Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Hoeveel geluid maakt de luchtreiniger?

Onze nieuwste luchtreiniger is akoestisch ontworpen om stil te werken - zelfs op de hoogste stand. Zo zit u niet in vuile lucht, en wordt u niet gestoord op kantoor of in de klas. Het produceert slechts 55 dBA geluid op de hoogste stand.

Andere luchtreinigers claimen de "HEPA" standaard - Waarom is Dyson speciaal?

Bij de nieuwste luchtreinigers van Dyson voldoet niet alleen het filter aan de HEPA H13-standaard, maar de hele luchtreiniger. Ze vangen dus niet alleen verontreinigende stoffen op, maar voorkomen ook dat ze terug in de lucht terechtkomen die u inademt. Hoge drukafdichtingen op 24 kritieke punten gecombineerd met Dyson's volledig afgedichte filtratiesysteem, betekent dat onze hele luchtreiniger voldoet aan de HEPA H13-standaard. Dus wat er binnenkomt, blijft binnen.

Waarom hebben sommige concurrenten een lagere geluidsniveau dan Dyson-luchtreinigers?

Sommige fabrikanten publiceren geluidsniveau's  die gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd door de omgeving. Ze kunnen ook worden getest bij lage ventilatorstanden die de zuiveringsprestaties kunnen beperken.

Bij Dyson meten en publiceren we de geluidsvermogensniveaus in dB(A) - de zuivere meting rechtstreeks vanuit de machine - bij maximale ventilatorsnelheid, waar de luchtreiniging optimaal is.

Waarom heeft de nieuwe luchtreiniger een CO₂-sensor?

Verhoogde CO₂-niveaus kunnen de cognitieve functie beïnvloeden. Onze nieuwste luchtreiniger detecteert en rapporteert CO₂-niveaus en geeft een melding op het LCD-scherm wanneer ze de aanbevolen niveaus overschrijden, en geeft aan wanneer er geventileerd moet worden.

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

  • 1 Gehele apparaat getest door onafhankelijk extern laboratorium Airmid (Ierland) in een testkamer van 28,5 m³, voorgeconditioneerd tot 20±3C en RH 50±5%. Influenza A (H1N1) gearosoliseerd in de testkamer en concentratie in de lucht waargenomen gedurende 60 minuten bij maximale ventilatorsnelheid. 99% efficiëntie bereikt, maar de effectiviteit in het echte leven kan verschillen afhankelijk van de werkelijke omgeving en ventilatorsnelheid. Alleen getest op Influenza A (H1N1).
  • 2 Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822, ISO29463). Gasopvangsnelheden variëren.
  • 3 Volledige apparaattest uitgevoerd door externe partijen op basis van GB/T 18801-2018 cumulatieve schone massatesten met formaldehyde met continue injectie totdat een CADR-formaldehydeniveau is bereikt. Resultaten kunnen in de praktijk verschillen.
  • 4 In maximale stand. Getest op luchtprojectie (DTM801) en zuiveringsdekking in een ruimte van 81m³ (TM-003711), en verwarmingsprestaties in een ruimte van 35m³.
  • 5 Deeltjestest van DEHS-olie gespecificeerd in EN1822 binnen een ruimte gespecificeerd in ASTM F3150. Getest in Maximale modus bij IBR US, voor een totale apparaatefficiëntie van meer dan 99,95%.
  • 6 Apparaat, Wi-Fi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger) zijn vereist voor het gebruiken van de app. Er kunnen standaard data- en berichttarieven in rekening worden gebracht. Het Bluetooth® -woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth. SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Dyson is onder licentie.
  • 7 Raadpleeg de Dyson Link-app voor compatibele spraakdiensten. Apple, het Apple-logo en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Google Play, het Google Play-logo en Google Assistant zijn handelsmerken van Google Inc. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van amazon.com, Inc. of haar affiliate-ondernemingen.
  • 8 Gebaseerd op 12 uur gebruik per dag. De levensduur van het filter kan verschillen afhankelijk van de vervuilingsniveaus.
  • 9 Bij een maximale stroomsnelheid in de zuiveringsmodus.