Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Nickel and Black Dyson 45mm round brush
dyson motif

Föhnborstel van 45 mm (Zwart/nikkel)

Nikkel Zwart

Ideaal voor halflang of lang haar. Creëer volume en vorm terwijl je stijlt. Met afgeronde borstels voor een comfortabel gevoel op de hoofdhuid, een verzwaard handvat voor meer balans en een geventileerd krulopzetstuk om oververhitting van het haar te voorkomen. Hittebestendig tot 150 °C, voor gebruik met je haardroger.

Op voorraad
€29,00
Zwart/nikkel Kleur kiezen (4) -
Grijs/Fuchsia Paars/Zwart Zwart/nikkel - Selected colour

Vergelijkbare accessoires

 • Peddelborstel ontworpen door Dyson

  Voor middellang tot lang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen bij het stylen. De borstel heeft ronde borstelharen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en een opzetstuk met luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Dyson Föhnborstel van 35 mm

  Voor kort tot middellang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen bij het stylen. De borstel heeft ronde borstelharen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en een opzetstuk met luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Klittenkam ontworpen door Dyson

  Ontworpen met brede, gladde tanden om gemakkelijk door nat of droog haar te glijden en het met zo weinig mogelijk wrijving te ontklitten.

 • Föhnborstel (35mm)

  Onderdeelnr. 971053-01

  Ontworpen om het haar tijdens het stylen volume te geven en in model te brengen

  €29,00

  Meer informatie

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt