Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Model van de Corrale.

Haarstylist Floor Kleyne

3 tips voor nieuwe looks, afgestemd op de nieuwe Dyson Corrale stijltang kleuren.

Welkom bij de Dyson Newsroom

 • News
  Dyson Black Friday

  Een exclusieve Black Friday deal biedt de mogelijkheid om de nieuwste innovatieve technologie te proberen voor een schoner thuis en verbeterde luchtkwaliteit. Dit jaar voor een lagere prijs met korting die oploopt tot wel    € 300,-!

 • News
  Dyson Demo VR

  Met de nieuwe online virtuele omgeving van de Dyson Demo VR kan je vanaf nu de producten van Dyson zelf uitproberen en testen met een VR-headset vanuit het comfort en gemak van thuis.  

 • News
  James Dyson Duurzaamheidswinnaar 2021

  Met zijn uitvinding Plastic Scanner wint Jerry de Vos dit jaar de internationale duurzaamheidsprijs James Dyson Award 2021, de eerste Nederlandse student die deze internationale designprijs wint. 

  Lees verder

   

 • Feature
  Julia Mekkes tutorial Corrale fuschia

  Julia laat zien hoe je met de de Dyson Corrale stijltang een simpele maar elegante look kan maken waarmee je zo de deur uit kan lopen. En dit zonder je haar aan bloedhete temperaturen bloot te stellen!

 • News
  Schone lucht, schoon huis

  Hou de luchtvochtigheid s’ winters op peil in huis met Dysons nieuwste bevochtigingsventilator die ook de lucht reinigt 

  Met de nieuwste Dyson luchtbevochtiger die ook als luchtreiniger dient, verbeter je naast de droge lucht ook de luchtkwaliteit in huis. De lucht in huis kan tot vijf keer meer vervuild zijn dan buiten, waarnaast de winter en de verwarming de lucht in huis kan uitdrogen.

 • Feature
  Schone lucht, schoon huis

  Yara Michels is contentmaker, eigenaar van accessoiremerk Ateljé en is momenteel zelf haar huis aan het verbouwen. “Veel van ons zijn de afgelopen maanden gaan klussen. Heerlijk, je huis meer eigen maken! Maar er komt ook fijnstof bij kijken, en dat zie je niet zomaar met het blote oog.  

 • News
  dyson pruisisch blauw haar haarstyling technologie

  Dysons haarstylingproducten zijn speciaal voor de feestdagen in het Pruisisch blauw en koper als limited edition beschikbaar.

 • Feature
  Floor kleyne stylingsessie

  Bekijk de nieuwste kleuren van de Dyson Corrale stijltang, verkrijgbaar in fuschia en koper, met 50% minder haarbeschadiging door de flexibele platen.

 • News
  JDA top 20 judge

  Lees meer over de baanbrekende uitvindingen van de top 20 finalisten van de wereldwijde James Dyson Award 2021.

 • News
  Dyson V15 Detect Vacuum.

  Schonere, gezondere huizen creëren: in een tijd waarin hygiëne belangrijker is dan ooit, heeft Dyson zijn eerste stofzuiger gelanceerd met laserdetectietechnologie om verborgen stof in je huis te onthullen.

Contacten

 • Pers Dyson Benelux

  Vragen? Laat het ons weten.

  Email: pers@dyson.com