Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Victoria Koblenko en familie wachten om een ​​drukke straat in Amsterdam over te steken

Dyson onderzoekt de luchtkwaliteit in Amsterdam in en rondom school

 • News
  Twee modellen met de Dyson Supersonic föhn en de Dyson Corrale draadloze stijltang

  Dyson omarmt de huidige roze en barbiecore-trend en verwelkomt de levendige iron/fuchsia en fuchsia/nikkel-kleur als onderdeel van haar haarstylingassortiment. Deze bestaat uit de iconische Dyson Supersonic™ föhn, de veelzijdige Dyson Airwrap™ multistyler en de innovatieve Dyson Corrale™ stijltang.

  Lees verder

 • Press release
  Twee modellen met de Dyson Airstrait stijltang

  Een nieuwe manier om meerdere haartypes te stijlen van nat naar droog haar, zonder hete platen of hittebeschadiging. De krachtige, gerichte luchtstroom droogt en stijlt het natte haar tegelijkertijd. Vereenvoudig je routine om snel een natuurlijk en stijl kapsel te krijgen met een gladde, glanzende finish.

  Lees verder

 • News
  Close-up van haarfollikels

  Haarfollikels ontwikkelen zich niet als je ouder wordt - je wordt ermee geboren. Ontdek meer over je haarzakjes, welke functie ze hebben en hoe je ze beschermt.

  Lees verder

 • News
  Vrouw en kind in een kamer met bloemen, vader maakt schoon

  Luchtreinigers detecteren, vangen en vangen ongewenste deeltjes in de lucht - zodat je schonere lucht kunt inademen. Onze gids helpt je de beste luchtreiniger voor jouw huis te kiezen.

  Lees verder

 • News
  Onze stofzuigers verwijderen vuil, afval en haren van huisdieren uit elke hoek van je huis.

  Onzichtbare allergenen binnenshuis zijn te vinden op allerlei voorwerpen, in kleding en in verborgen hoekjes. Ontdek de belangrijkste bronnen en hoe je de blootstelling eraan kunt verminderen. 

  Lees verder

 • News
  Drie modellen met de Dyson Airwrap multistyler, Supersonic föhn en Corrale stijltang

  Het ontstaan van dun en fijn haar bij het ouder worden kan ontmoedigend aanvoelen. Maar onze experts hebben de beste kapsels voor vrouwen boven de 60. Wees creatief en vind wat bij jou past.

  Lees verder

 • News
  -

  Wist je dat je haar gemiddeld één centimeter per maand groeit? Als je dat vermenigvuldigt met het aantal haren op je hoofd, wordt je haar in één jaar tijd in totaal ongeveer 11 km langer¹. Dat is hoger dan de piek van de Mount Everest.

  Lees verder

 • News
  -

  Ons haar heeft dagelijks te lijden onder tal van agressies en wordt zwakker naarmate het groeit. Om broos haar te voorkomen en je haar gezond te houden, raden wetenschappers aan om schade door hitte, uv-licht en chemicaliën te voorkomen.  

  Lees verder

 • News
  -

  Haarschade door verven is terug te voeren naar wat er op moleculair niveau gebeurt. Dus als je je haar hiertegen wilt beschermen, moet je het ook op dat niveau beschermen. Dyson heeft gekleurd haar onder de microscoop gelegd om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het langer gezond en vitaal blijft en zijn glans behoudt.

  Lees verder

 • News
  -

  Eenmaal beschadigd haar is niet meer te herstellen. Daarom is het belangrijk om je haar te beschermen om het gezond en glanzend te houden. De beste manier om je haar zo gezond mogelijk te houden, is om beschadiging te voorkomen.  

  Lees verder

 • News
  -

  Dyson kondigt de volledige specificaties aan van de Dyson Zone™-koptelefoon. De Dyson Zone™-koptelefoon, die eerder dit jaar werd aangekondigd, biedt een pure, meeslepende luisterervaring en luchtreiniging onderweg wanneer je die nodig hebt.

  Lees verder

 • News
  -

  Door de jaren heen zijn er verschillende opzetstukken uitgebracht. Lees in dit artikel welke vijf opzetstukken nu standaard bij de Supersonic haardroger zijn inbegrepen en hoe je deze kan gebruiken.

  Lees verder

 • News
  -

  Dyson zit midden in de uitvoering van het investeringsplan van £ 2,75 miljard. Jake onthult hoe de vooruitgang in software het leven van klanten gemakkelijker zal maken - door problemen op te lossen voordat de eigenaren van Dyson-machines zich zelfs maar bewust zijn van een probleem.

