Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Dyson's meest geavanceerde draadloze stofzuiger

Dyson's meest geavanceerde draadloze stofzuiger

Onthult 2x meer verborgen stof⁴

Fluffy Optic™ vloerzuigmond verlicht microscopisch stof en vuil op harde vloeren.

Past zuigkracht aan

Verhoogt automatisch het vermogen waar het meer stof detecteert.⁵

Onze hoogste zuigkracht¹

Onze snelste motor⁷ draait met 135.000 rpm en genereert daarmee Dyson's hoogste zuigkracht.¹

Vangt virussen²

De HEPA³-filtratie van Dyson houdt 99,9% van de virussen vast.²

Toont wanneer de vloer schoon is⁵

Het LCD-scherm toont de resterende gebruiksduur, het aantal opgezogen deeltjes inclusief het formaat ervan, en het toont je onderhoudswaarschuwingen.

Onze langste gebruiksduur⁶

Tot 70 minuten gebruiksduur, zonder enig verlies van zuigkracht.⁶

Onthult 2x meer verborgen stof⁴
Past zuigkracht aan
Onze hoogste zuigkracht¹
Vangt virussen²
Toont wanneer de vloer schoon is⁵
Onze langste gebruiksduur⁶


 • AW

  aan hoge zuigkracht¹


 • rpm

  Draait 9x sneller dan een Formule 1-motor


 • %

  energiedichtheid⁷

Dyson Gen5detect™ Absolute

Algehele beoordeling

60% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Uitstekend product!

Geverifieerde klant

Ik heb net de Dyson Gen5detect stofzuiger gekocht en ik ben gewoonweg gefascineerd door zijn ongelooflijke prestaties. Dit product heeft al mijn verwachtingen overtroffen en ik kan bevestigen dat het absoluut een uitstekende keuze is voor de reiniging van het huis. Allereerst moet ik de uitstekende zuigkracht van deze stofzuiger prijzen. Zelfs de kleinste stofdeeltjes en haren van huisdieren worden moeiteloos opgezogen. Of het nu gaat om harde vloeren of tapijt, de Gen5detect biedt een onberispelijke reiniging in elke situatie. Bovendien is hij uitzonderlijk wendbaar. Hij is licht en gemakkelijk te hanteren, zodat je zelfs de moeilijkste hoekjes kunt bereiken. De stofdetectietechnologie is een echt hoogtepunt. De stofzuiger herkent automatisch de vuilste plekken en past zich daarop aan, zodat je efficiënt schoonmaakt zonder meerdere keren over dezelfde plek te moeten gaan. Een ander aspect dat indruk op me heeft gemaakt is de levensduur van de batterij. De Gen5detect heeft een uitstekende levensduur van de batterij, waardoor ik het hele huis kan schoonmaken zonder te hoeven stoppen met reinigen om hem op te laden. Tot slot kan ik het slanke en moderne ontwerp van de Dyson Gen5detect stofzuiger niet onvermeld laten. Het is een echt designobject dat een vleugje stijl toevoegt aan mijn huis. Concluderend zou ik de Dyson Gen5detect stofzuiger van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar krachtige prestaties, ongeëvenaarde wendbaarheid en een stijlvol ontwerp. Het is een investering die elke cent waard is en die het schoonmaken van je huis een gemakkelijke en plezierige taak maakt. (Vertaald vanuit het Italiaans)

Veelgestelde vragen

Hoeveel weegt de Dyson Gen5detect™ draadloze stofzuiger?

Met een gewicht van 3,5 kg is de Dyson Gen5detect™ stofzuiger ontwikkeld voor zware prestaties bij intensieve schoonmaakbeurten.

Is de Dyson Gen5detect™ net zo krachtig als een stofzuiger met draad?

De Dyson Gen5detect™ stofzuiger is de krachtigste draadloze stofzuiger. Met een zuigkracht tot 280 Air Watts heeft hij de kracht van een stofzuiger met draad van Dyson.¹

Is de Dyson Gen5detect™ stofzuiger geschikt voor het verwijderen en opzuigen van huisdierharen?

De Dyson Gen5detect™ stofzuiger wordt geleverd met de Digital Motorbar™ vloerzuigmond en de Schroefvormige klitvrije borstel. Beide hulpstukken zijn ontwikkeld om haren van huisdieren snel te verwijderen.

Is de Dyson Gen5detect™ stofzuiger geschikt voor hardhouten vloeren?

De Dyson Gen5detect™ stofzuiger wordt geleverd met de Fluffy Optic™ vloerzuigmond, ontwikkeld om onzichtbaar stof op harde vloeren te onthullen. De antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijnstof van harde vloeren.

Kan de batterij van de Dyson Gen5detect™ stofzuiger worden vervangen?

De batterij is met één klik los te maken - dus zonder te hoeven schroeven. Hij is hierdoor gemakkelijk te verwijderen en te vervangen.

 • 1 Zuigkracht getest volgens norm IEC62885-4, nr. 5.8 en 5.9, direct bij de aanzuigopening van het apparaat. Getest in boost mode met gevulde container.
 • 2 Apparaat getest door het onafhankelijke laboratorium Airmid (Ierland) voor de verwijdering van virussen in boostmodus met H1N1- en MS2-virussen in 2022. Niet getest tegen SARS-CoV-2-virussen.
 • 3 Filtratie getest volgens ASTM F3150 in boost mode.
 • 4 In vergelijking met de originele Slim Fluffy™ vloerzuigmond met lichtstraal. De doeltreffendheid van de lichtstraal kan worden beïnvloed door de lichtomstandigheden in de omgeving, het soort vuil en het oppervlak.
 • 5 De hoogste meetnauwkeurigheid wordt bereikt in de Auto-modus. DLS-functie alleen beschikbaar in de Auto-modus. Tests gebaseerd op gemiddeld thuisgebruik volgens interne Dyson testgegevens. Microscopische stofdeeltjes worden gedefinieerd als deeltjes kleiner dan 100 micron.
 • 6 Wordt toegepast in de Eco-modus op harde vloeren. De werkelijke looptijd varieert afhankelijk van de schoonmaakstand, het vloertype en/of de gebruikte vloerzuigmond.
 • 7 Vergeleken met de Dyson V15 Detect™ draadloze stofzuiger.
 • 8 Dynamic Sensor System is alleen beschikbaar in de modus Auto en met de Digital Motorbar™ vloerzuigmond.