Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

De oplossing: Onze stilste, krachtigste luchtreiniger

We hebben een energiezuinig systeem ontwikkeld dat lucht meer dan 10 meter ver projecteert om grote ruimtes¹ stil te reinigen.

De oplossing: Onze stilste, krachtigste luchtreiniger

We hebben een energiezuinig systeem ontwikkeld dat lucht meer dan 10 meter ver projecteert om grote ruimtes¹ stil te reinigen.

Innovatief ontwerp van versterker

Twee snelle luchtstromen met gereinigde lucht worden over een hogedrukkern gestuwd. Als ze samenkomen creëren ze één krachtige straal gereinigde lucht.

Motorbehuizing

Akoestisch ontwerp werkt stil, zelfs op vol vermogen.

Geïntegreerd sensorsysteem

Een reeks sensoren communiceert met een uniek algoritme voor het detecteren van verontreinigende stoffen in de hele kamer en rapporteert automatisch.

Geavanceerd filtratiesysteem

Drie reinigingsfasen in een volledig afgedicht apparaat.⁶ Verwijdert 99,95% van ultrafijne deeltjes²en gassen³ en breekt formaldehyde af.⁵

Innovatief ontwerp van versterker
Motorbehuizing
Geïntegreerd sensorsysteem
Geavanceerd filtratiesysteem
De technologie in de Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde

Algehele beoordeling

79% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Het werkt echt

Andreaz

Het werkt goed, het beheer- en controlegedeelte is zeer gevoelig en past automatisch de luchtstroom aan op basis van het percentage verontreinigende stoffen. In de praktijk staat hij altijd aan en doet hij alles zelf. Het slaagt erin geuren te elimineren en is zelfs effectief in middelgrote tot grote ruimtes. de app is praktisch, kan op afstand worden bediend en biedt ook zowel interne als externe vervuilingsgegevens. (Vertaald vanuit het Italiaans met Google)

Nieuwste technologie

Verkoelt je in de zomer. Reinigt de lucht het hele jaar door.

 

Projecteert lucht over 10 meter om een grote ruimte te reinigen.¹ Stil.

 

Detecteert formaldehyde en breekt het permanent af.⁵

 

Exclusief K-Carbon filter - verwijdert 3x meer NO₂.⁴

 

Bedien met afstandsbediening, of waar dan ook via de MyDyson™ app, Alexa en Siri.⁷

€999,00

Veelgestelde vragen

Wat is er nieuw in het assortiment Dyson Purifier Big+Quiet  luchtreinigers?​ 

Onze huidige generatie luchtreinigers circuleert schone lucht door de hele kamer¹⁰, maar de Dyson Purifier Big+Quiet verspreidt lucht over een afstand van 10 meer en creëert de krachtige circulatie die nodig is om de lucht in grote ruimten te reinigen.¹ De luchtreiniger is voorzien van ons grootste filtratiesysteem tot nu. Het verwijdert 99,95% van de verontreinigende stoffen² en gassen³ en breekt formaldehyde af.⁵ Het akoestische ontwerp werkt stil, zelfs in de hoogste stand.

Welk kameroppervlak kan de Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde reinigen?

We hebben de Dyson Purifier Big+Quiet uitvoerig getest om er zeker van te kunnen zijn dat de sensoren, het filtratiesysteem en de motor gezamenlijk de lucht in een grote woonruimte kunnen reinigen. Het heeft de kracht om de lucht in ruimten van maximaal 100 m2 te reinigen.¹

Hoe reinigt dit apparaat de lucht in de hele kamer?​

We hebben onze luchtreinigers opnieuw ontwikkeld. Ze zijn nu voorzien van drie belangrijke functies voor een gelijkmatige luchtreiniging in de hele kamer.¹ Lucht wordt over een grote afstand verspreidt en dit produceert de krachtige luchtcirculatie die nodig is om verontreinigende stoffen die zich op grotere afstand van het apparaat bevinden in het apparaat te zuigen. Een geïntegreerd sensorsysteem zorgt voor een nauwkeurige detectie en rapportage van verontreinigende stoffen. Tot slot verwijdert een geavanceerd HEPA-filtratiesysteem dat is afgedicht volgens de H13-norm gassen³ en ultrafijne deeltjes.² Het breekt zelfs formaldehyde af.⁵ De gereinigde lucht wordt vervolgens weer verspreid in de kamer waarna de cyclus zich herhaalt.  

Wat is formaldehyde?

 

Formaldehyde is een kleurloos, mogelijk schadelijk gas dat jarenlang door huishoudelijke producten wordt uitgestoten. Formaldehyde kan voorkomen in hout, lijm, verf, vernis, luchtverfrissers, matrassen, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, meubilair, stoffen en vloeren in huis.

Het assortiment Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde houdt formaldehyde vast in tunnels en breekt ze af tot water en CO2.⁵ Dit vindt plaats in het permanente filter voor katalytische selectieve oxidatie wat nooit hoeft te worden vervangen.

Kan ik mijn Dyson luchtreiniger continu aan laten staan?

Dyson luchtreinigers werken het best in de Auto-stand. Controleert, reageert en reinigt automatisch, en meldt vervolgens de luchtkwaliteit aan jouw Dyson Link-app. Het past de snelheid van de luchtstroom aan en reinigt de lucht alleen wanneer dit nodig is.¹¹ Vergeleken met onze huidige generatie luchtreinigers, biedt het assortiment Dyson Purifier Big+Quiet verbeterde energie-efficiëntie en bijna dubbel het clean air delivery rate (volume geleverde schone lucht) per watt.¹²