  Lees verder

 • News
  -

  Vinca blauw & rosé is de nieuwe limited edition kleur, exclusief voor de feestdagen van 2022. Deze nieuwe kleur is beschikbaar voor alle Dyson haarstylingproducten.  

  Lees verder

 • News
  -

  Dyson is een van '’s werelds best werkgevers' en staat in de Top 100 van ‘vrouwvriendelijke bedrijven’ om voor te werken, volgens twee onderzoeken gepubliceerd door Forbes, het Amerikaanse zakenmagazine.

  Lees verder

 • News
  Dyson Demo Store Amsterdam

  Dyson opent de eerste Dyson Demo Store aan het Koningsplein in Amsterdam. De nieuwe Dyson Demo Store maakt deel uit van Dysons wereldwijde direct-to-consumer retail ambities.

  Lees verder

 • News
  -

  De COVID-19-pandemie heeft afgelopen jaren plotseling de rol van ventilatie en luchtzuivering sterk onder de aandacht gebracht, waardoor het testen en het vangen van het COVID-19 virus belangrijk is geworden.

  Lees verder

 • News
  -

  Dit jaar is er een internationale winnaar, een internationale duurzaamheidswinnaar en een internationale runner-up gekozen door Sir James Dyson zelf.

  Lees verder

 • News
  -

  Vandaag markeert het begin van de internationale stadia van de James Dyson Award 2022, aangezien de wereldwijde shortlist van 20 baanbrekende uitvindingen is aangekondigd. Allen hebben de kans om een wereldwijde winnaar te worden en € 33.000 te ontvangen ter ondersteuning van de volgende fase van hun uitvindingen.

  Lees verder

 • News
  -

  Spannende catwalkwedstrijden, fotoshoots, castings en makeovers: Holland’s Next Top Model is terug van weggeweest en te zien op Videoland. De Dyson haarstylingtools worden door haarstylisten en modellen gebruikt om tiptop voor de de dag te komen.

  Lees verder

 • News
  -

  Een statement van Sir James Dyson OM CBE FRS

  Lees verder

 • News
  -

  Allergische reacties door huisdieren kunnen moeilijk te behandelen zijn. Als je moeite hebt om in de buurt van specifieke dieren te zijn, ben je niet de enige -  gelukkig zijn er mogelijkhedne om de symptomen te verlichten.

  Lees verder

 • News
  -

  Isaya heeft lang, dik en veel haar. Ze is fervent gebruiker van de Airwrap en laat je in deze video zien hoe zij prachtige krullen creëert met het nieuwe opzetstuk om te krullen en hoe ze tevens haar pluizige haartjes verbergt met de Coanda gladmakende droger.

  Lees verder

 • News
  -

  Ook als je van jezelf natuurlijke krullen hebt wil je weleens zien hoe een ander soort krullen bij jou staat. Influencer Zoey Ivory is een prachtige krullenbol en laat je zien hoe zij haar haar omtovert tot glamorous krullen met de nieuwe Dyson Airwrap multistyler.

  Lees verder

 • News
  -

  Dyson geeft voor het eerst een belangrijke inkijk in de toekomst van huishoudelijke robots. Dyson laat hiermee zijn vooruitstrevende technologisch vermogen zien en wil graag de slimste engineers op het gebied van robotica werven.

  Lees verder

 • News
  -

  Pollen pieken tijdens de lente en de zomermaanden. Wereldwijd maakt 29% van de mensen zich zorgen over stof en pollen in hun huizen.

  Lees verder

 • News
  -

  Maak het jezelf makkelijk als je een dagje uit gaat met deze tips voor snelle en gemakkelijke haarstijlen voor alle haartypen en -lengtes. Ga in stijl de deur uit met deze tutorials in vijf stappen met 10 looks voor elke gelegenheid.

  Lees verder

 • News
  -

  Of je nu gladde of steile lokken of volumineuze krullen wilt, het geheim van styling tijdens het föhnen zit in de juiste föhnborstel. Dyson geeft tips!

  Lees verder

 • News
  -

  De Covid-19 pandemie heeft ons bewuster gemaakt van de kwaliteit van de binnenlucht en daarmee ook van de voordelen van een luchtreiniger. We kunnen weinig doen aan wat we buiten inademen, maar met een luchtreiniger kunnen we wel iets doen aan de bescherming van onze gezondheid en ons welzijn binnenshuis. 

