, een beschadigde haarcortex en een haarcortex bedekt met water

  Ontwikkeld om te beschermen

  Bij Dyson zijn we geobsedeerd door de wetenschap achter haar. Onze ingenieurs maken machines die overmatige hitte vermijden om schade tijdens het stylen te voorkomen.

 • Dyson Supersonic haardroger en Corrale stijltang voor professionals

  Ontdek haarstyling voor salons en stylisten

 • Veelgestelde vragen

  Welke haarstylingtechnologie is geschikt voor mij?

  Of je nu een snelle manier wilt om je haar te drogen, je haar snoerloos te steilen of thuis je haar professioneel te styledrogen, ons volledige assortiment Dyson haarstylingtechnologie is ontwikkeld om de gezondheid van je haar te helpen beschermen.  

  De Dyson Airwrap™ multistyler gebruikt uniek ontworpen opzetstukken om je haar te stylen met lucht en zonder extreme hitte, om je te helpen je haar thuis te krullen, te golven of glad te maken.   

  De Dyson Supersonic™ föhn is ontworpen om het haar snel te drogen. De opzetstukken zijn speciaal ontworpen om je natuurlijke haartype te verbeteren, te helpen om precies te stylen of om je haar voor te bereiden op verdere styling.   
  De Dyson Corrale™ stijltang is ontworpen met de optie om je haar snoerloos te stylen en ontkroezen, wat geweldig is voor het stylen onderweg. Flexibele platen helpen om de controle te verbeteren, zodat je dezelfde stijl kunt creëren met minder warmte. 

  Welke haarstylingtechnologie is schadelijk voor het haar?

  Jarenlang wetenschappelijk onderzoek van het haar heeft ons in staat gesteld om al onze haarstylingtechnologie zo te ontwikkelen dat ze de gezondheid van je haar helpt beschermen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. 

  Is de Dyson Airwrap™ multistyler en föhn of Dyson Supersonic™ föhn beter voor mij?

  De Dyson Airwrap™ multistyler is voorzien van speciaal ontworpen opzetstukken om het haar te krullen, te golven, volume te geven en glad te maken met lucht. Het helpt je om jouw specifiek gekozen stijl te bereiken, gewoon bij je thuis.  

  De Dyson Supersonic™ föhn is ontworpen om snel te drogen, met opzetstukken die bijdragen om je natuurlijke haartextuur te verbeteren, je helpen om nauwkeurig te stylen of je haar voorbereiden op verdere styling, zodat je de controle hebt over de haarstijl die je wilt bereiken.  

  Zowel de Dyson Airwrap™ multistyler als de Dyson Supersonic™ föhn zijn ontworpen om je haar te beschermen tegen schade door extreme hitte. 

MyDyson logo
Phone with MyDyson app showing what's inside a Dyson Supersonic hair dryer.

Haal meer uit je Dyson met de MyDyson™ app

Styling masterclasses, gepersonaliseerde stylinginstructies en exclusieve toegang.

Lastertechnologie

Blijf op de hoogte

Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste technologieën, promoties, exclusieve cadeau-edities en evenementen.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt