Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson airwrap

 • Dyson introduceert nieuwe opzetstukken voor de Airwrap multistyler

 • De meest bekroonde stylingtool is opnieuw ontworpen en heeft nieuwe opzetstukken die worden aangedreven door een verbeterde Coanda-luchtstroom. Dyson onthult de best presterende en meest efficiënte Airwrap tot nu toe: de Dyson AirwrapTM multistyler. Dyson-ingenieurs daagden hun eigen ontwerp uit om het Coanda-effect te verkleinen en vermenigvuldigen, en hierdoor een volledig aanpasbare stylingtool te creëren, voor diverse haarstijlen en verschillende haartypes, zonder extreme hitte.

   

  Nieuwe opzetstukken met een roterende koele punt maken het gemakkelijker en sneller[1] om krullen en golven te maken, zonder hittebeschadiging, die de sterkte van het haar helpen behouden[2]. Door de twee opzetstukken nu te combineren tot één opzetstuk kunnen gebruikers het gehele haar stylen zonder dat ze halverwege van opzetstuk moeten wisselen. Krullen kunnen met de klok mee en tegen de klok in worden gecreëerd met één opzetstuk.

   

  Opnieuw ontworpen gladmakende borstels zorgen voor een nauwkeurige vormgeving met verbeterde Coanda-prestaties, voor een gladder, steiler resultaat.

   

  De geheel nieuwe Coanda gladmakende droger is gemaakt voor twee doeleinden. Door twee opzetstukken in één te combineren kan je het opzetstuk gebruiken om je haar te drogen of om pluizig haar[3] in één keer te verbergen, zonder gebruik te maken van extreme hitte.

New Dyson airwrap
 • Dyson airwrap multi-styler
 • Dyson airwrap multi-styler
 • Dyson airwrap multi-styler

Het begon met een radicaal idee: hoe kunnen we Dyson’s snelste digitale V9 motor gebruiken om een krachtige luchtstroom te creëren die we kennen als het Coanda-effect, waardoor gebruikers haar kunnen krullen, golven, gladmaken en drogen zonder extreme hitte. Het Coanda-effect treedt op wanneer een luchtstroom met hoge snelheid naar een oppervlak geleid wordt, en de luchtstroming als gevolg van verschil in druk zich aan het oppervlak hecht.

 • James Dyson with the airwrap in development
 • “De meeste stylingtools negeren dat haartypes heel verschillend zijn - een opzetstuk dat voor de een werkt, kan schadelijk zijn voor de ander. De vooruitgang in de Dyson AirwrapTM multistyler bouwt voort op het succes van zijn voorganger, door onvermoeibaar onderzoek, gebruikerstesten en verbeteringen in numerieke stromingsleer.

   

  Het resultaat: opzetstukken die van richting veranderen om sneller en gemakkelijker te krullen, opnieuw ontworpen opzetstukken om preciezer het haar te kunnen vormen en een geheel nieuwe Coanda gladmakende droger voor twee doeleinden. Ons vermogen om de luchtstroom te controleren zorgt voor verbeterde Coanda-prestaties om te krullen, vorm te geven en pluizig haar te verbergen - zonder extreme hitte."

   

  - James Dyson

Voor het eerst kunnen consumenten die al een Dyson Airwrap styler bezitten, de nieuwste opzetstukken aanschaffen met behoud van de originele machine. Dit bouwt voort op de duurzame mentaliteit tijdens de ontwikkeling van de machine. Ontwerpen in een digitale wereld vermindert de afhankelijkheid van het maken van fysieke prototypes, met als resultaat een drastische vermindering van de gebruikte energie en materialen. Door dit herhaalde proces van vallen en opstaan, zijn ingenieurs erin geslaagd om ventilatieopeningen te verkleinen om een nooit eerder gezien niveau van luchtstroomsnelheid, druk en controle te bereiken.

