Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Peddelborstel ontworpen door Dyson
dyson motif

Peddelborstel ontworpen door Dyson

Maakt je haar glad vóór het stijlen of tijdens het haar drogen. Ontworpen voor comfortabel gebruik – met een ergonomisch handvat, een verend luchtkussen en afgeronde borstels.

Voor het beste resultaat: Gebruik hem bij steil, golvend of krullend haar. Combineer hem met het gladmakend opzetstuk van de Dyson Supersonic™ haardroger om tijdens het drogen een sluik effect te creëren. Of gebruik hem om je haar glad te maken voordat je het stijlt met de Dyson Corrale™ stijltang.

Momenteel niet op voorraad
€29,00
Zwart/nikkel Kleur kiezen (3) -
Grijs/Fuchsia Zwart/nikkel - Selected colour Paars/Zwart

Vergelijkbare accessoires

 • Föhnborstel van 35 mm

  Voor kort tot middellang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen bij het stylen. De borstel heeft ronde borstelharen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en een opzetstuk met luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Föhnborstel van 45 mm

  Voor middellang tot lang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen bij het stylen. De borstel heeft ronde borstelharen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en een opzetstuk met luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Dyson Klittenkam

  Ontworpen met brede, gladde tanden om gemakkelijk door nat of droog haar te glijden en het met zo weinig mogelijk wrijving te ontklitten.

 • Föhnborstel (35mm)

  Onderdeelnr. 971053-01

  Ontworpen om het haar tijdens het stylen volume te geven en in model te brengen

  €29,00

  Meer informatie

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt