Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson snoerloze stofzuiger

Verantwoord inkopen

Verantwoordelijkheid nemen

Detailopname van een 360-graden-camera

Voorbij de tekentafel

Toeleveringsketens zijn complex, en dat geldt ook voor de onze.Om de ruim 260.000 apparaten die wekelijks van onze productielijnen rollen, te kunnen produceren, werken wij met honderden leveranciers over de hele wereld.

Dyson en zijn leveranciers delen een verantwoordelijkheid voor het milieu en voor de mensen die betrokken zijn bij de productie van Dyson-apparaten en onderdelen.Onze betrokkenheid hierbij is langdurig en onafgebroken – aangezien er altijd een betere manier komt om dingen aan te pakken.

Dyson-stofzuigeronderdelen

We zijn veeleisend en gedreven

We willen alleen werken met leveranciers die ons streven naar verbetering delen.We verwachten van hen dat ze voldoen aan internationale normen op het gebied van gezondheid en veiligheid, arbeid en milieu.

Onze leveranciers werken volgens een ethische en milieugedragscode die betrekking heeft op een reeks onderwerpen, zoals werktijden, vrijheid van vereniging, milieutoezicht, en eerlijke disciplinaire praktijken.

Dyson-technici onderzoeken onderdelen

Resultaten boeken

Ons team voor maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt met leveranciers om ervoor te zorgen dat de code wordt nageleefd, door middel van beoordelingen op afstand, controles en locatiebezoeken. Als een leverancier niet aan onze normen voldoet, zoeken we een ander die dat wel doet.

In onze verklaring betreffende de Britse wet inzake moderne slavernij gaan we dieper in op onze activiteiten op het gebied van verantwoord inkopen.

Fabrieksproductielijn

Ingebouwde veiligheid

Ieder Dyson-onderdeel moet voldoen aan de Europese richtlijn betreffende beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen.Dyson voldoet ook aan REACH, de Europese verordening voor de registratie van chemische stoffen.

Volgende

De toekomst van technisch ontwerpen