Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson hepa cool formaldehyde Logo
Dyson HEPA Cool™ Formaldehyde torenventilator

Dyson HEPA Cool Formaldehyde ventilator

Zuivert de hele ruimte¹ en verkoelt - voor een schonere, comfortabelere bedrijfsomgeving

 • Vangt ultrafijn stof, allergenen, H1N1-virus.²
 • Vernietigt ook formaldehyde.³
 

€577,69 excl. BTW

€699 incl. BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Luchtkwaliteit binnenshuis

Everyday items releasing pollutants within a commercial environment

Verontreiniging kan zich ophopen binnen uw bedrijf, u kunt het alleen niet zien.

Veel voorwerpen in uw bedrijf - van vloeren en meubels tot printeremissies en bouwmaterialen - kunnen microscopisch kleine deeltjes en gassen afgeven. Dit omvat formaldehyde, dat zich snel kan opbouwen en in de loop van de tijd vervuilend kan blijven.

Onze nieuwste Dyson luchtreiniger kan uw bedrijf ten goede komen door deze veelvoorkomende bronnen aan te pakken en te helpen een schonere, comfortabelere omgeving te creëren.

Dyson luchtreinigers verwijderen deze veelvoorkomende verontreinigende stoffen uit commerciële omgevingen

 • Formaldehyde

  Verf, vernissen en printers

 • Benzeen en vluchtige organische stoffen

  Verkeer, bouwmaterialen en meubilair

   

 • Stikstofdioxide

  Wegverkeer, tabak en brandstofgestookte kachels

 • Huishoudelijke luchtjes

  Kookdampen

 • PM10

  Pollen en allergenen

 • PM5.0

  Bacteriën

 • PM2.5

  Industriële uitlaatgassen

 • PM0.1

  Zeer fijne deeltjes

Filtratie

Uitgebreide afbeelding toont drie filtratiefasen

Vangt en vernietigt met een geavanceerd HEPA-filtratiesysteem

Onvoldoende ventilatie kan ervoor zorgen dat verontreinigende stoffen uit de buitenlucht, zoals PM2.5, binnendringen. Het geavanceerde 360° HEPA H13-filter van Dyson vangt 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron⁴ uit de lucht, en zorgt dat ze ingesloten blijven. En de unieke katalytische filter vernietigt continu formaldehyde.³

Circulatie

Dyson HEPA Cool™ Formaldehyde torenventilator verspreidt gezuiverde lucht in een open kantoorruimte

Krachtige circulatie om een ruimte¹ van 81m³ te zuiveren

Dyson luchtreinigers sluiten geen compromissen als het aankomt op de luchtstroom voor zuivering. Door geavanceerde filtratie te combineren met Air Multiplier™-technologie, genereren ze een krachtige circulatie om verontreinigende stoffen naar binnen te zuigen en verspreiden ze meer dan 290 liter gezuiverde lucht per seconde door vergaderruimten, hotelkamers en klaslokalen.¹

Dyson-testen gaan verder dan de industriestandaard (CADR)

Dyson ingenieurs hebben de POLAR-test ontworpen om de industriële teststandaard uit te dagen: het meten van filtratie, detectie en circulatie om ervoor te zorgen dat de hele ruimte goed wordt gezuiverd.

Afbeelding die de CADR-testmethode voor luchtcirculatie toont

CADR is geen maatstaf voor de zuiveringsprestaties in een ruimte van werkelijke grootte 28,5 m³

Een extra ventilator stimuleert de circulatie. Slechts één sensor meet de luchtkwaliteit.

Afbeelding die de POLAR-testmethode voor luchtcirculatie toont

De POLAR-test van Dyson gaat verder om de zuivering in een kamer van werkelijke grootte te meten 81m³

Geen extra ventilatoren. Negen verschillende sensoren om de luchtkwaliteit in een gelijkmatige ruimte te meten.

Sleuteltechnologie

 • Volledig afgedicht volgens HEPA H13-norm⁵

  Ons volledig afgesloten filter- en luchtstroomsysteem bevat drie fasen van zuivering om verontreinigende stoffen in te sluiten, door ze uit de lucht die u inademt te verwijderen. Dit verzekert u ervan dat wat erin gaat, erin blijft.

 • Vernietigt formaldehyde, continu³

  Formaldehyde kan in de loop van de tijd uit vele soorten commercieel meubilair en vloeren komen. De katalytische filter van Dyson zet het continu om in water en CO₂ - en hoeft nooit te worden vervangen.

 • Detecteert en rapporteert, automatisch

  Detecteert deeltjes, formaldehyde en andere gassen en geeft realtime rapporten weer op het lcd-scherm en in de Dyson Link-app. In de automatische modus reageert het automatisch en zuivert het alleen wanneer nodig.

Extra functies

 • Makkelijk filteronderhoud

  Het vervangen van de HEPA+koolstoffilter is snel en eenvoudig, met automatische meldingen voor elke machine op het lcd-scherm en in de Dyson Link-app.⁶ De katalytische filter hoeft nooit vervangen te worden.

 • Verspreidingsmodus

  Leidt de luchtstroom door de achterkant van de machine. Om de kamer te zuiveren, zonder de luchtstroom te voelen of u te verkoelen.

 • 20% stiller

  Akoestisch ontworpen om turbulentie te verminderen, en is 20% stiller dan het vorige model. Perfect voor rustige werkomgevingen of hotelkamers.

