Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

 • Exclusief bij Dyson.nl

  De krachtigste HEPA draadloze stofzuiger¹. Voor de meest geavanceerde reiniging.

  Tot 70 minuten gebruiksduur zonder verlies van kracht.³

  Lichtstraal onthult twee keer zoveel onzichtbaar stof.⁴

  Telt en meet wat wordt opgezogen en toont dit op het LCD-scherm - voor een wetenschappelijk bewijs van grondige reiniging.

  Met Dyson's nieuwste anti-klittechnologie

  Model exclusief beschikbaar in Pruisisch blauw/Koper bij Dyson.nl, inclusief extra accessoire voor moeilijk bereikbare plekken.

  Kleur:  Pruisisch Blauw / Helder Koper
  Options
  €929,00
 • De krachtigste HEPA draadloze stofzuiger¹. Voor de meest geavanceerde reiniging.

  Tot 70 minuten gebruiksduur zonder verlies van kracht.³

  Lichtstraal onthult twee keer zoveel onzichtbaar stof.⁴

  Telt en meet wat wordt opgezogen en toont dit op het LCD-scherm - voor een wetenschappelijk bewijs van grondige reiniging.

  Met Dyson's nieuwste anti-klittechnologie.

  Kleur:  Paars / IJzer
  Options
  €899,00

Dyson Gen5detect™ Absolute

Algehele beoordeling

60% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Uitstekend product!

Geverifieerde klant

Ik heb net de Dyson Gen5detect stofzuiger gekocht en ik ben gewoonweg gefascineerd door zijn ongelooflijke prestaties. Dit product heeft al mijn verwachtingen overtroffen en ik kan bevestigen dat het absoluut een uitstekende keuze is voor de reiniging van het huis. Allereerst moet ik de uitstekende zuigkracht van deze stofzuiger prijzen. Zelfs de kleinste stofdeeltjes en haren van huisdieren worden moeiteloos opgezogen. Of het nu gaat om harde vloeren of tapijt, de Gen5detect biedt een onberispelijke reiniging in elke situatie. Bovendien is hij uitzonderlijk wendbaar. Hij is licht en gemakkelijk te hanteren, zodat je zelfs de moeilijkste hoekjes kunt bereiken. De stofdetectietechnologie is een echt hoogtepunt. De stofzuiger herkent automatisch de vuilste plekken en past zich daarop aan, zodat je efficiënt schoonmaakt zonder meerdere keren over dezelfde plek te moeten gaan. Een ander aspect dat indruk op me heeft gemaakt is de levensduur van de batterij. De Gen5detect heeft een uitstekende levensduur van de batterij, waardoor ik het hele huis kan schoonmaken zonder te hoeven stoppen met reinigen om hem op te laden. Tot slot kan ik het slanke en moderne ontwerp van de Dyson Gen5detect stofzuiger niet onvermeld laten. Het is een echt designobject dat een vleugje stijl toevoegt aan mijn huis. Concluderend zou ik de Dyson Gen5detect stofzuiger van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar krachtige prestaties, ongeëvenaarde wendbaarheid en een stijlvol ontwerp. Het is een investering die elke cent waard is en die het schoonmaken van je huis een gemakkelijke en plezierige taak maakt. (Vertaald vanuit het Italiaans)

 • 1 Zuigkracht getest volgens norm IEC62885-4, nr. 5.8 en 5.9, direct bij de aanzuigopening van het apparaat. Getest in boost mode met gevulde container.
 • 2 Apparaat getest door het onafhankelijke laboratorium Airmid (Ierland) voor de verwijdering van virussen in boostmodus met H1N1- en MS2-virussen in 2022. Niet getest tegen SARS-CoV-2-virussen.
 • 3 Filtratie getest volgens ASTM F3150 in boost mode.
 • 4 In vergelijking met de originele Slim Fluffy™ vloerzuigmond met lichtstraal. De doeltreffendheid van de lichtstraal kan worden beïnvloed door de lichtomstandigheden in de omgeving, het soort vuil en het oppervlak.
 • 5 De hoogste meetnauwkeurigheid wordt bereikt in de Auto-modus. DLS-functie alleen beschikbaar in de Auto-modus. Tests gebaseerd op gemiddeld thuisgebruik volgens interne Dyson testgegevens. Microscopische stofdeeltjes worden gedefinieerd als deeltjes kleiner dan 100 micron.
 • 6 Wordt toegepast in de Eco-modus op harde vloeren. De werkelijke looptijd varieert afhankelijk van de schoonmaakstand, het vloertype en/of de gebruikte vloerzuigmond.
 • 7 Vergeleken met de Dyson V15 Detect™ draadloze stofzuiger.
 • 8 Dynamic Sensor System is alleen beschikbaar in de modus Auto en met de Digital Motorbar™ vloerzuigmond.