Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Hoe bevochtig ik de lucht in de kamer van mijn baby of kind?

De relatieve vochtigheid is de hoeveelheid waterdamp in de lucht in verhouding tot de hoeveelheid die de lucht zou kunnen bevatten. Uit onderzoek blijkt dat de relatieve vochtigheid het aangenaamst en gezondst is tussen 40% en 70%*. Maar tijdens de warmste en koudste periodes kan de vochtigheidsgraad in de lucht afnemen, waardoor de lucht droog wordt.

Met de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde™ luchtbevochtiger kunt u de luchtkwaliteit in de kamer van jouw baby voortdurend in de gaten houden.

 

*Sato M, Fukayo S, Yano E. Adverse environmental health effects of ultra low relative humidity indoor air. J Occup Health. 2003; 45 (2): 133-136. doi: 10.1539 / joh.45,133

Hoe luid zijn Dyson luchtreinigers?

Dyson luchtreinigers zijn voorzien van een nachtmodus. Deze modus maakt gebruik van de stilste instellingen van het toestel om een comfortabele nachtrust te garanderen.

Hoe werkt een Dyson luchtreiniger?

Dyson luchtreinigers vangen gassen³ en 99,97% van de deeltjes uit de lucht. De Air Multiplier™-technologie versterkt de omgevingslucht en verspreidt een krachtige, zachte en ultrasnelle luchtstroom. Deze apparaten projecteren gezuiverde, schonere lucht door de hele kamer, waar u ook bent⁵. Tijdens winter kan je ook gebruik maken van de diffuse modus, waardoor de lucht via de achterkant van het toestel wordt verspreidt. Zo reinig je de lucht zonder je af te koelen.

Wat is er nieuw aan de Dyson luchtreiniger en -bevochtiger en hoe verschilt hij van andere luchtreinigers en -bevochtigers?

We hebben het ontwerp van onze nieuwste luchtreiniger en -bevochtiger veranderd. Het apparaat is nu volledig afgedicht volgens de HEPA-norm.⁶  Met een grondige reinigingscyclus zonder gedoe die kalkaanslag verwijdert uit het watersysteem van het apparaat.