Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson purifier humidifier
Op voorraad
€799,00
Dyson purifier humidifier

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde™ (Wit/Goud)

Verkoelt je in de zomer. Bevochtigt de hele kamer hygiënisch wanneer nodig.²

Reinigt de lucht het hele jaar door.

Vangt tot 99,95% van de huisstofmijten, allergieën en pollen op³

Detecteert en vernietigt formaldehyde doorlopend.¹

Vangt stof, allergenen en virussen op⁵, waaronder het COVID-19-virus⁶.

Bedien met afstandsbediening, MyDyson™ app, Alexa en Siri.⁷

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde™

Algehele beoordeling

63% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Prima luchtreiniger en bevochtiger

Peter S

We hebben de Dyson een maand geleden gekocht voor de slaapkamer i.v.m. allergische verschijnselen. De Dyson is heel gemakkelijk in gebruik en doet wat het beloofd te doen. We zijn zeer tevreden. Het geluidsniveau op de nachtstand is laag en geeft geen belemmering bij het slapen

Nuttige tips over het bevochtigen van de lucht

Met de Dyson luchtreiniger en -bevochtiger kun je de gewenste luchtvochtigheid automatisch of handmatig instellen. In de Automatische stand kun je de waarde instellen en er verder niet meer aan denken. In de Handmatige stand geeft het lcd-scherm aan of je de luchtstroom moet verhogen zodat de gewenste waarde sneller wordt bereikt. En vergeet niet dat wanneer je het apparaat uit de buurt van tocht houdt en je de verwarming of airconditioning in huis wat lager zet, dit de prestaties kan verbeteren.

Specificaties

 • Max. luchtstroom

  371 l/s

 • Diameter onderkant

  312 mm

 • Snoerlengte

  1,8 m

 • Aantal snelheidsinstellingen

  10

 • Soort luchtbehandeling

  Luchtreiniger, luchtbevochtiger en ventilator

 • Gewicht

  8,21 kg

 • HEPA-filter

  HEPA-13

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde
 • Hoogte

  923 mm

 • Lengte

  312 mm

 • Breedte

  280 mm

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new purifier.

Expert handleidingen op de MyDyson™ app

Snelstartgidsen en handleidingen. Geautomatiseerd filter meldingen. 24/7 ondersteuning op maat.

Veelgestelde vragen

Wat is er nieuw aan de Dyson luchtreiniger en -bevochtiger en hoe verschilt hij van andere luchtreinigers en -bevochtigers?

We hebben het ontwerp van onze nieuwste luchtreiniger en -bevochtiger veranderd. Het apparaat is nu volledig afgedicht volgens de HEPA-norm.⁶  Met een grondige reinigingscyclus zonder gedoe die kalkaanslag verwijdert uit het watersysteem van het apparaat.

Is een luchtbevochtiger nuttig in combinatie met een airconditioner?

Bij het inschakelen van een airconditioner in huis kan de luchtvochtigheid sterk dalen. Een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor uitdroging van de huid en de slijmvliezen, wat kan leiden tot een geïrriteerde keel, droge ogen en een verstopte neus. Dit kan vooral een probleem zijn in de zomermaanden, wanneer de airconditioner constant aan staat.

De Dyson Purifier Humidify+ Cool Formaldehyde™ kan helpen bij het oplossen van dit probleem. Het apparaat kan de luchtvochtigheid in huis op peil houden, terwijl het ook de lucht zuivert en je verkoelt. Door het gebruik van deze luchtbevochtiger kan je genieten van de voordelen van de airconditioning, terwijl je ook zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Wat is formaldehyde en wat zijn de meest gangbare bronnen?

Formaldehyde is een verontreinigend gas dat koolstof, waterstof en zuurstof bevat en veel voorkomt in huizen. Je treft formaldehyde vaak aan in: verf en vernis, luchtverfrissers, matrassen, meubilair, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, tapijten, spaanplaat en multiplex, elektronica, wasverzachterdoekjes, nagellakremover, mottenballen, speelgoed, open haarden en houtkachels.

Waar in de kamer moet ik de luchtreiniger plaatsen?

Je Dyson Pure Humidify+Cool™ is ontwikkeld voor het reinigen en bevochtigen van één kamer. Gebruik hem daarom in de kamer waarin je de meeste tijd doorbrengt. Let er bij het plaatsen op dat er minimaal 60 cm ruimte aan alle kanten is, zodat de lucht doeltreffend kan circuleren. Plaats niet in de buurt van ventilatieroosters en sluit ramen en deuren. 

Kan ik bevochtigen uitschakelen?

Ja. Het apparaat werkt als een luchtreiniger en luchtbevochtiger, of alleen als een luchtreinigingsventilator.

Hoe vaak moet ik een grondige reinigingscyclus uitvoeren?

Dit is afhankelijk van de hardheid van het water in jouw woonplaats. In gebieden met hard water geeft het apparaat de melding om één keer per maand de grondige reinigingscyclus uit te voeren. In regio's met zachter water ontvangt je deze instructie minder vaak. Je kunt met de Dyson Link-app de waterhardheid in jouw regio selecteren.

Hoe vaak moet het filter worden vervangen?

Het combinatie filter moet elke 12 maanden worden gevangen, bij een gebruik van 12 uur per dag.

Hoe worden Dyson-luchtreinigers getest op het opvangen van het Covid-19 virus?

Bij Dyson zijn we van mening dat alleen door te testen met het levende virus zelf in combinatie met een test in realistische kamergrootte, je zeker kunt zijn van het vermogen van de luchtreiniger om specifieke virussen in de echte wereld op te vangen. Klik hier voor meer informatie over onze test.

Dyson filter

Vervangende filters

Vind het juiste filter voor jouw luchtreiniger.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt