Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Kunnen Dyson luchtreinigers vervelende geurtjes opvangen?

Ja, onze nieuwste luchtreinigers verwijderen 97% van de kookluchtjes⁶ en de kattenurinegeur.⁷

Maken Dyson luchtreinigers lawaai?

De laatste luchtreinigers van Dyson zijn 20% stiller dan het vorige model⁸, waardoor ze ideaal zijn voor slaapkamers en werkomgevingen. In nachtmodus start met de stilste instelling en een gedimd scherm, terwijl je met een slaaptimer op voorhand  gebruiksintervallen kan instellen.

Wat is de levensduur van het filter in een Dyson luchtreiniger?

Wij adviseren het HEPA+Koolstoffilter elke 12 maanden te vervangen (gebaseerd op 12 uur gebruik per dag) - dit kan dus variëren afhankelijk van het gebruik en de mate van vervuiling. Via de Dyson Link app of het lcd-scherm krijg je een melding wanneer het tijd is om het filter te vervangen. Het formaldehyde vernietigende katalytisch filter hoeft nooit vervangen te worden. 

Kan ik de koelfunctie in de winter uitschakelen en toch de lucht in mijn woning reinigen?

Ja. De Diffuse modus leidt de luchtstroom om via de achterkant van de het toestel om de lucht in de hele kamer te reinigen, zonder je te koelen. Dit betekent dat je je Dyson luchtreiniger het hele jaar door kunt gebruiken.

Wat is er nieuw aan het assortiment Dyson Purifiers en hoe verschillen ze van andere luchtreinigers?

Dyson-ingenieurs zijn perfectionisten. We leiden onze niet aflatende ontevredenheid in banen door onze nieuwste luchtreinigingsventilators opnieuw te ontwerpen zodat ze de enige luchtreinigers zijn die volledig volgens de HEPA H13-norm zijn afgedicht. Ze vangen 99,95% van het ultrafijnstof en voorkomen dat verontreinigende stoffen teruglekken naar de lucht die je inademt.²