 • Efficiënt Engineering

  Sinds de lancering van de Dyson Airwrap styler in 2018 (10 oktober 2018, New York) hebben Dyson-ingenieurs over de hele wereld vanuit laboratoria in Malmesbury (VK), Maleisië, Singapore en de Filipijnen, tegelijkertijd samengewerkt om een tool te maken die sneller, veelzijdiger en gemakkelijker te gebruiken is. Dankzij geavanceerde simulatie kunnen technici elk opzetstuk nog sneller tot in de kleinste details verfijnen.

   

  Het ontwerpen van lean machines is een kernprincipe bij Dyson: het ontwikkelen van duurzame, hoogwaardige en efficiënte producten met minder middelen, waardoor de volgende generatie ingenieurs in staat wordt gesteld een duurzamere toekomst te ontwerpen door middel van wetenschap en technologie. Dit is te zien bij de Dyson Airwrap multistyler: van de motor die het product aandrijft tot de verhoogde efficiëntie, verbeterde prestaties, wat uiteindelijk resulteert in een lager energieverbruik.

   

  De Dyson Airwrap multistyler maakt gebruik van een krachtige en nauwkeurige luchtstroom om van nat tot droog haar te kunnen stylen, waarbij je begint met stylen als je haar 80% droog is, waardoor de afhankelijkheid van extreme hitte wordt verminderd en het haar wordt beschermd tegen onnodige schade.

 • jen atkin
 •  

   

   

  "De Dyson AirwrapTM is een stylingrevolutie en anders dan alle andere tools: toen het voor het eerst werd gelanceerd en nog steeds. Nu doet de tool nog meer, waardoor gebruikers hun stylingvoorkeuren kunnen personaliseren, gepersonaliseerd voor hun haartype. Je kunt ervoor zorgen dat elk opzetstuk in de doos jouw gewenste stijl levert, specifiek voor jouw haartype. Iets waarvan je dacht dat het niet beter kon, werd beter.”

   

  Jet Atkin, Dyson Global Styling Ambassador

Stylinginstructies

Ontdek de mogelijkheden van de Dyson Airwrap multistyler opzetstukken

 • Dyson airwrap
 • Dyson flyaway attachment
 • Dyson flyaway attachment
 • Een reeks opzetstukken ontworpen voor elk haartype

  Diverse opzetstukken die kunnen worden gebruikt op elk haartype:

 • Woman with the Dyson airwrap multi-styler

  Coanda gladmakende droger

  Meerdere standen in één opzetstuk, voor eenvoudig stylen. Gebruik de pre-style modus om je haar van nat naar 80% droog te krijgen, of maak je stijl af door pluizig haar te verbergen in de styler modus, op 100% droog haar.

 • Woman with the Dyson Supersonic hair dryer with the diffuser attachment.

  Stevige en zachte gladmakende borstels

  Verbeterde Coanda-luchtstroom trekt het haar aan en lijnt het uit met meer controle. Zorgt voor een luchtstroom dat je haar tegelijk droogt en in model brengt, voor een gladder, steiler resultaat.  

   

 • Woman with the Dyson Supersonic hair dryer with the diffuser attachment.

  Airwrap opzetstukken

  Verander de richting van de luchtstroom tijdens het stylen. Creëer krullen met de klok mee en tegen de klok in met één opzetstuk om de stylingtijd te verkorten. De Coanda-luchtstroom trekt haar aan en wikkelt het zelf rond het opzetstuk.  

 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

  De nieuwe Dyson AirwrapTM multistyler is beschikbaar vanaf week 18 in de Benelux. De nieuwe opzetstukken zijn volledig compatibel met de bestaande machines en consumenten die al de Dyson Airwrap bezitten kunnen hun set upgraden. De set bestaat uit de Coanda gladmakende droger, de stevige en zachte gladmakende borstels en de Airwrap opzetstukken in 30mm en 40mm of lange 30mm en 40mm opzetstukken.

 Dyson Airwrap™ attachments

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson

1. In vergelijking met de originele Dyson Airwrap styler opzetstukken

2. Hittebeschadiging gemeten door behoud van haarsterkte gedurende ongeveer drie maanden, gebaseerd op twee keer per week de Airwrap opzetstukken gebruiken

3. Voor gebruik op droog en (ge)stijl(d) haar