Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dyson luchtreinigers heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Dyson-experts staan ​​klaar om uw bedrijfsomgeving beter te begrijpen. We adviseren welke luchtreinigers het beste bij uw ruimte en budget passen, en informeren u ook over onze nieuwste aanbiedingen.

Wat is de levensduur van de filter in een Dyson luchtreiniger?

De formaldehyde-vernietigende katalytische filter hoeft nooit te worden vervangen. En we raden aan om de HEPA+koolstoffilter elke 12 maanden te vervangen (op basis van 12 uur per dag gebruik) - dus dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en de verontreinigingsniveaus. U krijgt een melding via de Dyson Link-app⁶ of op het lcd-scherm als het tijd is om de filter te vervangen.

Moet ik de filter van mijn Dyson luchtreiniger onderhouden?

Nee, in tegenstelling tot sommige conventionele filters die elke maand moeten worden vervangen, gewassen en gedroogd, is dit bij de onze niet het geval. Er gaat dus geen tijd verloren zonder een werkende luchtreiniger. Onze filter is snel en makkelijk te vervangen - en met de Dyson Link-app⁶ of het lcd-scherm weet u precies wanneer dit te doen. Houd er rekening mee dat de filter voor selectieve katalytische oxidatie nooit vervangen hoeft te worden.

Kunnen meerdere gebruikers dezelfde Dyson luchtreiniger bedienen?

Ja, één Dyson Link-app-account kan worden gebruikt om tot 15 aangesloten luchtreinigers te bedienen - of een onbeperkt aantal gebruikers kan één luchtreiniger bedienen. Het zal alleen de meest recente update kiezen. Als bijvoorbeeld meer dan één persoon het schema aan het bijwerken was, gebruikt de luchtreiniger de meest recente wijziging.

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

  • 1 In maximale stand. Getest op luchtprojectie (DTM 801) en zuiveringsdekking in een ruimte van 81 m³ (TM-003711).
  • 2 Gehele apparaat getest door onafhankelijk extern laboratorium Airmid (Ierland) in een testkamer van 28,5 m³, voorgeconditioneerd tot 20±3C en RH 50±5%. Influenza A (H1N1) gearosoliseerd in de testkamer en concentratie in de lucht waargenomen gedurende 60 minuten bij maximale ventilatorsnelheid. 99% efficiëntie bereikt, maar de effectiviteit in het echte leven kan verschillen afhankelijk van de werkelijke omgeving en ventilatorsnelheid. Alleen getest op Influenza A (H1N1).
  • 3 Volledige apparaattest uitgevoerd door externe partijen op basis van GB/T 18801-2018 cumulatieve schone massatesten met formaldehyde met continue injectie totdat een CADR-formaldehydeniveau is bereikt. Resultaten kunnen verschillen in de praktijk.
  • 4 Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822). Gasopvangsnelheden variëren.
  • 5 Deeltjestest van DEHS-olie gespecificeerd in EN1822 binnen een kamer gespecificeerd in ASTM F3150. Getest in Maximale modus bij IBR US, voor een totale apparaatefficiëntie van meer dan 99,95%.
  • 6 Apparaat, Wi-Fi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger) zijn vereist voor het gebruiken van de app. Er kunnen standaard data- en berichttarieven in rekening worden gebracht. Het Bluetooth®-woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth. SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Dyson is onder licentie.
  • 7 Raadpleeg de Dyson Link-app voor compatibele spraakservices. Apple, het Apple-logo en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS. en andere landen. De App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS. en andere landen. Google Play, het Google Play-logo en Google Assistant zijn handelsmerken van Google Inc. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.
  • 8 Gebaseerd op 12 uur gebruik per dag. De levensduur van de filters is afhankelijk van de verontreinigingsniveaus.
  • 9 Bij maximale stroomsnelheid in zuiveringsmodus