Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Video van James Dyson die over Lean Engineering praat

Meer met minder

De digitale motor in de Dyson Supersonic haardroger bekijken

Klein maar krachtig

De digitale V9-motor van Dyson is slechts 27 mm breed en is ontworpen voor de Dyson Supersonic™ haardroger. Hij is ondergebracht in de handgreep om het zwaartepunt van het apparaat te verleggen, en draait met een toerental van 110.00 tpm - gemiddeld zes keer sneller dan andere motoren in haardrogers. Daarbij hebben we dezelfde Air Multiplier™ technologie voor snel drogen¹ gebruikt als in onze ventilatoren.

  • 1 In vergelijkende tests met de 20 best verkopende per februari 2017.
James Dyson

"Spaarzaam en doordacht gebruik van energie en grondstoffen is een vereiste in ons werk. Het was deze 'lean' instelling die maakte dat ik enthousiast raakte over engineering.”

James Dyson

Ontwerper

Detailopname van Dyson-ventilatoren

Verbeteren door weg te laten

Onze ontwerpers kijken opnieuw naar alledaagse producten om te zien of overbodige onderdelen kunnen worden verwijderd.Door gebruik te maken van het feit dat luchtstromen die elkaar ontmoeten op een convex oppervlak een hogedrukkern creëren, hebben ze de ventilator radicaal veranderd. Het betekende dat we een luchtstroom precies konden richten met als resultaat persoonlijke koeling.

Afbeelding van koelbuistechnologie

Lampen met een lange gebruiksduur

Sommige producten zijn zo ontworpen dat ze slijten - wat betekent dat je teruggaat om een nieuwe te kopen. Maar dat is niet hoe Dyson dingen aanpakt.

Onze apparaten zijn zo gemaakt dat ze doorgaan, en doorgaan.Zoals onze verlichting.We hebben de eerste led-lamp met een effectief koelsysteem ontworpen, zodat de leds intact blijven.Dat is waarom wij vertrouwen hebben in onze producten, en waarom ieder Dyson-apparaat een beperkte garantie heeft.

Detailopname van de Dyson digitale motor

Minder fouten.En minder afval.

Gegarandeerd hoge prestaties vereisen de grootste precisie.Dus iedere digitale motor van Dyson wordt geassembleerd door robots - die allemaal tot op de millimeter nauwkeurig en op hoge snelheid werken. Dat is nog maar één onderdeel van een energie-intensief productieproces. We werken er dan ook aan om de productielijnen efficiënter te maken, waarbij we gebruik maken van hotrunner-systemen om harsafval terug te dringen.Onze leveranciers van gereedschappen ontwikkelen ook matrijzen met meer vormholtes, zodat meerdere onderdelen in één matrijs kunnen worden geproduceerd - wat tijd, grondstoffen en energie bespaart.

Dyson-apparaten die worden getest op een lopende band

Lichtgewicht.Uitgebreid getest.

Dyson-apparaten zijn lichtgewicht en ergonomisch uitgebalanceerd, voor een comfortabeler ervaring. Maar dit gaat niet ten koste van de duurzaamheid.De kennis van onze ontwerpers van geometrie en innovatief materiaalgebruik zorgt ervoor dat onze prototypen duizenden uren aan tests kunnen doorstaan. Wat gelijkstaat aan duizenden bedrijfsuren.

Dyson Supersonic haardroger in open hoes

Verpakt, beschermt, presenteert

Onze verpakkingen worden gelijktijdig met onze producten ontworpen.Beide worden aan strenge tests onderworpen, zodat onze technologie, waar ter wereld je ook bent, veilig arriveert en prettig is om uit te pakken.

En onze verpakkingen blijven zich, net als onze producten, voortdurend ontwikkelen.Zodat je de producten ontvangt in een geschikte en gebruiksvriendelijke verpakking.

Energielabel op sledestofzuiger

Voorbij het energielabel

Energielabels zouden mensen naar energiezuinige, goed presterende ontwerpen moeten trekken. Maar als het om stofzuigers gaat, worden bij de laboratoriumtests lege apparaten gebruikt.Wij ontwerpen onze stofzuigers dus niet zo dat ze aan deze tests voldoen.

In plaats daarvan richten wij ons bij iedere stap op efficiëntie: van onze goed presterende digitale motoren tot aan de materialen die we gebruiken. En omdat je 100% van de tijd over 100% zuigkracht beschikt, ben je snel klaar met stofzuigen - en er gaat geen wegwerpzak naar de stort.Dat vind je niet terug op het energielabel.

Volgende

Verantwoord inkopen