  Lees verder

 • News
  -

  In een ideale wereld zouden we meer tijd besteden aan het voorkomen dat stof en vuil zich ophopen in de belangrijkste ruimtes in ons huis. Maar, zo blijkt uit het eerste wereldwijde stofonderzoek van Dyson, maakt een op de drie mensen alleen schoon bij het opmerken van zichtbaar stof op de vloer.  

  Lees verder

 • News
  -

  Nanja gebruikt de Dyson Airwrap al jaren en laat zien hoe zij het opzetstuk om te krullen gebruikt voor een mooie glam krul en daarna de pluizige haartjes verbergt met de Coanda gladmakende droger.

  Lees verder

 • News
  -

  Met lang, dik en veel haar krijgt Julia altijd de vraag hoe ze haar haar toch zo mooi in model krijgt. Julia geeft antwoord op deze vraag in dit artikel (met video).

  Lees verder

 • News
  -

  Als je in de zomer last hebt van de warmte, ben je waarschijnlijk niet de enige.  Nu we steeds vaker te maken hebben met extreme temperaturen, kan dit van grote invloed zijn op hoe we ons voelen en in het dagelijks leven functioneren. We spraken met Evan Stevens, Hoofd Environmental Care bij Dyson. Hij verklapt zijn beste tips om je huis deze zomer koel te houden.

  Lees verder

 • News
  -

  Dyson-ingenieurs Sharon Yap en dr. Calum Robertson bespreken de beste manieren om harde vloeren te reinigen – hoe houd je ze stof-, bacterie- en vlekvrij? Pak je dagelijkse schoonmaak eens anders aan met Dysons tips en tricks.

  Lees verder

 • News
  -

  Haarstylist Xelly Cabau van Kasbergen laat zien hoe je een snelle St. Tropez glam look kan maken of juist meer laidback Ibiza waves met de snoerloze Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  -

  Wil je snel klaar zijn met je haar in de ochtend? Yara laat je twee makkelijke looks - met een twist - zien die je met de Dyson Corrale stijltang kan maken. Van slag naar stijl haar en van stijl haar naar mermaid krullen en zachte beach weaves.

  Lees verder

 • News
  -

  Dyson onthult welke plekken in huis bij het schoonmaken het vaakst worden vergeten. We geven de beste tips van Dennis Mathews, onderzoeker microbiologie bij Dyson, voor een grondige schoonmaak.   

  Lees verder

 • News
  -

  We brengen ongeveer een derde van ons leven in ons bed door, maar uit onderzoek blijkt dat ons matras bijna nooit een vast onderdeel van onze schoonmaakroutine is. Ingenieurs van Dyson delen hun beste tips om je matras schoon te houden – en het microscopische leven te bestrijden dat zich onder de lakens bevindt.

  Lees verder

 • News
  Kinder slaapkamer

  De juryleden van het tijdschrift Marie Claire, bestaande uit nationale beauty journalisten, bekronen het flyaway opzetstuk voor de Supersonic haardroger tot 'Beste haarinnovatie' van de Marie Claire Prix D'excellence de la Beauté 2022.

  Lees verder

 • News
  Stofzuigeraccessoire

  De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. De juryleden bekroonden dit jaar maar liefst twee Dyson haarstyling producten in de categorie 'Prestige' en 'Haarverzorging Innovatief'.

  Lees verder

 • News
  Kinder slaapkamer

  Iedere ouder herkent het gevoel dat je na een lange dag bezig zijn met de kinderen bekruipt: na alle pret komt nu het onvermijdelijke moment dat je moet schoonmaken.

  Lees verder

 • News
  Stofzuigeraccessoire

  Met stofzuigers kun je meer dan alleen vloeren en tapijten schoonmaken. Met de juiste opzetstukken kun je er van alles mee reinigen, van je matras tot je airconditioner. Maar niet alle stofzuigeropzetstukken zijn hetzelfde. Haal jij wel alles uit je accessoires?

  Lees verder

 • News
  Huisstofmijt

  Gem McLuckie legt uit hoe je je kunt beschermen als het huisstofmijtseizoen eraan komt en onthult wat er in onze huizen op de loer ligt.