 • Slimme technologie

  Met de Dyson Link-app kunt u zien welke deeltjes zijn gevangen, schema's instellen en meer.⁶ Bedien handsfree met compatibele spraakservices zoals Amazon Alexa, Google Assistant of Siri.⁷

 • 50% langer snoer

  Tweemaal de lengte, tweemaal het bereik. Voor gebruiksgemak in commerciële omgevingen.

 • Extra afstandsbediening

  Uw luchtreiniger wordt geleverd met een extra afstandsbediening. De ene kan netjes boven op de machine worden opgeborgen - de andere kan binnen handbereik worden gehouden of voor uw gemoedsrust veilig worden opgeborgen.

Specificaties

  • Oscillatie/Hoek:

   350°

  • Gebruiksduur filter:

   1 jaar voor de HEPA+koolstoffilter⁸

  • Stroomverbruik in stand-by:

   <0,5W

  • Verspreiding in de kamer:

   81m³ (conform POLAR)

  • Geluidsniveau:

   59,8dB⁹

  • Snoerlengte:

   2,7 m

  • Lengte:

   220 mm

  • Breedte:

   220 mm

  • Hoogte:

   1050 mm

  • Gewicht:

   4,85 kg

 • Dyson HEPA Cool™ Formaldehyde Voor- en zijaanzichten

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dyson luchtreinigers heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Dyson-experts staan ​​klaar om uw bedrijfsomgeving beter te begrijpen. We adviseren welke luchtreinigers het beste bij uw ruimte en budget passen, en informeren u ook over onze nieuwste aanbiedingen.

Wat is de levensduur van de filter in een Dyson luchtreiniger?

De formaldehyde-vernietigende katalytische filter hoeft nooit te worden vervangen. En we raden aan om de HEPA+koolstoffilter elke 12 maanden te vervangen (op basis van 12 uur per dag gebruik) - dus dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en de verontreinigingsniveaus. U krijgt een melding via de Dyson Link-app⁶ of op het lcd-scherm als het tijd is om de filter te vervangen.

Moet ik de filter van mijn Dyson luchtreiniger onderhouden?

Nee, in tegenstelling tot sommige conventionele filters die elke maand moeten worden vervangen, gewassen en gedroogd, is dit bij de onze niet het geval. Er gaat dus geen tijd verloren zonder een werkende luchtreiniger. Onze filter is snel en makkelijk te vervangen - en met de Dyson Link-app⁶ of het lcd-scherm weet u precies wanneer dit te doen. Houd er rekening mee dat de filter voor selectieve katalytische oxidatie nooit vervangen hoeft te worden.

Kunnen meerdere gebruikers dezelfde Dyson luchtreiniger bedienen?

Ja, één Dyson Link-app-account kan worden gebruikt om tot 15 aangesloten luchtreinigers te bedienen - of een onbeperkt aantal gebruikers kan één luchtreiniger bedienen. Het zal alleen de meest recente update kiezen. Als bijvoorbeeld meer dan één persoon het schema aan het bijwerken was, gebruikt de luchtreiniger de meest recente wijziging.

Dyson Purifier Cool™ Formaldehyde logo
Dyson Purifier Cool Formaldehyde torenventilator

€536,36 excl. BTW

 

€649 incl. BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

 • Dyson luchtbehandelingsassortiment

  Ontdek het luchtbehandelingsassortiment van Dyson

Voordelen voor u als zakelijke klant

 • 1 In maximale stand. Getest op luchtprojectie (DTM 801) en zuiveringsdekking in een ruimte van 81 m³ (TM-003711).
 • 2 Gehele apparaat getest door onafhankelijk extern laboratorium Airmid (Ierland) in een testkamer van 28,5 m³, voorgeconditioneerd tot 20±3C en RH 50±5%. Influenza A (H1N1) gearosoliseerd in de testkamer en concentratie in de lucht waargenomen gedurende 60 minuten bij maximale ventilatorsnelheid. 99% efficiëntie bereikt, maar de effectiviteit in het echte leven kan verschillen afhankelijk van de werkelijke omgeving en ventilatorsnelheid. Alleen getest op Influenza A (H1N1).
 • 3 Volledige apparaattest uitgevoerd door externe partijen op basis van GB/T 18801-2018 cumulatieve schone massatesten met formaldehyde met continue injectie totdat een CADR-formaldehydeniveau is bereikt. Resultaten kunnen verschillen in de praktijk.
 • 4 Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822). Gasopvangsnelheden variëren.
 • 5 Deeltjestest van DEHS-olie gespecificeerd in EN1822 binnen een kamer gespecificeerd in ASTM F3150. Getest in Maximale modus bij IBR US, voor een totale apparaatefficiëntie van meer dan 99,95%.
 • 6 Apparaat, Wi-Fi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger) zijn vereist voor het gebruiken van de app. Er kunnen standaard data- en berichttarieven in rekening worden gebracht. Het Bluetooth®-woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth. SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Dyson is onder licentie.
 • 7 Raadpleeg de Dyson Link-app voor compatibele spraakservices. Apple, het Apple-logo en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS. en andere landen. De App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS. en andere landen. Google Play, het Google Play-logo en Google Assistant zijn handelsmerken van Google Inc. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.
 • 8 Gebaseerd op 12 uur gebruik per dag. De levensduur van de filters is afhankelijk van de verontreinigingsniveaus.
 • 9 Bij maximale stroomsnelheid in zuiveringsmodus