Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Afbeelding van de inklikbare batterij voor de Dyson V11 of V15 Detect™ stofzuiger

Vervangende of aanvullende inklikbare batterij voor uw Dyson V11™, Dyson Outsize™, Dyson V15 Detect™ of Dyson V15s Detect Submarine™ stofzuiger

Vóór aankoop raden we aan om met behulp van onze online probleemoplossingsgids te bepalen of er een vervangende batterij nodig is.

Momenteel niet op voorraad
€129,00

Afbeelding van de V11 stofzuiger waarvan de inklikbare batterij wordt verwijderd.

Batterij selecteren

Houd er rekening mee dat Dyson V11™ stofzuigers twee soorten batterijen gebruiken. Sommige gebruiken een inklikbare batterij, terwijl andere een standaard inschroefbare batterij gebruiken. Het is belangrijk dat u weet welke batterij geschikt is voor uw Dyson V11™ stofzuiger. Dit komt u te weten door uw apparaat te controleren op de plaats waar de handgreep en de batterij samenkomen. Als er daar een grote rode knop zit die de batterij vrijgeeft, dan heeft uw apparaat een inklikbare batterij nodig. Is dat niet het geval, selecteer dan de standaard inschroefbare batterij.

  • Video afspelen: De aanvullende of vervangende inklikbare batterij voor uw Dyson V11 stofzuiger vervangen
Koop rechtstreeks van diegene die het maakt