  Lees verder

 • News
  Corrale

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

  Lees verder

 • News
  Isaya

  Leer van influencer Isaya Elais hoe je mermaid waves kunt maken met Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  HEPA

  Tijdens de coronapandemie is HEPA een soort modewoord geworden – het staat boven aan de lijstjes van waar je op moet letten als je een nieuwe stofzuiger of luchtreiniger zoekt. Dyson Ingenieur Ben Lowson legt uit wat HEPA exact is en hoe het werkt.

  Lees verder

 • News
  Stofzuigtips

  Leer van een Dyson-ingenieur hoe je de juiste stofzuiger kiest en deze optimaal benut.

  Lees verder

 • News
  Zoey Ivory

  Influencer Zoey Ivory staat bekend om haar prachtige krullen. Ze laat je zien hoe je makkelijk en snel een mooie steile coupe maakt met de Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  Angela Onouha Corrale

  Benieuwd welke looks je allemaal kan maken met de Dyson Corrale stijltang? Influencer Angela Onuoha laat je twee makkelijke manieren zien om je haar te krullen.  

  Lees verder

 • News
  Hair care

  Beach waves staan bekend om hun casual, natuurlijke look. Celebrity haarstylist Jen Atkin geeft je tips en tricks voor de perfecte beach waves.

  Lees verder

 • News
  Dyson Airwrap

  Van dagelijks reinigen tot het behandelen van hardnekkig vuil en hardnekkige vlekken: Dyson-ingenieurs James McCrea en dr. Calum Robertson delen hun beste tips om je tapijt schoon te houden.   

  Lees verder

 • News
  Nanja Massy Corrale

  Playdate, lunch of dinner date? Nanja laat drie looks zien die je in een handomdraai maakt met de Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  Dyson Airwrap

  De meest bekroonde stylingtool is opnieuw ontworpen voor sneller en makkelijker stylen, zonder extreme hitte. Met nieuwe en vernieuwde opzetstukken creer je elke stijl die je wilt.

  Lees verder

 • News
  Dyson logo

  De intelligente Dyson-lamp volgt automatisch natuurlijk daglicht en biedt het juiste licht op het juiste moment, precies waar nodig.

  Lees verder

 • News
  Dyson Zone

  De Dyson Zone™ is Dysons eerste draagbare luchtreiniger, die stadsvervuiling, waaronder gas, allergenen en fijnstof, opvangt en ongewenste ruis onderdrukt met geavanceerde ruisonderdrukking en pure, hifi-audio.

  Lees verder

 • News
  Dyson logo

  Lees de laatste business update van Dyson.

  Lees verder

 • Feature
  De juiste Dyson stofzuiger kiezen

  Van snoerloos tot lasers en andere soorten – zo vind je jouw weg door het Dysons stofzuigerassortiment en vind je de stofzuiger die bij jou past.

  Lees verder

 • Feature
  James Dyson Award 2022

  De internationale designwedstrijd is nu geopend voor inzendingen met recordprijzengeld voor nationale winnaars.

  Lees verder

 • Feature
  Zo houd je de lucht binnenshuis vrij van allergenen

  Wist je dat één op de vijf Nederlanders hooikoortsklachten heeft? En dat wereldwijd meer dan 40% van de hooikoortspatiënten ook astma heeft? In 80% van de gevallen van astma zijn allergieën de oorzaak van de symptomen.

  Lees verder

   

 • Feature
  Drie looks voor Valentijnsdag met influencer Julia Mekkes

  Influencer Julia Mekkes laat je zien hoe je drie looks voor Valentijnsdag maakt met de Dyson Corrale stijltang. Dit alles zonder snoer en met 50% minder haarbeschadiging!

  Lees verder

 • Feature
  Hoe test Dyson luchtkwaliteit?

  Luchtreinigers zijn er in vele soorten en maten, van luchtreinigers voor de hele kamer tot draagbare luchtreinigers. Zelfs binnen deze categorieën is er aanzienlijke variatie - in prijs, prestaties en uiterlijk. Dus hoe kies je de beste luchtreiniger voor jouw huis?  

  Lees verder

   

 • Feature
  Consumentenbond test Dyson stofzuigers

  Consumentenbond test de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger en Dyson V12 Detect Slim Absolute en geeft beide producten het predicaat 'Beste uit de Test'.

  Lees verder

 • Feature
  12 styling tips voor de feestdagen

  Dyson Hair Care Ingenieurs en Styling Ambassadeurs geven jou advies en tips & tricks om het jaar met gezond haar af te sluiten. Lees hun stylinggeheimen en leer hoe je jouw haar gezond kan houden gedurende de feestdagen. Dit zijn de 12 styling tips.

