Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-supersonic-nural

Veelgestelde vragen

Kan ik de gladmakende droger met coanda-effect voor elk haartype gebruiken?

De gladmakende haardroger met coanda-effect heeft twee standen: Drogen en Gladmaken. De stand Drogen is geschikt voor elk haartype en kan worden gebruikt om het haar handdoekdroog te maken of het kapsel af te werken. De stand Gladmaken is geschikt om opspringende haren te verbergen en werkt het best voor haar dat van nature steil is of golft, of voor gladgemaakt haar van elk haartype.

Hoe werkt de stand 'Gladmaken'?

De gladmakende droger met coanda-effect, heeft twee standen. In de stand Gladmaken werken twee luchtstromen samen op droog haar voor een perfect eindresultaat en het verbergen van opspringende haren. Gebruik deze stand alleen voor droog haar.

Werken deze nieuwe opzetstukken met mijn huidige multistyler?

Ja. Al onze opnieuw ontwikkelde opzetstukken passen op elke Dyson Airwrap™ multistyler.

Hoe kan ik de nieuwe opzetstukken veilig draaien of verwijderen?

Hoe kan ik de nieuwe opzetstukken veilig draaien of verwijderen? Gebruik de koele uiteinden bovenaan de opzetstukken om de richting van de luchtstroom te veranderen en de opzetstukken te verwijderen. De nieuwe gladmakende haardroger met coanda-effect is ook voorzien van koele uiteinden, om over te schakelen tussen standen.

Welk opzetstuk kan ik gebruiken voor het verbergen van opspringende haren?

De nieuwe gladmakende haardroger met coanda-effect maakt gebruik van de verbeterde coanda-luchtstroom voor het verbergen van opspringende haren. In de stand Gladmaken werken twee luchtstromen samen op droog haar voor een perfect eindresultaat en het verbergen van opspringende haren. Dit opzetstuk werkt het best voor haar dat van nature steil is of golft, of voor gladgemaakt haar van elk haartype.