Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Zone

Introductie van de Dyson Zone

Welkom bij de Dyson Newsroom

 • News
  Kinder slaapkamer

  Iedere ouder herkent het gevoel dat je na een lange dag bezig zijn met de kinderen bekruipt: na alle pret komt nu het onvermijdelijke moment dat je moet schoonmaken.

  Lees verder

 • News
  Stofzuigeraccessoire

  Met stofzuigers kun je meer dan alleen vloeren en tapijten schoonmaken. Met de juiste opzetstukken kun je er van alles mee reinigen, van je matras tot je airconditioner. Maar niet alle stofzuigeropzetstukken zijn hetzelfde. Haal jij wel alles uit je accessoires?

  Lees verder

 • News
  Huisstofmijt

  Gem McLuckie legt uit hoe je je kunt beschermen als het huisstofmijtseizoen eraan komt en onthult wat er in onze huizen op de loer ligt.

  Lees verder

 • News
  Corrale

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

  Lees verder

 • News
  Isaya

  Leer van influencer Isaya Elais hoe je mermaid waves kunt maken met Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  HEPA

  Tijdens de coronapandemie is HEPA een soort modewoord geworden – het staat boven aan de lijstjes van waar je op moet letten als je een nieuwe stofzuiger of luchtreiniger zoekt. Dyson Ingenieur Ben Lowson legt uit wat HEPA exact is en hoe het werkt.

  Lees verder

 • News
  Stofzuigtips

  Leer van een Dyson-ingenieur hoe je de juiste stofzuiger kiest en deze optimaal benut.

  Lees verder

 • News
  Zoey Ivory

  Influencer Zoey Ivory staat bekend om haar prachtige krullen. Ze laat je zien hoe je makkelijk en snel een mooie steile coupe maakt met de Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  Angela Onouha Corrale

  Benieuwd welke looks je allemaal kan maken met de Dyson Corrale stijltang? Influencer Angela Onuoha laat je twee makkelijke manieren zien om je haar te krullen.  

  Lees verder

 • News
  Hair care

  Beach waves staan bekend om hun casual, natuurlijke look. Celebrity haarstylist Jen Atkin geeft je tips en tricks voor de perfecte beach waves.

  Lees verder

 • News
  Dyson Airwrap

  Van dagelijks reinigen tot het behandelen van hardnekkig vuil en hardnekkige vlekken: Dyson-ingenieurs James McCrea en dr. Calum Robertson delen hun beste tips om je tapijt schoon te houden.   

  Lees verder

 • News
  Nanja Massy Corrale

  Playdate, lunch of dinner date? Nanja laat drie looks zien die je in een handomdraai maakt met de Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  Dyson Airwrap

  De meest bekroonde stylingtool is opnieuw ontworpen voor sneller en makkelijker stylen, zonder extreme hitte. Met nieuwe en vernieuwde opzetstukken creer je elke stijl die je wilt.

  Lees verder

 • News
  Dyson logo

  De intelligente Dyson-lamp volgt automatisch natuurlijk daglicht en biedt het juiste licht op het juiste moment, precies waar nodig.

  Lees verder

 • News
  Dyson Zone

  De Dyson Zone™ is Dysons eerste draagbare luchtreiniger, die stadsvervuiling, waaronder gas, allergenen en fijnstof, opvangt en ongewenste ruis onderdrukt met geavanceerde ruisonderdrukking en pure, hifi-audio.

  Lees verder

 • News
  Dyson logo

  Lees de laatste business update van Dyson.

  Lees verder

 • Feature
  De juiste Dyson stofzuiger kiezen

  Van snoerloos tot lasers en andere soorten – zo vind je jouw weg door het Dysons stofzuigerassortiment en vind je de stofzuiger die bij jou past.

  Lees verder

 • Feature
  James Dyson Award 2022

  De internationale designwedstrijd is nu geopend voor inzendingen met recordprijzengeld voor nationale winnaars.

  Lees verder

 • Feature
  Zo houd je de lucht binnenshuis vrij van allergenen

  Wist je dat één op de vijf Nederlanders hooikoortsklachten heeft? En dat wereldwijd meer dan 40% van de hooikoortspatiënten ook astma heeft? In 80% van de gevallen van astma zijn allergieën de oorzaak van de symptomen.

  Lees verder

   

 • Feature
  Drie looks voor Valentijnsdag met influencer Julia Mekkes

  Influencer Julia Mekkes laat je zien hoe je drie looks voor Valentijnsdag maakt met de Dyson Corrale stijltang. Dit alles zonder snoer en met 50% minder haarbeschadiging!

  Lees verder

 • Feature
  Hoe test Dyson luchtkwaliteit?

  Luchtreinigers zijn er in vele soorten en maten, van luchtreinigers voor de hele kamer tot draagbare luchtreinigers. Zelfs binnen deze categorieën is er aanzienlijke variatie - in prijs, prestaties en uiterlijk. Dus hoe kies je de beste luchtreiniger voor jouw huis?  