  Lees verder

   

 • Feature
  Kat op bed

  Voor veel eigenaren van huisdieren is de frustratie van het leven met haren en huidschilfers van deze dieren een alledaags probleem. En hoewel we het haar dat onze huisdieren achterlaten kunnen zien, ligt er meer verspreidt in huis dan bont en pluis alleen.

  Lees verder

 • News
  James Dyson on EU regulation

  Vandaag heeft het Europees Gerechtshof geoordeeld dat Dyson geen schadevergoeding krijgt wegens regulatie rondom het energielabel die zeer misleidend waren voor Europese kopers en Dyson op oneerlijke wijze benadeelden. Dit volgt op een juridische strijd van vijf ...

  Lees verder

   

 • News
  Dyson Demo VR

  Met de nieuwe online virtuele omgeving van de Dyson Demo VR kan je vanaf nu de producten van Dyson zelf uitproberen en testen met een VR-headset vanuit het comfort en gemak van thuis. De combinatie van de fysieke wereld, met het gemak en de dynamiek van ...

  Lees verder

 • News
  James Dyson Duurzaamheidswinnaar 2021

  Met zijn uitvinding Plastic Scanner wint Jerry de Vos dit jaar de internationale duurzaamheidsprijs James Dyson Award 2021. Hij is de eerste Nederlandse student die deze internationale designprijs wint. Tijdens zijn afstudeerproject aan de Technische Universiteit Delft heeft Jerry de ...

  Lees verder

   

 • Feature
  Julia Mekkes tutorial Corrale fuschia

  Julia laat zien hoe je met de de Dyson Corrale stijltang een simpele maar elegante look kan maken waarmee je zo de deur uit kan lopen. En dit zonder je haar aan bloedhete temperaturen bloot te stellen! "De Dyson Corrale is voor mij de perfecte stijltang; hij is draadloos, wat maakt dat ...

  Lees verder

 • News
  Schone lucht, schoon huis

  Met de nieuwste Dyson luchtbevochtiger die ook als luchtreiniger dient, verbeter je naast de droge lucht ook de luchtkwaliteit in huis. De lucht in huis kan tot vijf keer meer vervuild zijn dan buiten, waarnaast de winter en de verwarming de lucht in huis kan uitdrogen. De Dyson luchtzuiverende bevochtigingsventilator ...

  Lees verder

 • Feature
  Schone lucht, schoon huis

  Yara Michels is contentmaker, eigenaar van accessoiremerk Ateljé en is momenteel zelf haar huis aan het verbouwen. “Veel van ons zijn de afgelopen maanden gaan klussen. Heerlijk, je huis meer eigen maken! Maar er komt ook fijnstof bij kijken, en dat zie je niet zomaar met het blote oog. Het idee dat ...

  Lees verder

 • News
  dyson pruisisch blauw haar haarstyling technologie

  Dysons haarstylingproducten zijn speciaal voor de feestdagen in het Pruisisch blauw en koper als limited edition beschikbaar. De kleurencombinatie van Pruisisch blauw en koper werd voor het eerst ontdekt door Dyson-ingenieurs die aan de Dyson elektrische auto werkten, waar kleur een ...

  Lees verder

 • Feature
  Floor kleyne stylingsessie

  Bekijk de nieuwste kleuren van de Dyson Corrale stijltang, verkrijgbaar in fuschia en koper, met 50% minder haarbeschadiging door de flexibele platen. Haarstylist Floor Kleyne gebruikt de twee nieuwe kleuren van de Dyson Corrale stijltang en tipt hoe je je kleur behoudt met drie verschillende ...

  Lees verder

 • News
  JDA top 20 judge

  Lees meer over de baanbrekende uitvindingen van de top 20 finalisten van de wereldwijde James Dyson Award 2021. Allen maken kans om de wereldwijde winnaar te worden en £ 30.000 te ontvangen om de volgende fases van hun uitvinding ter ondersteunen. In augustus werden de ...

  Lees verder

 • News
  Dyson V15 Detect Vacuum.

  Schonere, gezondere huizen creëren. In een tijd waarin hygiëne belangrijker is dan ooit, heeft Dyson zijn eerste stofzuiger gelanceerd met laserdetectietechnologie om verborgen stof in je huis te onthullen. De nieuwe machine is een van de krachtigste en intelligentste ...

  Lees verder