Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Nu te zien: Dyson schittert in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model

Spannende catwalkwedstrijden, fotoshoots, castings en makeovers: Holland’s Next Top Model is terug van weggeweest en vanaf nu te zien op Videoland. De Dyson haarstylingtools worden door haarstylisten en modellen gebruikt om tiptop voor de dag te komen.

  HNTM

Dyson is dit seizoen de haarstylingspartner van HNTM

In het nieuwe seizoen strijden 16 aanstormende modellen om de felbegeerde titel Holland’s Next Top Model 2022. Onder leiding van Loiza Lamers, oud-winnares, gaat de jury op zoek naar degene die het in zich heeft om topmodel te worden. De jury bestaat uit niemand minder dan internationaal topmodel Yolanda Hadid, modeontwerper Guillaume Philibert Chin en professioneel fotograaf Philippe Vogelenzang.

In het nieuwe seizoen van HNTM staat diversiteit centraal. Iedereen is welkom. De modewereld is ook aan het veranderen: we zien steeds meer diversiteit in magazines en op de catwalk, niet alleen in afkomst maar ook in maten. Het label man/vrouw is niet meer van deze tijd, we zien steeds meer genderneutraliteit in het modebeeld en in modellen.

Dyson is dit seizoen de haarstylingspartner van HNTM. De Dyson haarstylingtools worden gebruikt door zowel de haarstylisten als de modellen zelf. De haarstylisten gebruiken de Dyson haarstylingtools voor het maken van de mooiste en meest bijzondere haarcreaties, zoals bijvoorbeeld in aflevering 3, de beroemde (en beruchte) make-over aflevering. Modellen zeggen vaarwel tegen hun oude vertrouwde coupe en krijgen een volledige haarmakeover met behulp van de Dyson haarstylingtools.  

Dyson Supersonic haardroger

De Dyson Supersonic droogt het haar snel, wat natuurlijk handig is achter de schermen, en is dankzij de verschillende opzetstukken geschikt voor het haartype van alle modellen. We zien de diffuser bijvoorbeeld een aantal keer in actie voor het creëren van prachtige krullen die niet pluizen.

Supersonic

 

 

Dyson Corrale stijltang

Ook de Dyson Corrale stijltang wordt veel gebruikt door de haarstylisten, niet alleen voor het stijlen van het haar, maar ook voor het creëren van krullen en golven. Doordat de stijltang draadloos is kan het makkelijk gebruikt worden voor een snelle touch-up of als de modellen op een locatie zonder stroom staan.

 

 

Switzerland´s next Topmodel und Dyson

Dyson Airwrap multistyler

De Dyson Airwrap multistyler is erg geliefd onder de modellen zelf. Deze tool is ontwikkeld voor alle haartypen, dankzij de verschillende opzetstukken. Het Coanda-effect zorgt ervoor dat de modellen zelf een salonwaardige look kunnen creëren, zonder de hulp van een haarstylist. Het Coanda-effect verbergt namelijk pluizig haar, perfect voor het klaarmaken voor een casting waarbij de modellen er op hun best uit moeten zien.

Je ziet de Dyson haarstylingtools in actie in de verschillende afleveringen. Elke maandag staat een gloednieuwe aflevering voor je klaar op Videoland. 

 

 

Ontdek Dyson-haarstyling

 • Dyson Airwrap™ multistyler (2022)

  Krul. Breng in model. Föhn glad en verberg pluizig haar. Zonder extreme hitte. Nu met opnieuw ontwikkelde opzetstukken die gebruik maken van de Coanda-luchtstroom voor meer controle.

 • Dyson Supersonic™ föhn

  Droogt snel. Zonder extreme hitte. Nu met het nieuwe flyaway opzetstuk.
   

 • Dyson Corrale™ stijltang

  Verbeterde styling, met 50% minder haarschade.¹ Gebruik draadloos of met draad.

   

¹Thermische schade gemeten door haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest op Corrale met flexibele vs Corrale met onbuigzame platen.