Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Influencer Julia Mekkes laat haar favoriete opzetstukken van de nieuwe Dyson Airwrap multistyler zien

 • Welke opzetstukken gebruik je voor welk doel?

  Influencer Julia Mekkes heeft lang, dik en veel haar. Ze krijgt vaak complimenten hoe mooi het zit en hoe ze dit toch voor elkaar krijgt. Haar geheime wapen is de nieuwe Dyson Airwrap multistyler. Met de multifunctionele tool kan ze alle kanten op, maar het liefst maakt ze (glamorous) krullen hiermee. En binnen 30 minuten is ze compleet ready to go! Wie wil dat nu niet? Lees en kijk mee welke opzetstukken Julia gebruikt en hoe snel ze haar gewenste haarstijl maakt.

 • Julia Mekkes inspireert met mooie krullen

  Kijk snel hoe Julia deze prachtige coupe maakt met de nieuwe opzetstukken van de Airwrap multistyler.

  -

  Alle opzetstukken op een rij

  Bekijk hieronder welke opzetstukken er allemaal bij de vernieuwde Airwrap horen en waar je ze voor kunt gebruiken.

   

  NIEUW Coanda gladmakende droger: Meerdere standen in één opzetstuk, voor eenvoudig stylen. Gebruik de pre-style modus om je haar van nat naar 80% droog te krijgen, of maak je stijl af door pluizig haar te verbergen in de styler modus, op 100% droog haar.

   

  NIEUW Stevige en zachte gladmakende borstels: Verbeterde Coanda-luchtstroom trekt het haar aan en lijnt het uit met meer controle. Zorgt voor een luchtstroom dat je haar tegelijk droogt en in model brengt, voor een gladder, steiler resultaat. Er zijn stevige en zachte gladmakende borstels beschikbaar.

   

  NIEUW Airwrap opzetstukken: Verander de richting van de luchtstroom tijdens het stylen. Creëer krullen met de klok mee en tegen de klok in met één opzetstuk om de stylingtijd te verkorten. De Coanda-luchtstroom trekt haar aan en wikkelt het zelf rond het opzetstuk. Creëer natuurlijke, volumineuze krullen met lucht. Verkrijgbaar in 30 mm, 40 mm, 30 mm lang, 40 mm lang en 20 mm lang opzetstukken voor diverse haarstijlen.

   

  Opzetstuk met brede tanden: Speciaal ontworpen voor krullend en kroeshaar en heeft sterke tanden die het haar tijdens het drogen verlengen of vorm en volume geven.

   

  Ronde volumeborstel: Ronde borstel om volume en vorm in het haar te brengen. Ideaal voor fijner, dunner en stijl haar.

   

  Opzetstukken met één klik los te maken + cool-touch punt: Met een quick-release knop en cool-touch punt kun je snel van opzetstuk wisselen tijdens het stylen.

   

  Negatieve ionen: Helpen om statisch haar gedurende het stylen te verminderen.

   

  Cool shot: Zet je stijl vast.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson