Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

  • 1 Om een hele woonkamer goed te reinigen, gaat de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtestcondities door ook automatisch deeltjes en gassen te detecteren, 99,95% van de zeer fijne deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde lucht te verspreiden en te laten circuleren met behulp van Air Multiplier™-technologie.Alleen de Dyson luchtreinigingsventilator is op al deze onderdelen getest.De AHAM AC1-2015-standaard definieert de prestaties van een luchtreiniger in een gespecificeerde testruimte, uitsluitend op basis van reinigingsefficiëntiecijfers.Getest op filterefficiëntie (EN1822) met deeltjes van 0,1 micrometer en werking in de hele kamer (TM-003711 & DTM801) in een kamer van 27 m².

  • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

Zie wat een luchtreinigingsventilator van Dyson voor je kan doen

Zie wat een luchtreinigingsventilator van Dyson voor je kan doen

Krachtige Air Multiplier™ technologie

Air Multiplier™ technologie levert een gelijkmatige en toch krachtige luchtstroom van ruim 290 liter per seconde – die gereinigde lucht door de hele kamer laat circuleren.³
 

Twee standen voor de luchtstroom

Een luchtklepmechanisme wordt aangedreven door een borstelloze stappenmotor en kan op afstand worden geactiveerd en omgezet van verspreide stand naar ventilatorstand en omgekeerd.

Controleert de luchtkwaliteit ene reageert daarop

Met behulp van een uniek algoritme verwerkt de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator de input uit drie sensoren om continu de luchtkwaliteit in de kamer te controleren.

360˚ afgedicht filtersysteem

Het volledig afgedichte filtersysteem omvat een actief koolstoffilter voor het verwijderen van gassen en een HEPA-filter van glasvezel dat 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micrometer uit de lucht verwijdert. 5

Krachtige Air Multiplier™ technologie
Twee standen voor de luchtstroom
Controleert de luchtkwaliteit ene reageert daarop
360˚ afgedicht filtersysteem
 Opengewerkte afbeelding van de technologie in de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator

  • 3 PM2,5, PM10, VOS, NO2

  • 5 De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.Vereist wifi en een apparaat waarop apps zijn ingeschakeld.Vereist iOS-versie 10 of hoger, of Android-versie 5 of hoger. Je mobiele apparaat moet Bluetooth 4.0 ondersteunen.

  • Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.
  • Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.

Veelgestelde vragen

Blijft het lcd-scherm de hele nacht aanstaan?

Als u de helderheid van het lcd-scherm van uw luchtreinigingsventilator hinderlijk vindt, kunt u met uw afstandsbediening of met de Dyson Link-app de nachtstand instellen.Wanneer uw luchtreiniger in bedrijf is, wordt dat aangegeven met een icoontje van een maan; na 10 seconden wordt het hoofdscherm echter uitgeschakeld, zodat u ongestoord kunt slapen.

Waar kan ik mijn luchtreinigingsventilator het beste plaatsen?

Uw luchtreinigingsventilator is ontworpen voor het reinigen van de lucht in afzonderlijke kamers. U kunt hem dus het beste gebruiken in de kamer in uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt.Plaats het apparaat altijd op een plek met rondom zo'n 50-60 cm vrije ruimte, zodat de lucht goed kan circuleren.

Hoe weet ik of mijn luchtreiniger in de automatische stand staat?

Als de automatische stand is geactiveerd, ziet u op het lcd-scherm van uw luchtreinigingsventilator AUTO staan.Als het apparaat bezig is met het reinigen van de lucht, zijn de letters AUTO wit.Wanneer de lucht in de kamer schoon is, worden de letters groen. Uw luchtreinigingsventilator blijft dan inactief totdat de verontreinigingsniveaus stijgen.

Veelgestelde vragen

Koelt de Dyson Pure Cool eigenlijk wel lucht?

De Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator zorgt voor een krachtige persoonlijke koeling wanneer de hogesnelheidsluchtstroom op jou gericht is.

Hoe lang gaan de Dyson Pure Cool-filters mee?

Filters hoeven pas na 12 maanden te worden vervangen, op basis van 12 uur per dag gebruik. Via onderstaande link kun je originele Dyson filters bestellen die geleverd worden met 12 maanden-garantie.

Verwijdert de Dyson Pure Cool stof?

Het volledig luchtdichte filtersysteem combineert een actieve-koolstoffilter dat gassen verwijdert met een HEPA-filter van glas dat 99,95% van de in de lucht zwevende deeltjes tot 0,1 micron vangt.1


1Getest volgens EN1822. Deeltjes zo klein als 0,1 micron.