  Lees verder

   

 • Feature
  Consumentenbond test Dyson stofzuigers

  Consumentenbond test de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger en Dyson V12 Detect Slim Absolute en geeft beide producten het predicaat 'Beste uit de Test'.

  Lees verder

 • Feature
  12 styling tips voor de feestdagen

  Dyson Hair Care Ingenieurs en Styling Ambassadeurs geven jou advies en tips & tricks om het jaar met gezond haar af te sluiten. Lees hun stylinggeheimen en leer hoe je jouw haar gezond kan houden gedurende de feestdagen. Dit zijn de 12 styling tips.

  Lees verder

   

 • Feature
  Kat op bed

  Voor veel eigenaren van huisdieren is de frustratie van het leven met haren en huidschilfers van deze dieren een alledaags probleem. En hoewel we het haar dat onze huisdieren achterlaten kunnen zien, ligt er meer verspreidt in huis dan bont en pluis alleen.

  Lees verder

 • News
  James Dyson on EU regulation

  Vandaag heeft het Europees Gerechtshof geoordeeld dat Dyson geen schadevergoeding krijgt wegens regulatie rondom het energielabel die zeer misleidend waren voor Europese kopers en Dyson op oneerlijke wijze benadeelden. Dit volgt op een juridische strijd van vijf ...

  Lees verder

   

 • News
  Dyson Demo VR

  Met de nieuwe online virtuele omgeving van de Dyson Demo VR kan je vanaf nu de producten van Dyson zelf uitproberen en testen met een VR-headset vanuit het comfort en gemak van thuis. De combinatie van de fysieke wereld, met het gemak en de dynamiek van ...

  Lees verder

 • News
  James Dyson Duurzaamheidswinnaar 2021

  Met zijn uitvinding Plastic Scanner wint Jerry de Vos dit jaar de internationale duurzaamheidsprijs James Dyson Award 2021. Hij is de eerste Nederlandse student die deze internationale designprijs wint. Tijdens zijn afstudeerproject aan de Technische Universiteit Delft heeft Jerry de ...

  Lees verder

   

 • Feature
  Julia Mekkes tutorial Corrale fuschia

  Julia laat zien hoe je met de de Dyson Corrale stijltang een simpele maar elegante look kan maken waarmee je zo de deur uit kan lopen. En dit zonder je haar aan bloedhete temperaturen bloot te stellen! "De Dyson Corrale is voor mij de perfecte stijltang; hij is draadloos, wat maakt dat ...

  Lees verder

 • News
  Schone lucht, schoon huis

  Met de nieuwste Dyson luchtbevochtiger die ook als luchtreiniger dient, verbeter je naast de droge lucht ook de luchtkwaliteit in huis. De lucht in huis kan tot vijf keer meer vervuild zijn dan buiten, waarnaast de winter en de verwarming de lucht in huis kan uitdrogen. De Dyson luchtzuiverende bevochtigingsventilator ...

  Lees verder

 • Feature
  Schone lucht, schoon huis

  Yara Michels is contentmaker, eigenaar van accessoiremerk Ateljé en is momenteel zelf haar huis aan het verbouwen. “Veel van ons zijn de afgelopen maanden gaan klussen. Heerlijk, je huis meer eigen maken! Maar er komt ook fijnstof bij kijken, en dat zie je niet zomaar met het blote oog. Het idee dat ...

  Lees verder

 • News
  dyson pruisisch blauw haar haarstyling technologie

  Dysons haarstylingproducten zijn speciaal voor de feestdagen in het Pruisisch blauw en koper als limited edition beschikbaar. De kleurencombinatie van Pruisisch blauw en koper werd voor het eerst ontdekt door Dyson-ingenieurs die aan de Dyson elektrische auto werkten, waar kleur een ...

  Lees verder

 • Feature
  Floor kleyne stylingsessie

  Bekijk de nieuwste kleuren van de Dyson Corrale stijltang, verkrijgbaar in fuschia en koper, met 50% minder haarbeschadiging door de flexibele platen. Haarstylist Floor Kleyne gebruikt de twee nieuwe kleuren van de Dyson Corrale stijltang en tipt hoe je je kleur behoudt met drie verschillende ...

  Lees verder

 • News
  JDA top 20 judge

  Lees meer over de baanbrekende uitvindingen van de top 20 finalisten van de wereldwijde James Dyson Award 2021. Allen maken kans om de wereldwijde winnaar te worden en £ 30.000 te ontvangen om de volgende fases van hun uitvinding ter ondersteunen. In augustus werden de ...

  Lees verder

 • News
  Dyson V15 Detect Vacuum.

  Schonere, gezondere huizen creëren. In een tijd waarin hygiëne belangrijker is dan ooit, heeft Dyson zijn eerste stofzuiger gelanceerd met laserdetectietechnologie om verborgen stof in je huis te onthullen. De nieuwe machine is een van de krachtigste en intelligentste ...

  Lees verder

Contacten

 • Pers Dyson Benelux

  Vragen? Laat het ons weten.

  Email: pers@dyson.com